The Мʼясник планує новий контрнаступ

Borborigmo

Конфуций
Повідомлення
3 907
Репутація
6 379
Вподобайки
7 476
Бали
2 530
Переглянути вкладення -6326478961660604670.mp4
Переглянути вкладення 9218921832287441235.mp4
Переглянути вкладення -719430252496962391.mp4
Переглянути вкладення 2316905249895843471.mp4
Переглянути вкладення -9214270302047934492.mp4

❗️Масштабний рейд ТЦК і поліції в
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
ресторани й бари, людей масово везуть у військкомат, - журналіст

Він заявив, що забирають навіть тих, хто має бронювання чи довідки про відстрочку.

Хуярит музыка во всю, фортэця закарпаття блять. Ночной клуб чи шо?
Я против насильства со стороны тцк блять. Но вот эта пиздобратия клубешная ни в какие ворота нахуй.

Я против насильства со стороны тцк блять. Но вот эта пиздобратия клубешная ни в какие ворота нахуй.
Там нема комендантської. Я теж хочу завтра піти потусити.На минулій тусовці я задонатив 11000 грн за сувенір, виручені гроші підуть на ППО. Бля, я 2 роки дома сидів, в мене дах їде. Якшо мене будуть бусифікувати, я буду відбиватися і калічити людей. Тепер ношу з собою кастет для таких випадків

Я би не поспішав так з репостом новин як це роблять усі канали зараз. Часто таке буває що вкид чи перекручений до накруту текст. Бо є кому і задля чого...
Потім спростування без вибачень. Ой інфовкид був..
Зрозуміло що на правдивих подіях перебільшувати можна. А далі лавина зносить і крайніх нема. Лише накручені.

Якщо зараз патруль навіть без перевірки документів вимагає показати резерв+ в телефоні і якщо нема відстрочки - питає чому влк прострочене. Та вручає повісточку яка насправді оповісточка тобто по ній не шукають потім.
Прогнозую що з літа за це почнуть серйозніше їпсти. За відсутність влк чи якщо більше року.
Ще почали питати в военкомів за виконання плану та грозитися переводити придатних тцкшників на 0. То в них дах зриває старатись.
Але зараз заборонено пакувати зеленим. Лише копи можуть або у поміч копам. Підстав дофуя окрім просрочентго влк. Не оновлені, під штрафами, у розшуку, сзчшники.

це просто якась пізда. реально
що робити? з ким треба це рєшать?

Если бы не эти ребята, фронт бы уже давно посыпался и кушали бы во вкусно и точка.

А може це люди фронт тримають все ж? А не собаки тцкашні
Если бы не тцк не было бы там давно никого
Повідомлення об'єднано автоматично:

Добровольцы закончились в 22-23

Если бы не тцк не было бы там давно никого
Повідомлення об'єднано автоматично:

Добровольцы закончились в 22-23
Та є добровольці і зараз, тільки мало, знаю декількох

кушали бы во вкусно и точка.
Врчд ли . Орки сметают нафик все. По типу Марика было бы. Кто живой - жестка фильтрация. После нее если не в подвал то привлечение к работам по разбору завалов и захоронению погибших. А потом орко-паспорт и мобилизация. Контракт в москали то в оркостане а на оккупированных калашем бусифицируют и в атаку с пулеметом в спину.

Та даже в Крыму который типа мирно в оростан попал - подводят под контакт злыднями и принуждением что поел бы всего раз во вкусно и точка на предварительную выплату перед самой отправкой воевать.

Переглянути вкладення 93961
Переглянути вкладення 93962
Переглянути вкладення 93963
Переглянути вкладення 93964

❗️Масштабний рейд ТЦК і поліції в
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
ресторани й бари, людей масово везуть у військкомат, - журналіст

Він заявив, що забирають навіть тих, хто має бронювання чи довідки про відстрочку.

Денежки собирают. Ещё в первый год войны в Ужгороде цены на жильё взлетели в космос. Понятно, что туда не самые бедные винтить цены съехались. Потому время от времени и трясут.

Я тоже с самого юного возраста не понимал концепцию ночных клубов, нахуя это всё вообще.

Но прикинь бы, такого рода мироприятия запретили на период войны? Где бы искали тех, с кого можно сбрить шерсть?

Абсурдная картинка типа современная интерпритация иконы Маковея. Где святых всегда изображают грустными.
Ну или можно подумать что это антимотиватор наркомании типа: кто попробует слезы мака - будет плакать вечно.
Но в реальности наркоман с такой здоровенной головкой мака никак не будет грустным пока она есть у него.
Ну разве что на фото принятого для сводок.

Абсурдная картинка типа современная интерпритация иконы Маковея. Где святых всегда изображают грустными.
Ну или можно подумать что это антимотиватор наркомании типа: кто попробует слезы мака - будет плакать вечно.
Но в реальности наркоман с такой здоровенной головкой мака никак не будет грустным пока она есть у него.
Ну разве что на фото принятого для сводок.
Кому ты обьясняешь?))
У типа галерея забита картинками с Зе и дерьмаком))

Назад
Зверху Знизу