Шишки Марти

В мене кожен рік, вже років 33, сезон, місяць двіжухі,був молодший то по чужих,став старшим то по своїх городах плантарях кожного літечка відпочиваю, але потім неділю отходняк і знову в життя,бо опіум то не життя,то суцільні задоволення,не має часу жити, тому на місяць два можна заїхати, якщо є можливість, але не довше
Я довше 3-х днів ніколи опіати не вживав. Коли був молодий, навіть в села зі знайомими у сезон не їздив. Боявся чернушної торби, прикладів вистачало. Ширку спробував років 25 тому, а з кукнарем і бінтами, досі не склалося.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Бро, додай будь ласка пряме посилання на телеграмм. Поки ніхто на кидалу не попав. А то Martilaba через маленьку "l"(L) и через велику "I"(i) майже однаково виглядають. Шахраї цим часто користуються.

Останнє редагування:
Брав масло, сподобалось, але треба думати шось над новим варорайзером, Марті дякую

Хтось дизель коштував????
Шалома братанікі,а хтось знає,якім має бути дізель,бо я дам норм шишка і назову це дізелем,а як ви зрозумієте, що це не дізель а щербет, це мій власний сорт, гібрид ташкенти і Perpl Kush,ви друзі,при нашей українськой брехливості навряд найдете справжній дізель десь у продаванів,ще семена можливо, але треба знати в кого брати,бо можна набрати...

Шалома братанікі,а хтось знає,якім має бути дізель,бо я дам норм шишка і назову це дізелем,а як ви зрозумієте, що це не дізель а щербет, це мій власний сорт, гібрид ташкенти і Perpl Kush,ви друзі,при нашей українськой брехливості навряд найдете справжній дізель десь у продаванів,ще семена можливо, але треба знати в кого брати,бо можна набрати...
Вот в этом и вопрос был…зачем вы пишите дизель, если это ваш сорт-поделка какой-то…

Вот описание дизеля:

А когда тебе присылают дизель, от которого ты ложишься спать сразу…так это ж не дизель, хлопци…тому и пытаю

Вот в этом и вопрос был…зачем вы пишите дизель, если это ваш сорт-поделка какой-то…

Вот описание дизеля:

А когда тебе присылают дизель, от которого ты ложишься спать сразу…так это ж не дизель, хлопци…тому и пытаю

Бл. смішні історії,ти всьому віриш? Цей опис підходить під любу сатівку,а дізель це од початку гібрид з частиною індюшини,а де опис дізель хез,з якого ми всі знаємо дізель як дізель,то що ти привів, це опис частково медичної маріванни
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бо одне, коли людина хоче сатіви,а друге, коли хоче дізель,в якісному дізелі є трохи стоун єфект,а ті описи,переписані один з одного і жоден з них не вирощував а часто і не пробував, що казати....

Да що казати,од будь-якого якісного сорту трохи буде єфект заліпухі, тому ми і вживаємо, це що сатіва, тут цього меньше, що індюшина, тут більше

Хороша шишка

Хороша шишка
Шалома братанікі,а от перший доказ, того що я писав вище, як людина пробує,яку атмосферу робить навколо, це вважаю,добра половина еффекту,а якби він це зробив у компанії друзів?Вірите, що еффект був би трохи інший?А хтось ці речі приписує самій речовині, тобто каннабісу,в нашому случаї.Залипнути тобі,чи розважитися і щось інше робити, це залежить від тебе,а не сатіва,а то індика, значить буде заліпон,...чи не буде, Звісно, індюшина чи сатіва, має значення, але не настільки, наскільки дехто вважає

Шалома братанікі,а от перший доказ, того що я писав вище, як людина пробує,яку атмосферу робить навколо, це вважаю,добра половина еффекту,а якби він це зробив у компанії друзів?Вірите, що еффект був би трохи інший?А хтось ці речі приписує самій речовині, тобто каннабісу,в нашому случаї.Залипнути тобі,чи розважитися і щось інше робити, це залежить від тебе,а не сатіва,а то індика, значить буде заліпон,...чи не буде, Звісно, індюшина чи сатіва, має значення, але не настільки, наскільки дехто вважає
Согласна, половина сортов чистый маркетинг

Друже, про що ти кажеш?? Це різні речовини в принципі - сатива та індика!

Інші взагалі ефекти - вчора в 22 покурив Ейфорію - до ранку очі закрити не зміг… куриш індику/гібрид - спиш немов немовля миттєво…або через годину якщо гібрид…

Інша справа, що часто шопи парять тобі шо попало, щоб тільки продати…або вони самі не в курсі що вони тобі парять… часто питаю - амнезія є? Так є, і приходить чиста індика )) ось в чому справа…

А памʼятаю брав Pablo Escobar - так там ефекти як у амфу…

Інша справа , що сатіва квітне в два рази довше за індику…а коштує стільки же…тому така лажа що хер знайдеш…

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу