Стопанули менти

Borborigmo

Посвященный
Повідомлення
884
Репутація
1 061
Вподобайки
1 675
Бали
874
Купив шишку, пішов забирати в якісь єбеня, не знайшов і вертався додому.
Підходять два рила по гражданкє одягнені - ваші документи і т.п. Ви там стояли, потім в іншому місці стояли, ми маємо справи з наркоманами, покажіть документи.
Ну, думаю, нема нічого, тільки в галереї фотка одна.
Показав «дію», провели поверхневий огляд, вивернув кишені, попросили зняти кросівок, зняв. Забрали балончик Терен-1 з кишені, далі просять відкрити галерею.
Відповідаю - там особисті фото, давай складай протокол. Ну мені мусор відповідає - ми без протоколу обійдемося, витягує телефон, каже тут поруч наші друзі і набирає ТЦК.
Я іду, мене хапають за куртку, роблю підсічку і мусор на землі, другий підходить - потужний поштовх у груди і на землі вже два мусора. Далі вмикаю 5 передачу і біжу додому.

Хто в курсі, в них є боді камери коли вони гопстоплять людей? Можуть пришити напад на співробітника чи щось таке?

Хто в курсі, в них є боді камери коли вони гопстоплять людей? Можуть пришити напад на співробітника чи щось таке
А какой дурак будет включать камеру когда планирует нарушать закон?

Потужно з'їбався чи то пак накивав п'ятами🦶🦶

Потужно з'їбався чи то пак накивав п'ятами🦶🦶
Забіг за ріг, посидів 5 хвилин, а далі пішов, я надто грузний, щоб гасати як олень
Повідомлення об'єднано автоматично:

Дякую underground за ненаход

То погано треба в,ябувати чимдуж подалі бо якщо догонять можуть дати прикурити
Навряд, я займаюся МмА, сам даю прикурити. Тут хвилює тільки шо це менти, а їх не бажано калічити

Хз, типу вони не можуть просити відкрити телеграм?
Прикинь)
На любое вмешательство и даже разблокировку телефона нужна бумага специальная. Иначе с какого хуя. Так же как и они не имеют права нигде патрулировать, если нет на руках маршрутного листа. Нюансов куча на самом деле

Хто в курсі, в них є боді камери коли вони гопстоплять людей? Можуть пришити напад на співробітника чи щось таке?
Очень странная ситуация. Я не эксперт, разве что, если измерять экспертность по количеству просмотренных видео в ютабчике, тогда я нихуя себе эксперт.

Но в общем. Если бы они были по форме, в однострое, тогда полюбом камера должна быть включенной, и тогда бы полюбом пришили нападение.

А если они без формы, без бумаг, что идёт какая либо отработка, и их никак нельзя задетектить, что они вот именно те, кем представились, то хз.

Мне со стороны выглядит, что они вообще условно могут быть с муниципальной варты, или из этой негосударственной организации, что помогает ТЦК, что их лидера в Одессе йобнули пол года назад. Просто выискивают очередняг по злачным места, капуню сбить, ну и заодно, раз такая песня, то пополнить ТЦК, чтобы своё седалище застраховать.

Купив шишку, пішов забирати в якісь єбеня, не знайшов і вертався додому.
Підходять два рила по гражданкє одягнені - ваші документи і т.п. Ви там стояли, потім в іншому місці стояли, ми маємо справи з наркоманами, покажіть документи.
Ну, думаю, нема нічого, тільки в галереї фотка одна.
Показав «дію», провели поверхневий огляд, вивернув кишені, попросили зняти кросівок, зняв. Забрали балончик Терен-1 з кишені, далі просять відкрити галерею.
Відповідаю - там особисті фото, давай складай протокол. Ну мені мусор відповідає - ми без протоколу обійдемося, витягує телефон, каже тут поруч наші друзі і набирає ТЦК.
Я іду, мене хапають за куртку, роблю підсічку і мусор на землі, другий підходить - потужний поштовх у груди і на землі вже два мусора. Далі вмикаю 5 передачу і біжу додому.

та не это какой то с их дешевая разводка была,ничего у ниъ там нет...звбей

Це перший раз в житті за 30 років така фігня; недавно тут на форумі розказува, шо мене ніколи не перевіряли
та добре шо нормально відпєтляв, і не догнали.

я вже не раз казав - смутниє врємєна насталі

та добре шо нормально відпєтляв, і не догнали.

я вже не раз казав - смутниє врємєна насталі
Треба звідси валити, ніколи не хотів бути зйобіком, але відчув себе безправною твариною. Погрози ТЦК - окремий вид мистецтва

Навіть по планшета не пробивали?

Треба звідси валити, ніколи не хотів бути зйобіком, але відчув себе безправною твариною. Погрози ТЦК - окремий вид мистецтва
та бо при такому прийому ше хуйзна як то всьо могло сі закінчити, то ще далеко не найгірший варіант в тебе

Назад
Зверху Знизу