Шишки Марти

Недавно покупал махорку (россыпь), по сути те же шишки перебитые, каких то палок минимально, как по мне 50на50 индика/сатива, что вообще идеально. Рабочая хорошая россыпь, еще и недорого. Стелс более менее нормальный, все хорошо запечатано от чужух рук, запахов нет. Продавец адекватный, всегда добавляет хорошие бонусы, за что ему большое спасибо.
Спасибо и Успехов Марти!

Еще бонусом шло немного масла, но его еще не попробовал)

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    243.1 КБ · Перегляди: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    252.1 КБ · Перегляди: 25
Масло рсо чи з жирове ?
Недавно покупал махорку (россыпь), по сути те же шишки перебитые, каких то палок минимально, как по мне 50на50 индика/сатива, что вообще идеально. Рабочая хорошая россыпь, еще и недорого. Стелс более менее нормальный, все хорошо запечатано от чужух рук, запахов нет. Продавец адекватный, всегда добавляет хорошие бонусы, за что ему большое спасибо.
Спасибо и Успехов Марти!

Еще бонусом шло немного масла, но его еще не попробовал)

Забрав масло, бонусом ще шш положили. Шш пахучий, липкий.

Вкладення

• IMG_20250809_213932896.jpg
    IMG_20250809_213932896.jpg
    1 MБ · Перегляди: 32
Треба, на Маковій ніколи не завадить.
В мене кожен рік, вже років 33, сезон, місяць двіжухі,був молодший то по чужих,став старшим то по своїх городах плантарях кожного літечка відпочиваю, але потім неділю отходняк і знову в життя,бо опіум то не життя,то суцільні задоволення,не має часу жити, тому на місяць два можна заїхати, якщо є можливість, але не довше

В мене кожен рік, вже років 33, сезон, місяць двіжухі,був молодший то по чужих,став старшим то по своїх городах плантарях кожного літечка відпочиваю, але потім неділю отходняк і знову в життя,бо опіум то не життя,то суцільні задоволення,не має часу жити, тому на місяць два можна заїхати, якщо є можливість, але не довше
Не знаю як з мака опіум робити.

Брал по минимальной цене позицию и остался доволен. АК47, ядовый аромат и приятно курятся, убивают тоже неплохо. Думаю стоить упомянуть о том что были семена, но цена это полностью компенсирует.1000025835.jpg1000025840.jpg

Кокнар колись пив, але сам не робив
Ну да, це так би мовити, перший крок на цьому нелегкому шляху
Повідомлення об'єднано автоматично:

Шш хороші, м'яко куриться. Масло вже 6 годин рубає
Шалома друже, скільки ти взяв?

Я вважаю, що ти зрозумів, що це масло, не то масло, що ти купляв?Не?

Ну да, це так би мовити, перший крок на цьому нелегкому шляху

Шалома друже, скільки ти взяв?

Я вважаю, що ти зрозумів, що це масло, не то масло, що ти купляв?Не?
Таке саме наче. Брав приблизно 1,5 мл , половину того, що ти дав

Таке саме наче. Брав приблизно 1,5 мл , половину того, що ти дав
Шалома,я тобі всього три дцл.дав,ти путаєш дози, півтора мл.це півтора куби

Але це масло люди через вейп курять,а то що ти купляв,сам казав, що галімо курити,то мабуть є різниця

Шалома,я тобі всього три дцл.дав,ти путаєш дози, півтора мл.це півтора куби

Але це масло люди через вейп курять,а то що ти купляв,сам казав, що галімо курити,то мабуть є різниця
Так, не 1,5 мл, а 150 мг, 0.15 мл
Вейпа не маю.

Здравствуйте! Запишете главного каннатестера на тест масла? Имеется трехкратный опыт употребления и опыт с тгк более 10 лет, под спойлером 100 репортов. А еще есть вапорайзер с возможностью испарять концентраты! Могу затестить двумя способами. Не прогадаете с выбором)

Назад
Зверху Знизу