• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Тріп-репорт на 2C-B від ACID LORD

Пробували, але як на мене сибір навіть сильніша
Повідомлення об'єднано автоматично:

Хоча може ми невелику дозу LSD з'їли

200 мкг на двох, а сибір по 60 мг, мабуть тому таке враження)

200 мкг на двох, а сибір по 60 мг, мабуть тому таке враження)
Так. Ти сам відповів на питання. Сибір більше навантажує судини. LSD глибше і мімально шкідливе з усіх ПАР. Оптимальне дозування 200 - 250 мкг, як на мене)

Так. Ти сам відповів на питання. Сибір більше навантажує судини. LSD глибше і мімально шкідливе з усіх ПАР. Оптимальне доування 200 - 250 мкг, як на мене)
Судини навантажує не те слово, через судому весь тріп безперестанку боліла та барабанила ліва нога. Ми ще до того з'їли 2 грами МДМА, взагалі здивований що живі залишилися. Щодо LSD то дуже цікава речовина, буде нагода спробуємо ще з дівчиною, тільки вже по 200-250 мкг)

Судини навантажує не те слово, через судому весь тріп безперестанку боліла та барабанила ліва нога. Ми ще до того з'їли 2 грами МДМА, взагалі здивований що живі залишилися. Щодо LSD то дуже цікава речовина, буде нагода спробуємо ще з дівчиною, тільки вже по 200-250 мкг)
Я б 2С-В та 2С-І більше 30 мг не радив вживати (ІМХО).

LSD для прослуховування музики і прогулянок на природі ТОП.

Ну і також для інсайтів та терапії можна використовувати)

Назад
Зверху Знизу