Borborigmo
Конфуций
Посилання на гілку продавця: тиць
Речовина: LSD-25, блоттер
Тестер:
Толерантність: нульова, востаннє ЛСД вживав на святкуванні
Крос-толерантність: Мескалін 2 місяці тому
Вживання інших ПАР за останні 48 годин: пару затяжок вейпу з нікотином напередодні;
Спосіб вживання:
Дозування: 200 μcg
Готуй сани влітку. Керуючись мудрістю, закладеному у цьому прислів'ї, вирішив запастися ЛСД для святкування
Важко пропрацювавши на роботі усі вихідні мною було прийнято рішення розвантажити свій мозок, а разом з тим і затестувати продукт.
Стелс: стандартний, добрий стелс, який часто використовують для пересилки продуктів такого типу. Знайшов марки швидко, оскільки неодноразово мав справу з таким способом розміщення товару в стелс-упаковці.
Взявши на роботі заслужений вихідний і добряче виспавшись перед тріпом, закинув одну марку під верхню губу. Спершу я планував з'їсти 400 мкг, але, побачивши, що мене записали на тестування грибів, вирішив обійтися однією для зменшення сенситизації рецепторів.
Тріп:
00:00 Марка під верхньою губою, за традицією здійснюю ранковий туалет, приймаю душ, освіжаюся лосьйоном для вмивання, вдягаю чистий одяг і лягаю на ліжко в очікуванні перших ефектів
00:25 З'являються перші ефекти, поколювання у кінцівках, підсилення яскравості кольорів
00:35 Читаю ранкові новини і тут раптово мій погляд зупиняється на новині: Первоцвіти розцвіли біля музею якогось-там художника. Раптово фокус моєї уваги зосередився на цій новині.
- Збирайся, ми ідемо дивитися на крокуси, - кажу я дружині і хаотично починаю одягатися. Хвилин 10 і я готовий вирушити в похід - виявляється, музей в 20-30 хвилинах ходьби від мого дому.
01:10 Погодка ідеальна для тріпу, в міру спекотко, а будний день мінімізував кількість людей на вулиці. Похід пройшов без ексцесів і ось я на місці. вигляд поляни з крокусами заворожує мене до глибини душі. Роблю рагульну фотографію поляни, таланту фотографа у мене явно нема:
На превеликий жаль, у самий музей потрапити не вийшло - "Експозиція закрита" - такими словами зустріли нас вхідні двері.
01:15 Повертаюся додому, настрій прекрасний, гуляння на природі було вирішено обмежити через лютування ТЦК у даному районі, зустрітися з цими тіпами під ЛСД - останнє, що було мені потрібно в цей день. Візуали невеликі, стандартні для ЛСД, тут немає про що детально розповісти:
01:45 При поверненні додому мені раптово приходить СМС від Монобанку - необхідно внести 1000 грн за користування кредитним лімітом. Блять, я зовсім забув, шо в мене пару тисяч висить кредиту. Матюкаючись, одягаюся знову і йду в банкомат, закриваю ліміт, щоб забути про нього назавжди.
02:15 Я вдома. Сідаю читати новини, разом із тим слухаю музику. Вирішено було слухати не моє улюблене техно, а щось українське. Сподобалася пісня:
Новини приходять не дуже, хоча всі пропагандисти намагаються здачу територій України і, по суті, капітуляцію, як перемогу геніального полководця і Великого Кормчого. Проте нестрій чомусь залишається позитивним, мене поглинає внутрішнє відчуття того, що все буде добре, а своїм відчуттям я звик довіряти, інтуїція мене підводить рідко. Більшість моїх знайомих переконані в наявності у мене екстрасенсорних здібностей, хоча я в це майже не вірю. Психоделіки посилюють мої відчуття і концептуальний аналіз, останнім часом намагаюся прислуховуватися до своїх відчуттів у змінених станах.
03:00 Хобочусь по хаті, слухаю музику. Заглянув одним оком в робочі переписки, не можу повністю абстрагуватися від робочих процесів) Вирішую глянути відео від декількох аналітиків стосовно переговорів у Джидді. Це заняття поглинає мене з головою на декілька годин.
05:00 Дружина наполягає на спільному перегляді фільму. Тріп пройшов свій пік, я повторно приймаю душ і пірнаю під ковдру до своєї коханої. Для перегляду був вибраний фільм El Orfanato, одним із продюсерів якого є Ґільєрмо дель Торо. Фільм виявився захопливішим, ніж я очікував, тому
Фільм я дивлюся не надто уважно, відволікаючись періодично на повідомлення в телефоні, за що отримую декілька разів по носі від дружини)
Ну хіба вона не прекрасна?
09:00 Вирішив піти на бокову, попередньо з'ївши 10 мг діазепаму. Сон прийшов швидко, прокинувся в обід бадьорим і виспаним.
Висновок:
Класичний добрий LSD-25. Для пропалених і потріпаних життям психонавтів однієї марки може бути малувато для глибокого занурення, але цілком достатньо для середнього за силою милого тріпу. Стелс і спілкування з селлером на висоті.
Поставлю загальну оцінку 8 із 10
Речовина: LSD-25, блоттер
Тестер:
Будь ласка,
Увійти
або
, віку Ісуса на момент смерті, зріст 180 см, маса тіла 95 кг +-Толерантність: нульова, востаннє ЛСД вживав на святкуванні
Будь ласка,
Увійти
або
2024 року;Крос-толерантність: Мескалін 2 місяці тому
Вживання інших ПАР за останні 48 годин: пару затяжок вейпу з нікотином напередодні;
Спосіб вживання:
Будь ласка,
Увійти
або
Дозування: 200 μcg
Якщо б я молився щоранку, то обов'язково
промовляв би молитву за здоров'я винахідника ЛСД
Передісторія:промовляв би молитву за здоров'я винахідника ЛСД
Готуй сани влітку. Керуючись мудрістю, закладеному у цьому прислів'ї, вирішив запастися ЛСД для святкування
Будь ласка,
Увійти
або
в компанії друзів. Побачивши відкриття нового магазину DrZeus і прочитавши перші хвалебні тріп-репорти, вирішено було придбати набір з 15-ти марок у даного селлера. Не останню роль у цьому відіграв принт, вперше для себе я відкрив Dr. Seuss:Важко пропрацювавши на роботі усі вихідні мною було прийнято рішення розвантажити свій мозок, а разом з тим і затестувати продукт.
Стелс: стандартний, добрий стелс, який часто використовують для пересилки продуктів такого типу. Знайшов марки швидко, оскільки неодноразово мав справу з таким способом розміщення товару в стелс-упаковці.
Взявши на роботі заслужений вихідний і добряче виспавшись перед тріпом, закинув одну марку під верхню губу. Спершу я планував з'їсти 400 мкг, але, побачивши, що мене записали на тестування грибів, вирішив обійтися однією для зменшення сенситизації рецепторів.
Тріп:
00:00 Марка під верхньою губою, за традицією здійснюю ранковий туалет, приймаю душ, освіжаюся лосьйоном для вмивання, вдягаю чистий одяг і лягаю на ліжко в очікуванні перших ефектів
00:25 З'являються перші ефекти, поколювання у кінцівках, підсилення яскравості кольорів
00:35 Читаю ранкові новини і тут раптово мій погляд зупиняється на новині: Первоцвіти розцвіли біля музею якогось-там художника. Раптово фокус моєї уваги зосередився на цій новині.
- Збирайся, ми ідемо дивитися на крокуси, - кажу я дружині і хаотично починаю одягатися. Хвилин 10 і я готовий вирушити в похід - виявляється, музей в 20-30 хвилинах ходьби від мого дому.
01:10 Погодка ідеальна для тріпу, в міру спекотко, а будний день мінімізував кількість людей на вулиці. Похід пройшов без ексцесів і ось я на місці. вигляд поляни з крокусами заворожує мене до глибини душі. Роблю рагульну фотографію поляни, таланту фотографа у мене явно нема:
На превеликий жаль, у самий музей потрапити не вийшло - "Експозиція закрита" - такими словами зустріли нас вхідні двері.
01:15 Повертаюся додому, настрій прекрасний, гуляння на природі було вирішено обмежити через лютування ТЦК у даному районі, зустрітися з цими тіпами під ЛСД - останнє, що було мені потрібно в цей день. Візуали невеликі, стандартні для ЛСД, тут немає про що детально розповісти:
Будь ласка,
Увійти
або
,
Будь ласка,
Увійти
або
etc. Cет і сеттінг повели мене в більш емоційну сферу.01:45 При поверненні додому мені раптово приходить СМС від Монобанку - необхідно внести 1000 грн за користування кредитним лімітом. Блять, я зовсім забув, шо в мене пару тисяч висить кредиту. Матюкаючись, одягаюся знову і йду в банкомат, закриваю ліміт, щоб забути про нього назавжди.
02:15 Я вдома. Сідаю читати новини, разом із тим слухаю музику. Вирішено було слухати не моє улюблене техно, а щось українське. Сподобалася пісня:
03:00 Хобочусь по хаті, слухаю музику. Заглянув одним оком в робочі переписки, не можу повністю абстрагуватися від робочих процесів) Вирішую глянути відео від декількох аналітиків стосовно переговорів у Джидді. Це заняття поглинає мене з головою на декілька годин.
05:00 Дружина наполягає на спільному перегляді фільму. Тріп пройшов свій пік, я повторно приймаю душ і пірнаю під ковдру до своєї коханої. Для перегляду був вибраний фільм El Orfanato, одним із продюсерів якого є Ґільєрмо дель Торо. Фільм виявився захопливішим, ніж я очікував, тому
Будь ласка,
Увійти
або
.Фільм я дивлюся не надто уважно, відволікаючись періодично на повідомлення в телефоні, за що отримую декілька разів по носі від дружини)
07:00 Тріп майже пройшов, залишилися легкі пост-ефекти, а з ними прийшов дикий голод. Було вирішено приготувати броколі з куркою. Витягнувши з холодильника броколі, я залип на неї на хвилин 10. Яка прекрасна рослина, думав я. А запах, він божественний. А ця фрактальна симетрія, подумки віддаю похвалу старині
Будь ласка,
Увійти
або
, який явив світу закони фрактальної геометрії.Ну хіба вона не прекрасна?
09:00 Вирішив піти на бокову, попередньо з'ївши 10 мг діазепаму. Сон прийшов швидко, прокинувся в обід бадьорим і виспаним.
Висновок:
Класичний добрий LSD-25. Для пропалених і потріпаних життям психонавтів однієї марки може бути малувато для глибокого занурення, але цілком достатньо для середнього за силою милого тріпу. Стелс і спілкування з селлером на висоті.
Поставлю загальну оцінку 8 із 10
Останнє редагування: