Armageddon
Гуру
Гуд трип
БлагодарствуюГуд трип
Распробовал таки )А трипецкий реально хорош. Аж захотелось его попробовать. Ибо пробовал раз, но либо концентрация вещества была малой либо надо второй раз что бы полностью распробовать
Да, броРаспробовал таки )
ЧудовоЩе раз перечитав, скоро вже спробую
Интересненько. ПопробуюПродавець: PsychoMaN
Гілка магазину:
Тестер: Ч/30 років /62 кг/ 174 см
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
Толлер: нульовий (останній раз 3 роки тому)
Крос-толлер/Остання ПАВ: кокаїн 4 дні тому
Форма речовини: капсула
Спосіб вживання: перорально
Дозування: 20 мг
Передісторія:
З самим магазином я познайомився в кінці 2023 року на старій секті. Шукав ДМТ давно. Про існування такого ресурсу як секта не знав. Знайшовши ДМТ у PsychoMaN, був приємно вражений. Тож замовляв тут і рідину з ДМТ для вейпу, і чангу, і фумарат ДМТ. Після того як відновили секту, то продавець почав роздавати зразки речовин для написання тріп-репортів.
Я подав кандидатуру на різні форми ДМТ та 2С-В. Був схвалений на фумарат ДМТ та 2C-B в капсулах. Отримав тільки 2С-B але в подвійній кількості (2 капсули по 20 мг, та 2 капсули по 25 мг)
Переглянути вкладення 14929Переглянути вкладення 14932
З самим тусібі познайомився 3 роки тому. І тоді речовина не вразила, а здалася дивною. Скоріш за все тоді дозування не відповідало реальному. Бо тоді, якщо вірити селлеру, я вжив 30 мг. А тут, забігаючи наперед, 20 мг подіяло сильніше.
Отже, репорт на 2C-B капсула 20 мг:
Переглянути вкладення 14931
Таймінг
00:00 Приймаємо з дружиною по одній капсулі сибірі в дозуванні 20 мг, запиваючи водою.
Переглянути вкладення 14930
00:20 Починається легка ейфорія. Дивимося з малюком мультфільми. Вони здаються більш яскравими.
00:50 Включаємо музику. Починаємо танцювати. Звуки дуже приємні, звучать більш мʼяко та обʼємно.
01:20 Стає важкувато танцювати. Включаємо оркестрову музику звучить надзвичайно глибоко. Думки стають психоделічними. Ейфорія на достатньому рівні, але вона відчувається природньою та ненавʼязливою.
01:40 Малюка вклали спати. Стало холодно. Букви в телефоні пливуть. Ввімкнули синю гірляду, яка тепер світить дуже яскраво. Штори та стіни дихають. Лягли під плед. Тепер є час насолоджуватись одне одним. Тут починає розкриватися емпатія, хочеться торкатись одне одного. Мене маже конкретно, дружина більш бадьора. Але обом холодно. Закривши очі бачу різнокольорові візуали, частково схожі на LSD-шні, але не такі чіткі.
02:20 Уже тепло. Лежим під ковдрою. Розпливлись в посмішці. Слухаєм музику. Свідомість малює візуали відповідно звукам. Слухати музику під дією цієї речовини - окремий вид задоволення. Психоделія думки достатня для того щоб розібрати деякі проблеми та питання, якщо це потрібно. Візуали вже набирають більше красок та сенсу.
03:00 Свідомість стала відчутно яснішою ніж на вході в тріп. Організму повністю комфортно в цьому стані. Починаємо їсти чіпси зі смаком краба. Смак насичений, багатогранний. Дуже смачно.
04:00 Зайнялись коханням. Саме коханням. Процес був максимально чуттєвий та інтимний. Все здавалося "водянистим". Тепер 2С-В віддаю 1-ше місце як ПАВ для заняття коханням.
05:00 Приймаємо душ. Вода приємніша ніж зазвичай.
05:30 Виходимо на кухню. Пʼєм холодний спрайт, який також відчувається смачнішим ніж зазвичай.
06:00 Зіниці вже в нормі. Лягаємо в ліжко. Обговорюємо досвід.
06:40 Приблизно на цьому таймінгу тріпу заснули.
Епілог: Спали гарно. Сни були яскраві. Могли б спати до обіду, але розбудив малюк. Хоть трішки не доспали (сон був годин 5), але відчували себе бадьоро, ніяких побічних ефектів не було.
Висновки:
2С-В від PsychoMaN це ейфорія, емпатія та психоделія в одній речовині. Дуже добре підійде тим, хто хоче познайомитися зі світом психоделіків. Вона бережно і акуратно покаже частинку тієї іншої сторони, інший бік зору. Без висаджувань та бедів (як на мене, але я сам ніколи не потрапляв у бед-тріп впринципі). Але речовина також підійде й для бувалих психонавтів для урізноманітнення.
Також речовина дуже чудово підходить для занять коханням.
P.S. PsychoMaN тобі окремий респект від дружини. 2C-B її сподобалось більше ніж MDMA(а ця речовина в неї раніше була на першому місці).
Оцінки
Продавець: 9,5/10
Обіцяв ДМТ та 2C-B, відправив тільки 2С-B але в подвійній порції
Стелс: 10/10
Креативний та надійний
Речовина: 10/10
Ефекти відмінні. Перевершили очікування. Ми були приємно вражені.
З вами був SiriusWhite до нових тріп-репортів
БлагодарюИнтересненько. Попробую![]()
Друже, как всегда вкусненько описываешьP.S. @PsychoMaN тобі окремий респект від дружини. 2C-B її сподобалось більше ніж MDMA
Работы непочатый крайзахотелось 3 дочки и сына![]()
Благодарю. И ухода легче чем от MDMAДруже, как всегда вкусненько описываешьЗаинтриговал , что там у Психомена за 2-CB такое волшебное, что тебе понравилась больше, чем МДМА. Надо попробовать)
Вот мне те капельки (2-СВ + DO* ) всё не дают покоя. Смотрел с утра на капли росы на траве и на то как играл в них свет, переливаясь как в бриллиантах. Мне кажется это какая то пасхалкаБлагодарю. И ухода легче чем от MDMA![]()
Значит надо братьВот мне те капельки (2-СВ + DO* ) всё не дают покоя. Смотрел с утра на капли росы на траве и на то как играл в них свет, переливаясь как в бриллиантах. Мне кажется это какая то пасхалка![]()
А и это... С кетамином, сальвией, и круглым, дмт не употребляй... Тупо не интересно не одним из этих веществ. С сальвией нет все быстро меняется но нет обьёма. С кетамином давление в глазах то-ли увиличивается то ли падает... А с бубликом просто хуйня, тупо когда дмт проходит бублик кастрированный остаётся...Значит надо брать![]()
Может бублик сам по себе кастрированый, а дмт это просто подсвечивает?дмт проходит бублик кастрированный остаётся...
Я же не поклонник миксовА и это... С кетамином, сальвией, и круглым, дмт не употребляй... Тупо не интересно не одним из этих веществ. С сальвией нет все быстро меняется но нет обьёма. С кетамином давление в глазах то-ли увиличивается то ли падает... А с бубликом просто хуйня, тупо когда дмт проходит бублик кастрированный остаётся...
Это в принципе было все за одну ночь по этому тяжело было сказать что было кастрированнее)Может бублик сам по себе кастрированый, а дмт это просто подсвечивает?
Первым делом, первым делом самолёты!
Ну а бублики, а бублики потом![]()
![]()
А ядумал что не дойду до такого но все таки думаю что последовательность была не правильнаяЯ же не поклонник миксов
Разве что ДМТ з гармалой миксую, бро![]()
Но это опытА ядумал что не дойду до такого но все таки думаю что последовательность была не правильная
Короче тупо переводняк дмт)
Судя по твоим трипам, я бы так не утверждалКороче тупо переводняк дмт)
Судя по твоим трипам, я бы так не утверждал![]()
У барыги на тусовке забрал) основание... Он приехал на хардкор "сессии" проводитьНо это опыт
А у кого покупал ДМТ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.