Existence#1
Посвященный
Якщо хочеш можеш найти, головне бажанняА багато поштоматів при дорозі?
А якщо ячєйка сама верхня? Будеш через вікно зависати?
Якщо хочеш можеш найти, головне бажанняА багато поштоматів при дорозі?
А якщо ячєйка сама верхня? Будеш через вікно зависати?
Как ты умудрился то, с корешом таким ценным попасть?До двух недель могут ждать, особенно если там не грамм шишек. Расказывал друг, работавший на МП, много приемов повидал. Включая мой.
Правда это отделение, насчет почтомата хз, до конца срока хранения минимум.
Так це бред, я таких не бачив майже. Зазвичай стоять так, що поруч буде стояти хуєва туча машин, і затонованих, і бусів, і яких хочеш.Якщо хочеш можеш найти, головне бажання
Там долгая история была. Как раз благодаря другу в моей посылке было пусто. Но он сам не знал, что посылку пасут. Меня сдал гондон бафомет.Как ты умудрился то, с корешом таким ценным попасть?
Не обов'язково в містіТак це бред, я таких не бачив майже. Зазвичай стоять так, що поруч буде стояти хуєва туча машин, і затонованих, і бусів, і яких хочеш.
Я би подивився як би ти забирав ось так)))
Якщо чувак з міста, і сцить забирати в місті, ти думаєш він поїде ЗА місто, через блокпости, де його тим більше хапнути можуть?)Не обов'язково в місті
Які блок пости, не обов'язково далеко такЯкщо чувак з міста, і сцить забирати в місті, ти думаєш він поїде ЗА місто, через блокпости, де його тим більше хапнути можуть?)
Ну я говорю, що треба обирати заздалегідь хіба що. Такі щоб можна було оперативно забрати, і уйти по тихому.Які блок пости, не обов'язково далеко так
Ну я говорю, що треба обирати заздалегідь хіба що. Такі щоб можна було оперативно забрати, і уйти по тихому.
Але якщо будуть пасти, відправник злиє, чи стелс хуйня - то хуй що поможе.
Можуть і на кладі наводку датиНу я говорю, що треба обирати заздалегідь хіба що. Такі щоб можна було оперативно забрати, і уйти по тихому.
Але якщо будуть пасти, відправник злиє, чи стелс хуйня - то хуй що поможе.
Та можуть все що завгодно.Можуть і на кладі наводку дати
Гарантій ніде немаєТа можуть все що завгодно.
Можуть купити один два клади, а потім пасти локації.
Але це вже навороти.
Якщо ти йдеш за кладом, сам маєш розуміти, на що ти йдеш.
На один день больше чем тебе покажется , что безопасно идти забиратьсколько дней обычно могут ждать около почтомата МП
просто интересно стало
не будут же они 4 дня сидеть в машине и ждать
6 грамм шишекДумаю это зависит от заинтересованности (веса) мусоров.
а если хуи забью и не заберуПростой не на пошті, простой мєнтів. Вони зразу будуть рахувати скільки тебе чекали, від того буде залежати сума яку заплатиш їм
Бро, если есть хоть малейшее подозрение на то что ведут то лучше не забирай. Меня лично чуйка никогда не подводила. Один раз проигнорил и полатился. На старой лабе писал об этом. "Посылка которую не заказывал" Может помнишь.?!6 грамм шишек
Повідомлення об'єднано автоматично:
а если хуи забью и не заберу
Це не за тобою в підїзді палили мусара??Бро, если есть хоть малейшее подозрение на то что ведут то лучше не забирай. Меня лично чуйка никогда не подводила. Один раз проигнорил и полатился. На старой лабе писал об этом. "Посылка которую не заказывал" Может помнишь.?!
Ні, мене взяли в відділенні з двома посилками.Це не за тобою в підїзді палили мусара??
Піздєц..Ні, мене взяли в відділенні з двома посилками.
Тоді ти без шишок, вони без грошей.а если хуи забью и не заберу
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.