SiriusWhite
Гуру
Тестер: Ч/30 років /61 кг/ 174 см
Толлер: перший раз в житті
Крос-толлер: ДМТ тиждень тому, МДМА два тижні тому
Речовина: GHB (оксибутират натрію)
Пробник: 25 мл
Спосіб вживання: перорально із спрайтом
Дозування: 2 мл
Посилання на гілку магазину:
https://labrc.name/forums/kiss-my-acid.94/
Отримав відправлення. Стелс гарний. Речовина знаходиться у пластиковій бутилочці з щільно закритою кришкою.
Перед тестуванням я декілька днів вивчав інформацію про бутират.
Дуже важливо не перевищувати дозування. Можливо навіть впасти в кому при передозуванні. Тому, якщо ви будете тріпувати декількома порціями з великою дозою, то між ними має пройти мінімум 2 години. Також ні в якому разі не рекомендується вживати дану речовину з алкоголем.
Схема дозування приблизно така:
Порогова: 0 - 0.5 мл
Середня: 0.5 - 1.5 мл
Висока: 1.5 - 3 мл
Селлер рекомендував 2 мл на людину. То ж набираю в шприц 2 мл і змішую із чашкою спрайту. Дружині роблю такий самий коктейль.
Таймінг
00:00
Пʼєм. Відчуваю ледве помітний солонуватий смак.
00:10
Розлабляє. Огортає легка ейфорія. Настрій піднімається.
00:20
Постійно хочеться посміхатися. Лежу біля дружини і так дуже затишно і весело. Посмішка виникає сама по собі.
00:30
Зʼявляється сильне сексуальне бажання… ну ви зрозуміли, що далі. Хтивість сильна і природна. Як в підлітковому віці. Поцілунки та дотики більш чуттєві. Оргазм потужний, довгий та яскравий і знову ж таки природній. Не такий як під «швидкісними» речовинами. Можу точно зазначити, що ця речовина для сексу.
00:50
Лежимо з почуттям задоволення. Ця речовина однозначно крутіше алкоголю. І мислення чітке, нема туманності.
01:00
Включаємо музику. Звучить дуже крутезно. Робимо освітлення як на дискотеці. Починаємо танцювати.
01:30
Відчувається, що ефект слабшає. Коли ходжу по дому то трохи качає як під дією алкоголю і інколи зʼявляється легка нудота. Дружину нудить більше ніж мене, але не критично, терпимо.
01:50
Ефект закінчився. Хочеться спати. Що ми й робимо.
Сон був міцний. На ранок голова свіжа, без будь-яких відходняків.
Висновок:
Речовина класна і явно варта уваги. Чесно кажучи очікував набагато слабшого ефекту. Час провели гарно і в той же час бажання доганятись не було (можливо тому, що на наступний день багато справ). Для тих хто не пробував речовину, можу сказати, що речовина щось середнє між алкоголем та МДМА і рекомендую все ж таки спробувати. І пробувати дуже бажано зі своєю другою половинкою.
Дякую kiss my acid та kiss my sup за надану можливість познайомитись із речовиною.
Оцінки:
Підтримка/оператор 10/10
Приємні, чемні, відповідають швидко.
Стелс 10/10
Надійний, від цього магазину забираю на пошті спокійно
Речовина 10/10
Я був приємно вражений
З вами був SiriusWhite до нових тріп-репортів
Толлер: перший раз в житті
Крос-толлер: ДМТ тиждень тому, МДМА два тижні тому
Речовина: GHB (оксибутират натрію)
Пробник: 25 мл
Спосіб вживання: перорально із спрайтом
Дозування: 2 мл
Посилання на гілку магазину:
https://labrc.name/forums/kiss-my-acid.94/
Отримав відправлення. Стелс гарний. Речовина знаходиться у пластиковій бутилочці з щільно закритою кришкою.
Перед тестуванням я декілька днів вивчав інформацію про бутират.
Дуже важливо не перевищувати дозування. Можливо навіть впасти в кому при передозуванні. Тому, якщо ви будете тріпувати декількома порціями з великою дозою, то між ними має пройти мінімум 2 години. Також ні в якому разі не рекомендується вживати дану речовину з алкоголем.
Схема дозування приблизно така:
Порогова: 0 - 0.5 мл
Середня: 0.5 - 1.5 мл
Висока: 1.5 - 3 мл
Селлер рекомендував 2 мл на людину. То ж набираю в шприц 2 мл і змішую із чашкою спрайту. Дружині роблю такий самий коктейль.
Таймінг
00:00
Пʼєм. Відчуваю ледве помітний солонуватий смак.
00:10
Розлабляє. Огортає легка ейфорія. Настрій піднімається.
00:20
Постійно хочеться посміхатися. Лежу біля дружини і так дуже затишно і весело. Посмішка виникає сама по собі.
00:30
Зʼявляється сильне сексуальне бажання… ну ви зрозуміли, що далі. Хтивість сильна і природна. Як в підлітковому віці. Поцілунки та дотики більш чуттєві. Оргазм потужний, довгий та яскравий і знову ж таки природній. Не такий як під «швидкісними» речовинами. Можу точно зазначити, що ця речовина для сексу.
00:50
Лежимо з почуттям задоволення. Ця речовина однозначно крутіше алкоголю. І мислення чітке, нема туманності.
01:00
Включаємо музику. Звучить дуже крутезно. Робимо освітлення як на дискотеці. Починаємо танцювати.
01:30
Відчувається, що ефект слабшає. Коли ходжу по дому то трохи качає як під дією алкоголю і інколи зʼявляється легка нудота. Дружину нудить більше ніж мене, але не критично, терпимо.
01:50
Ефект закінчився. Хочеться спати. Що ми й робимо.
Сон був міцний. На ранок голова свіжа, без будь-яких відходняків.
Висновок:
Речовина класна і явно варта уваги. Чесно кажучи очікував набагато слабшого ефекту. Час провели гарно і в той же час бажання доганятись не було (можливо тому, що на наступний день багато справ). Для тих хто не пробував речовину, можу сказати, що речовина щось середнє між алкоголем та МДМА і рекомендую все ж таки спробувати. І пробувати дуже бажано зі своєю другою половинкою.
Дякую kiss my acid та kiss my sup за надану можливість познайомитись із речовиною.
Оцінки:
Підтримка/оператор 10/10
Приємні, чемні, відповідають швидко.
Стелс 10/10
Надійний, від цього магазину забираю на пошті спокійно
Речовина 10/10
Я був приємно вражений
З вами був SiriusWhite до нових тріп-репортів
Останнє редагування: