Marti
Частный продавец
Брав масло, сподобалось, але треба думати шось над новим
Брав масло, сподобалось, але треба думати шось над новим
Шалома братанікі,а хтось знає,якім має бути дізель,бо я дам норм шишка і назову це дізелем,а як ви зрозумієте, що це не дізель а щербет, це мій власний сорт, гібрид ташкенти і Perpl Kush,ви друзі,при нашей українськой брехливості навряд найдете справжній дізель десь у продаванів,ще семена можливо, але треба знати в кого брати,бо можна набрати...Хтось дизель коштував????
Вот в этом и вопрос был…зачем вы пишите дизель, если это ваш сорт-поделка какой-то…Шалома братанікі,а хтось знає,якім має бути дізель,бо я дам норм шишка і назову це дізелем,а як ви зрозумієте, що це не дізель а щербет, це мій власний сорт, гібрид ташкенти і Perpl Kush,ви друзі,при нашей українськой брехливості навряд найдете справжній дізель десь у продаванів,ще семена можливо, але треба знати в кого брати,бо можна набрати...
Бл. смішні історії,ти всьому віриш? Цей опис підходить під любу сатівку,а дізель це од початку гібрид з частиною індюшини,а де опис дізель хез,з якого ми всі знаємо дізель як дізель,то що ти привів, це опис частково медичної маріванниВот в этом и вопрос был…зачем вы пишите дизель, если это ваш сорт-поделка какой-то…
Вот описание дизеля:
А когда тебе присылают дизель, от которого ты ложишься спать сразу…так это ж не дизель, хлопци…тому и пытаю
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Шалома братанікі,а от перший доказ, того що я писав вище, як людина пробує,яку атмосферу робить навколо, це вважаю,добра половина еффекту,а якби він це зробив у компанії друзів?Вірите, що еффект був би трохи інший?А хтось ці речі приписує самій речовині, тобто каннабісу,в нашому случаї.Залипнути тобі,чи розважитися і щось інше робити, це залежить від тебе,а не сатіва,а то індика, значить буде заліпон,...чи не буде, Звісно, індюшина чи сатіва, має значення, але не настільки, наскільки дехто вважаєХороша шишка![]()
Шишка від Марті
Продавець – Marti Гілка шопа - https://labrc.name/threads/shishki-marti.33523/ Речовина - шш , по відчутттям – сативно - індичний гібрид Толер - відсутній Отримання – почтою, зіп + скотч, стелс як стелс, підозри не визиває. Шишка спресована не сильно, липка, різав ножницями, зернят не...labrc.name
Согласна, половина сортов чистый маркетингШалома братанікі,а от перший доказ, того що я писав вище, як людина пробує,яку атмосферу робить навколо, це вважаю,добра половина еффекту,а якби він це зробив у компанії друзів?Вірите, що еффект був би трохи інший?А хтось ці речі приписує самій речовині, тобто каннабісу,в нашому случаї.Залипнути тобі,чи розважитися і щось інше робити, це залежить від тебе,а не сатіва,а то індика, значить буде заліпон,...чи не буде, Звісно, індюшина чи сатіва, має значення, але не настільки, наскільки дехто вважає
Друже, про що ти кажеш?? Це різні речовини в принципі - сатива та індика!Шалома братанікі,а от перший доказ, того що я писав вище, як людина пробує,яку атмосферу робить навколо, це вважаю,добра половина еффекту,а якби він це зробив у компанії друзів?Вірите, що еффект був би трохи інший?А хтось ці речі приписує самій речовині, тобто каннабісу,в нашому случаї.Залипнути тобі,чи розважитися і щось інше робити, це залежить від тебе,а не сатіва,а то індика, значить буде заліпон,...чи не буде, Звісно, індюшина чи сатіва, має значення, але не настільки, наскільки дехто вважає
З відкритям чи можна на пробу записатисьМиру братанікі, запрошуємо протестерів затестити що маємо, кожна проба 4+гр,до двох шишек гр.і махорки 2,5, дякую за увагу, відправлення лише поштою,нп, делівері,міст, укрпошти.
Співпраця з гарантом вітається
ТГ.,,@Martilaba,,
Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94504Переглянути вкладення 94503Переглянути вкладення 94507
Переглянути вкладення 94509Переглянути вкладення 94510
Доброго времени всем порядочным планокурам!
Не хотел писать этот отзыв, но раз он написан то значит ситуация не решена.
Заказывал у данного продавца не первый раз о чем свидетельствуют мои отзывы ранее,
все было в норме приезжали шишки в основном обрезки мелких шиш, за свою цену работали норм.
Сделал очередной заказ на 73ustd, приехало 30гр. + бонусом пробник масла.
В первый день по приезду посылки попробовал их уже на толлер от его же шиш но толко купленных ранее,
практически не поменяли, минут до 20 и все.
Покурил на утро на чистый организм, меняет слегка на 15-20минут а далее начинает болеть голова.
Написал об этом автору этого бурьяна об этом, он согласился в том что куст мог такой попастся
и ВНИМАНИЕ КАЖДЫЙ КУСТ ОН ПРОБЫВАТЬ НЕ МОЖЕТ, ПО СУТИ КОНТРОЛЯ КАЧЕСТВА ТУТ НЕТ!
Далее продавец пообещал 50% компенсации к следующему заказу, в состоянии ахуя я на это согласился.
Далее сбив толлер до нуля снова пробовал их курить хоть один напас хоть три эффекта уже нет пока куриш пока прет.
Пытался с этого бурьяна сделать химку на спирту эфект +- тот-же.
В итоге потратив 73ustd + доставка и получил 30гр. отборной дички которая у нас в посадках безоплатно растет.
Попросил продавца решить даный вопрос, читает и тишина, но с другого ака если написать то отвечает.
Вот такие дела, я готов оплатить с переданной ему суммы 500гривен. за пробник масла, но с этой дичкой я не согласен!
Непонятно есть ли у продавца нормальный товар,по факту то что на витрине его нет.
Поэтому слать еще деньги не согласен до разрешения ситуации по описаной выше сделке. Надюесь цена данного шопа не 30гр. шишек.
Шалома братанікі, я стверджую, що меньше ніж на трійку в мене трав не буває взагалі і тих до пару трійку процентів на всю масу,я людині вислав два види, один трохи остався,я сам не пробую,дав двом звичайним хлапам, вони взяли два великих водних кожен, кажуть годину держить, далі я стверджую що масло спробував він одразу і тому вже трави, взагалі, даже на п'ять з плюсом,ну не вставляють після масла, сутки треба віддати, потім, можливо,а данний клієнт вжив всю пробу масла, що мені наприклад це на три рази вжити, так я його постійно вживаюДружище, все зависит от настроя ))
Наглое вранье, масло попробовал на третий день после приезда посылки, а по шишкам что они не рабочие написал на следующий день после приезда посылки, это все есть в переписке.Шалома братанікі, я стверджую, що меньше ніж на трійку в мене трав не має,я людині вислав два види, один трохи остався,я сам не пробую,дав двом звичайним хлапам, вони взяли два великих водних кожен, кажуть годину держить, далі я стверджую що масло спробував він одразу і тому вже трави, взагалі, даже на п'ять з плюсом,ну не вставляють після масла, сутки треба віддати, потім, можливо,а данний клієнт вжив всю пробу масла, що мені наприклад це на три рази вжити, так я його постійно вживающоб кинути палити кану, так що такі обставини, на ваш розсуд, шановні сектанти,а що значить, сітуацію не вирішено, адже я погодився на відшкодування,в наступному заказі 50 відсотків, але це було до того, як я людям пробу дав, получается щось не зрозуміло
Звісно,я погодився на відшкодування,а ти тут таке, кожного разу ти отримував скільки зверху, проби,то те,то те тобі,а ти робиш мене гівном,а за пробу хлапам, що не так, два великих водних, що по факту дорівнює трьом банкам,пів години норм і трави одразу не відпускають, тому ще півгодини після підпирає, що я сбрехав на Цьому ?Как-то так, мне написал одно тут другое, про тех двух хлопаков которые якобы их пробовали)))
Это жесть. И тут я тарился почти все лето, думал к осени будет путевый харвест, а вышло как вышло.
Продолжаешь врать и мутить воду.Звісно,я погодився на відшкодування,а ти тут таке, кожного разу ти отримував скільки зверху, проби,то те,то те тобі,а ти робиш мене гівном,а за пробу хлапам, що не так, два великих водних, що по факту дорівнює трьом банкам,пів години норм і трави одразу не відпускають, тому ще півгодини після підпирає, що я сбрехав на Цьому ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.