Тріп-репорт по ВЛК для жінок

GanjANGOA

Посвященный
Повідомлення
578
Репутація
1 864
Вподобайки
1 293
Бали
940
Привіт, хлопці і дівчата. Сьогодні нас повезли на ВЛК і хочу поділитись про цей "чудовий" день.
І так, ранок почався з кави і з ТЦК. Наша купка дівчат без черги пройшла оформлення і от,ми вже в бусіку їдем на ВЛК.
Дійшло до офтальмолога і от тіпа заносять в кабінет прям перед моїм носом (привезли з поліцією). Тіп кричить,що у нього хвора сітківка, просить обстеження, а його без перевірки зору просто ставлять придатність.
А до мене доїбались і вписали мені з ніхуя дообстеження

Така хуйня. От такі влкшні жаби працюють

А моя країна - суцільна руїна..

Без коментарів короче.

Це якесь нововведення, стосовно ВЛК для жінок?

ТСЕ тебе жить надоело ?
Я лично живым не дамся

Тіп кричить,що у нього хвора сітківка, просить обстеження, а його без перевірки зору просто ставлять придатність.
А якщо скажеш що в тебе гепатит, ТБ або ВІЛ, то теж здоровий будеш?

А якщо скажеш що в тебе гепатит, ТБ або ВІЛ, то теж здоровий будеш?
Аналіз крові біохімічний беруть і окремо на віл,гепатити, сифік
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я зрозумів. Але один раз то ВЛК, наскільки відомо. За виключенням, якщо ти отримала тяжку травму і тобі потрібна перекваліфікація
Я переоформлююсь, інший підрозділ

Привіт, хлопці і дівчата. Сьогодні нас повезли на ВЛК і хочу поділитись про цей "чудовий" день.
І так, ранок почався з кави і з ТЦК. Наша купка дівчат без черги пройшла оформлення і от,ми вже в бусіку їдем на ВЛК.
Дійшло до офтальмолога і от тіпа заносять в кабінет прям перед моїм носом (привезли з поліцією). Тіп кричить,що у нього хвора сітківка, просить обстеження, а його без перевірки зору просто ставлять придатність.

Сітківка не потрібна. В окопі виставлять в яку сторону стрілять

На клитор смотрят? Бо у мужиков смотрят на хуй толпой и всем похуй интересно с жинками так же?

Аналіз крові біохімічний беруть і окремо на віл,гепатити, сифік

Я переоформлююсь, інший підрозділ
Красава , де служиш якщо не секрет ?

Звичайно. Тим, хто тебе туди відсилає — з тобою поруч не місити багнюку. Їм тупо похуй.
Та нє,там окремо аналіз крові роблять на всі ці збудники

На клитор смотрят? Бо у мужиков смотрят на хуй толпой и всем похуй интересно с жинками так же?
Ахахахах,ні для жінок візит до гінеколога, в крісло велкам

Оце ненадо тут ляля, на тих хто любить свою домівку

Назад
Зверху Знизу