ВЛК для чоловіків з другої спроби намагаюсь пройти бо у січні не вийшло. Великий ажіотаж та колапс був.
Резерв+ тепер дозволяє подавати запит на проходження влк де того ж дня чи наступного приходить направлення. З яким треба йти до тцк за місцем обліку (вистоявши живу чергу годин 7); за паперовим варіантом направлення. За яким там же у іншому кабінеті запишуть у конкретне місце проходження в якійсь з поліклінік на конкретну дату. Такий запис робиться лише до обіду тому треба ще раз вранці наступного дня йти до тцк. Де знову буде якась черга, щоб попасти всередину.
Можливий аарінт отримання направлення на влк без резерв+ який за процедурою майже такий самий.
Треба записуватись до електронної черги до тцк за місцем обліку і потім в той день прийти вранці, відстоявши живу чергу до тцк. Далі процедура та сама.
Тобто різниці чи є той резерв+ чи нема ніякої. Де казали що з резерв+ не треба відвідувати тцк, якщо подати запит на проходження влк з нього.
Далі буде...
День 2.
До військомату вдалося пройти одразу після хвилини мовчання тобто у першу хвилину роботи.
Вже знав де стояти щоб стартанути всередину. Бо надворі не менше 60 претендентів було. Частина з них учорашні що не дочекались чи дочекались але потрібен був ще один візит ранком наступного дня.
У тцк одразу записують на проходження влк у поліклініці неподалік того ж або наступного дня на вибір.
Погоджуюсь на зараз та виходжу звідти. На прохідній дуже людно та оформлюють зловлених. Хтось з людоловів каже - забрати у них телефони щоб на експрес влк не було. Не хотілося там затримуватись а скоріш потрапити в поліклініку.
Там зранку поки нікого після реєстрації список лікарів та кабінетів які треба пройти.
У першому ж е хірург почав скаржитись то мені - які докази? В хелсі кажу дивіться та ще паперів можу накинути. З половину скарг відкинули бо нема повних доказів але направити на допобстеження погодились по 2 спец лікарям.
В інших кабінетах не було на що скаржитись. Хіба у психіатра затримався та спромігся отримати додатковий папірець із вказанням дійсного діагнозу.
Далі не хотів гаяти часта помчав на допобстеженння в іншу поліклініку куди мені вказали.
Там одного з лікарів успішно пройшов з підтвердженням усіх дійсних діагнозів.
А от з другим лікарем не склалося. Довго чекав відкриття і своєї живої черги. Потім лікар матом крив влк та погрожував влаштувати їм антиомтивацію. Призначивши рентгени які по місцю не роблять а роблять у поліклініці первинного влк.
Але виявилось що і там таких не роблять бо зламався той аппатат. Потім виявилось що і в районі не роблять і щоб шукав по іншим. Строку до 14 днів.
У сусідньому роблять але запис через 20 діб що не вписується. А платні не будуть братись до уваги влк.
Ну то й відмовився від ідеї обробити такую мою скаргу на здоров'я бо не можу гуляти роботу так довго.
То ж завтра день 3 з намаганням відмовитись від невдалого допобстеження та скарг по ньому.З намаганням до пройти влк та попасти до його голови. Щоб дочекатись висновку який з цього місяця автоматично вносять в резерв+ без необхідності забирати його у тцк (бо це ще повний втрачений робочий день з обов'язковим електронним записом до тцк).