Іаіхвххіхіхвхіхіх , орр!УВАГА АТАКУЮТЬ СОЛЬОВi ГОЛОВИ!!! УСiМ В ВУКРИТТЯ
Солямба ой сорямба не могу репу, еще 10 человекІаіхвххіхіхвхіхіх , орр!
Забудь бро! Все норм! ) мене реально порвало з приколу про сьолові голови , усім в укриття) я від чистого серця) бажаю гарного дня та бадьорого настрою!!!Солямба ой сорямба не могу репу, еще 10 человек
В голосину мляУВАГА АТАКУЮТЬ СОЛЬОВi ГОЛОВИ!!! УСiМ В ВУКРИТТЯ
Дякую вам за коментар! Гарна ідея!)Наглядный пример одного из проявлений эффекта Барбары Стрейзанд ... Теперь YMBU обречён . ... Но вижу и вполне положительный момент , нужно попросить Админа назначить приз носителю максимального количества отрицательной "репы"
Та мне похуй делай что хочешь только меня не трогай ..А чи може мені хтось пояснити таку увагу до зниження або підвищення репутації? І чому люди її не можуть знижати тим, чий контент хм не подобається з якихось причин? Я може не дуже зрозуміла, що таке репутація саме тут. Я знижала репутацію за відверто брєдовий контент. За що знижували або підвищували мені - я навіть не дивилась. Звісно, якщо "я веду репортаж зі срача на стіні" - ну тобто через банальну сварчу чи суперечку знижувати репутацію якось занадто - достатньо було б дизлайка, мабуть, але їх тут немає... тому отак. Давайте вводити дизлайки..
інформативно)Та мне похуй делай что хочешь только меня не трогай ..
най будеінформативно)
Привіт , першу тему я зробив тільки через те що чувак мені знизив репутацію « за те що я йому не подобаюсь » , тій людині яка мені занизили репутацію , я і слова поганого не сказав … це було зроблено без вагомої причини , я стараюсь робити контент(тут) на Labrc і кожен день роблю якісь теми , ви можете переглянути мої інші теми , там є і інші цікаві теми , тому якщо чесно заниження репутації без вагомої причини мене образило ) але все нормально , якщо є хейтери - значить є зростання) Ці теми вже більш переросли в хайп) Дякую вам за коментар! Я більше просто хотів зробити якусь тему))) та було цікаво що скажуть сектанти, а стосовно репутації , напевно чим більше репутації - тим більше поваги! Я стараюсь з усіма розмовляти вічливо і поважаю кожного сектанта!А чи може мені хтось пояснити таку увагу до зниження або підвищення репутації? І чому люди її не можуть знижати тим, чий контент хм не подобається з якихось причин? Я може не дуже зрозуміла, що таке репутація саме тут. Я знижала репутацію за відверто брєдовий контент. За що знижували або підвищували мені - я навіть не дивилась. Звісно, якщо "я веду репортаж зі срача на стіні" - ну тобто через банальну сварчу чи суперечку знижувати репутацію якось занадто - достатньо було б дизлайка, мабуть, але їх тут немає... тому отак. Давайте вводити дизлайки..
Оголошена сольова тривога. Терміново пройдіть до дверного глазка!УВАГА АТАКУЮТЬ СОЛЬОВi ГОЛОВИ!!! УСiМ В ВУКРИТТЯ
Вхіххвхвхцхвхв )))Оголошена сольова тривога. Терміново пройдіть до дверного глазка!
Здарова , Кіт! Дякую за коментар!))) радий тебе бачити/ чути!)вот это я понимаю серьезные разборки
Пхахаз, атисоль нужноУВАГА АТАКУЮТЬ СОЛЬОВi ГОЛОВИ!!! УСiМ В ВУКРИТТЯ
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.