Стопанули менти

Купив шишку, пішов забирати в якісь єбеня, не знайшов і вертався додому.
Підходять два рила по гражданкє одягнені - ваші документи і т.п. Ви там стояли, потім в іншому місці стояли, ми маємо справи з наркоманами, покажіть документи.
Ну, думаю, нема нічого, тільки в галереї фотка одна.
Показав «дію», провели поверхневий огляд, вивернув кишені, попросили зняти кросівок, зняв. Забрали балончик Терен-1 з кишені, далі просять відкрити галерею.
Відповідаю - там особисті фото, давай складай протокол. Ну мені мусор відповідає - ми без протоколу обійдемося, витягує телефон, каже тут поруч наші друзі і набирає ТЦК.
Я іду, мене хапають за куртку, роблю підсічку і мусор на землі, другий підходить - потужний поштовх у груди і на землі вже два мусора. Далі вмикаю 5 передачу і біжу додому.

Хто в курсі, в них є боді камери коли вони гопстоплять людей? Можуть пришити напад на співробітника чи щось таке?
Оборотни есть оборотни, нужно было начать видос и сказать аналогично - “Ви там стояли, потім в іншому місці стояли, ми маємо справи з мусорами, покажіть документи”

Купив шишку, пішов забирати в якісь єбеня, не знайшов і вертався додому.
Підходять два рила по гражданкє одягнені - ваші документи і т.п. Ви там стояли, потім в іншому місці стояли, ми маємо справи з наркоманами, покажіть документи.
Ну, думаю, нема нічого, тільки в галереї фотка одна.
Показав «дію», провели поверхневий огляд, вивернув кишені, попросили зняти кросівок, зняв. Забрали балончик Терен-1 з кишені, далі просять відкрити галерею.
Відповідаю - там особисті фото, давай складай протокол. Ну мені мусор відповідає - ми без протоколу обійдемося, витягує телефон, каже тут поруч наші друзі і набирає ТЦК.
Я іду, мене хапають за куртку, роблю підсічку і мусор на землі, другий підходить - потужний поштовх у груди і на землі вже два мусора. Далі вмикаю 5 передачу і біжу додому.

Хто в курсі, в них є боді камери коли вони гопстоплять людей? Можуть пришити напад на співробітника чи щось таке?
Опиши внешку этих мусоров и район. Возможно я даже знаю этих хуйлуш)

Прикинь)
На любое вмешательство и даже разблокировку телефона нужна бумага специальная. Иначе с какого хуя. Так же как и они не имеют права нигде патрулировать, если нет на руках маршрутного листа. Нюансов куча на самом деле
А хіба в нас Конституція не на паузі? Війна в країні, можна і тг у наркоманів легше відкривати

то був один жирдос, а другий шкет, парк Горіховий Гай, Львів
Так ти зі Львова.
Коротше, хто ще львівський - попереджаю. Люблять особливо ввечері біля парків крутитись оборотні.
Пускають одного в сторону, куди пішов "підозрілий тіп". Якщо бачать що крутиться/а-ля щось шукає - ідуть брати на слабо в обработку.

Сам попався на таких літом. Але ніхуя з собою не мав. Налякати мене ТЦК у них не вийшло, це вже окрема історія взагалі.

Коротше, не будьте ЛАХАМИ. Якшо впадете на очко, або у вас є палево - вас схавають на ізі.

Ебанулся шоли на лайбе развози изоленты

Так а свої документи вони показували?Хоча ща можна що завгодно на принтері надрукувати))Можливо то і не менти були а якісь прокачені 🦤

Так а свої документи вони показували?Хоча ща можна що завгодно на принтері надрукувати))Можливо то і не менти були а якісь прокачені 🦤
так, корочку показали, я мав в житті справу з ментами, жаргон і повадки точно мусорські

молодцом бро, жалко канеш шо ты ебальники им не поломал, но оно понятно, дело рисковое, всё равно красава
Повідомлення об'єднано автоматично:

а в каком шопе тарился если не секрет?

Скоро вас еще мовна полиция там во Львове будет проверять , на знание стихов Пушкина. Еще пару лет Войны

Назад
Зверху Знизу