Тріп-репорт на LSD від Kiss My Acid

Музика Ганса Циммера.
Треба буде послухати .

Ось це так подорож . Я коли один тріпую я теж так даю свободу фантазії . Але серед індійський богів та китайських імператорів ,з чаєм та медитацією . (Свого роду дуже споріднені дурка) а ось коли рядом є близькі якщо це не "кенти" то мені не пособі одразу )

Треба буде послухати .

Ось це так подорож . Я коли один тріпую я теж так даю свободу фантазії . Але серед індійський богів та китайських імператорів ,з чаєм та медитацією . (Свого роду дуже споріднені дурка) а ось коли рядом є близькі якщо це не "кенти" то мені не пособі одразу )
:cool:

Дякую, бро. Ну а мене постійно в сонячну Грецію закидає. Оце такі польоти схожі на похід в прокачаний кінотеатр.
Такого духовного досвіду як з DMT та 5-MeO-DMT не буде звичайно, але стосовно задоволення - то LSD сама кайфова ПАР для мене)

:cool:

Дякую, бро. Ну а мене постійно в сонячну Грецію закидає. Оце такі польоти схожі на похід в прокачаний кінотеатр.
Такого духовного досвіду як з DMT та 5-MeO-DMT не буде звичайно, але стосовно задоволення - то LSD сама кайфова ПАР для мене)
Хочу подорожувати самостійно а не под есихотою . Наркотики це мандревки для бідних ... Як на мене . Мене це бісить вже . У мене ідеї кінчаються бо сижу туплю без діла та бабки на чай закінчилися ... А після 5мео - за горами засумував та відчуженням від людей ...

Хочу подорожувати самостійно а не под есихотою . Наркотики це мандревки для бідних ... Як на мене . Мене це бісить вже . У мене ідеї кінчаються бо сижу туплю без діла та бабки на чай закінчилися ... А після 5мео - за горами засумував та відчуженням від людей ...
Мені теж не терпиться подорожувати. Треба кордон перетинати..
Я вже 3-й рік далі своєї області не виїжджав 😟

Останнє редагування:
Супер
Сейчас включаю себе Ханса Циммера в наушниках)

• Вподобайка
Реакції: GIRL
Продавець: kiss my acid
Підтримка
: kiss my sup
Гілка магазину:

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
Тестер: Ч/30 років /64 кг/ 174 см
Толлер/крос-толлер: нульовий
Речовина: LSD-25
Спосіб вживання: перорально, під язик
Дозування: 200 мікрограм
Тріп-ситтер: дружина

Посилку отримав по Укрпошті. Все якісно запаковано у надійний стелс. Вакуумна герметизація присутня.

Таймінг

00:00
Прокинувся зранку. Умився. Почистив зуби. Закидаю марку під язик в влягаюсь біля дружини яка ще спить.
Переглянути вкладення 53981Переглянути вкладення 53980

00:30 Напирає знайома приємна ЛСД-шна ейфорія.

00:40 Починає морозити. Вкриваюсь ще одним пледом.

01:10 Ейфорія наростає. Починає аж розпирати від неї. В кімнаті повна темнота. В свідомості думки починають набирати форму. Потік думок наростає. Стає тепліше. Не морозить.

01:40 Я розчиняюся у просторі й часі. Стаю свіжим чистим прохолодним вітром.
Переглянути вкладення 53982

І далі опиняюся на Олімпі з грецькими богами. Я сам грецький бог. Не знаю який із них, але відчувається ніби маю силу кожного - це потужно.
Переглянути вкладення 53983

Під час сильних LSD тріпів мене постійно закидає в Грецію. А греки, до речі, шарили в ЛСД-подібному напої. Який вживали на Елевсинських містеріях. Якщо вірити дослідникам, то вони варили напій до складу якого входили ріжки маткові. З яких і синтезують LSD. Цікаво ще те, що мене не одноразово закидало в Грецію. Навіть до того, коли я дізнався цю інфу.🤔

02:30 В кімнату крізь щільні штори ледве пробивається світло. Дружина прокидається. Обіймаю її і нюхаю волосся, яке пахне весною. І ми опиняємся в Японії серед квітучих сакур. Пелюстки кружляють в повітрі. Вайб. Ми ніжимось.

03:40 Одягаю навушники. Музика Ганса Циммера. Як же мене забрало… Вокал ангельської жіночої сутності витягує мою свідомості і відправляє її в райське місце.
Переглянути вкладення 54750

Це максимально глибоке кришталево чисте почуття. Я в моменті. Кожна струна душі наповнена трепетом.

04:20 Включаємо танцювальну музику на колонці. Танцюємо разом з малюком. Така собі сімейна дискотека.

05:30 Уже майже обід. А ми снідаємо. Смакові рецептори чутливі. Їжа смакує смачніше й по-новому.

06:20 Одягаємося і виходимо гуляти на вулицю. Везу малюка в колясці. Дружина поруч. Їдем до осіннього кленового парку. Барви осінніх дерев вражають. Кольори насичені і так ідеально вписуються в загальний пейзаж. Природа геніальний художник.

07:00 Речовина ще діє. Гуляєм в парку. Шуршим осіннім листям. Кидаємось ним. Фоткаємся. Знімаємо відео.
Переглянути вкладення 53986

08:00 Беремо в магазі Швепс та чіпси. Рухаємся в строну до лавочки. Перекус.

09:00 Ідемо на луг. Відкривається чудовий пейзаж на дальню посадку: дерева зелені, а на кінцях гілок жовте. Естетичний кайф. Підходимо до величезного жовтого клену на узліссі. Відчуття що ми в Ліндоні із серіалу «Володар Перснів». Я ще музику тематичну включив. Атмосфера огортає.
Переглянути вкладення 53988

10:30 Відчуття, що я тріпую уже 3 доби - настільки сповнений вражень. Ми ще продовжуємо гуляти. Енергії у мене купа - марочка заряджає.

12:00 Повернулись до дому. Відчувається ефект «після світіння» у вигляді умиротворення, посиленого сприйняття звуків та світла, який триватиме ще 4 години - все як по канону.

Висновок:

Один із найкращих досвідів з LSD. Із всією відповідальністю заявляю, що дозування цієї марки відповідає заявленому. Якісні 200 мкг. Розчинення его присутнє. Почуття переродження присутнє. LSD у звʼязці з музикою підносить до небес. Просто хочеться щоб кожен прожив такий досвід.

P.S. Почитавши відгуки та репортаж інших тестерів на ці марки. Все чекав побічних ефектів: що буде кидати то в жар, то в холод, що лице буде червоне.. Нічого подібного в мене не було. Із побічних ефектів лише зіниці - шайби і дзюрити ходив частіше звичайного, як і має бути. Друзі, не міксуйте речовини і юзайте з розумом та чистим толлером, вірно налаштовуйтесь і отримаєте те, чого навіть не очікуєте. Не в образу. Всіх обняв, підняв:sneaky:

Оцінки:

Оператор/сервіс 10/10

Приємний та швидкий зворотній звʼязок

Стелс 10/10
На висоті, як завжди

Вакуум 10/10
Чудова герметизація

Речовина 10/10
Потужні 200 мкг

З вами був SiriusWhite до нових тріп-репортів
Впечатляет

Хороший трип-репорт