Destruction
Сектант
Хз как тут работают арбитражи, но по моему если у него есть видос с распаковкой где видно ттн то 50 или 100% возврата должно бытьВзагалі товар назад не забирають в таких випадках, з міркувань безпеки.
Хз как тут работают арбитражи, но по моему если у него есть видос с распаковкой где видно ттн то 50 или 100% возврата должно бытьВзагалі товар назад не забирають в таких випадках, з міркувань безпеки.
Не может такого бытьТут наебуют все на лабе кста, тебе на заметку, даже (хорошие) шопы
Лучше бы подарил кому-нибудьШмигаєш пару дорог і незрозумілий порошок стає зрозумілим.
Ох уж ці шишкойоби благородниє утілізатори сінтетікі)
Наркомив би краще якихось наркопітонов)
Кстати видел тебя на сайте рыгалайзерНе может такого быть![]()
Да мне как-то пофигКстати видел тебя на сайте рыгалайзер
Как тебе администрация там?
Я лично закрыл бы их форум
Повідомлення об'єднано автоматично:
Лабу бы никогда не закрыл, пускай наебуют, но если форум очиститься от солей альфы и Мефа что невозможно, то будет классно
Локация населена биомусором и ядом, который связывает интернет, ну это уже кто представление об общей картинеДа мне как-то пофиг
Фанаты брендовчто же лучше айфон или самсвнг
![]()
ПоцЛокация населена биомусором и ядом, который связывает интернет, ну это уже кто представление об общей картине
Ладно, Самсунг
Вообще самсунги хуйня тоже китайская
телефон по мощности 10к продают за 30
Лан тебе 40 лет ты на солях, че доказывать, не пиши ниче
Ну кому-то нормально даётБанчєр кстаті інтєрєсний тіп. Може запропонувати сам пробу і пропасти на тиждень. А потім тіпа ку я тут "шо желаєтє?") Ну мдма наприклад. А він через 5-7 днів пише шо сєйчас нєту в налічії, потім знову пропадає, ще + тиждень проходить. Ти йому в цей час строчіш парочьку смс пєріодічьно тіпа шо давай мєф бро, клад, позняки, а він щє через тиждень написує шо або нема кому зробити чи або нема кому відправити. А бля забув, що ще десь посеред цієї переписки ти йому кидаєш скрін свого профілю з лаби, якщо діалог в тг ну і да це ще + тиждень. А апогєй цієї всієї історії твоя смс йому через 3-6 місяців, шо тіпа нє, бро, впізду таку пробу
У меня был тоже когда то давно интересный случай с одним шопом , точно не помню по моему УкрПочтой долго посыль ехала,ещё не доехала даже ко мне а селлер начал в ЛС строчить мол где Трип репорт,щас чайку вьебем)))Банчєр кстаті інтєрєсний тіп. Може запропонувати сам пробу і пропасти на тиждень. А потім тіпа ку я тут "шо желаєтє?") Ну мдма наприклад. А він через 5-7 днів пише шо сєйчас нєту в налічії, потім знову пропадає, ще + тиждень проходить. Ти йому в цей час строчіш парочьку смс пєріодічьно тіпа шо давай мєф бро, клад, позняки, а він щє через тиждень написує шо або нема кому зробити чи або нема кому відправити. А бля забув, що ще десь посеред цієї переписки ти йому кидаєш скрін свого профілю з лаби, якщо діалог в тг ну і да це ще + тиждень. А апогєй цієї всієї історії твоя смс йому через 3-6 місяців, шо тіпа нє, бро, впізду таку пробу
Опять паяит бусинку?!?!Переглянути вкладення 87425
Так а чё ты Бро?
Димаачкуу....Опять паяит бусинку?!?!
Набор слов и шо?Димаачкуу....
Кулик!
ДамНабор слов и шо?
Сорри но я пас.
О'КеуСорри но я пас.
Ссука!Сорри но я пас.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.