Масло РК про которое он писал выше, экстракт шишек!) Насыщенный запах. Пока еще не пробовал, не было моментаМасло рсо чи з жирове ?
Масло РК про которое он писал выше, экстракт шишек!) Насыщенный запах. Пока еще не пробовал, не было моментаМасло рсо чи з жирове ?
Вбивча штука має бутиМасло РК про которое он писал выше, экстракт шишек!) Насыщенный запах. Пока еще не пробовал, не было момента
В мене кожен рік, вже років 33, сезон, місяць двіжухі,був молодший то по чужих,став старшим то по своїх городах плантарях кожного літечка відпочиваю, але потім неділю отходняк і знову в життя,бо опіум то не життя,то суцільні задоволення,не має часу жити, тому на місяць два можна заїхати, якщо є можливість, але не довшеТреба, на Маковій ніколи не завадить.
Не знаю як з мака опіум робити.В мене кожен рік, вже років 33, сезон, місяць двіжухі,був молодший то по чужих,став старшим то по своїх городах плантарях кожного літечка відпочиваю, але потім неділю отходняк і знову в життя,бо опіум то не життя,то суцільні задоволення,не має часу жити, тому на місяць два можна заїхати, якщо є можливість, але не довше
Не знаю як з мака опіум робити.
Кокнар колись пив, але сам не робивНу плаче коли, надріз головкі і тече опіум,там збираеш, на що подобається
Шш хороші, м'яко куриться. Масло вже 6 годин рубаєЗабрав масло, бонусом ще шш положили. Шш пахучий, липкий.
Ну да, це так би мовити, перший крок на цьому нелегкому шляхуКокнар колись пив, але сам не робив
Шалома друже, скільки ти взяв?Шш хороші, м'яко куриться. Масло вже 6 годин рубає
Таке саме наче. Брав приблизно 1,5 мл , половину того, що ти давНу да, це так би мовити, перший крок на цьому нелегкому шляху
Повідомлення об'єднано автоматично:
Шалома друже, скільки ти взяв?
Я вважаю, що ти зрозумів, що це масло, не то масло, що ти купляв?Не?
Шалома,я тобі всього три дцл.дав,ти путаєш дози, півтора мл.це півтора кубиТаке саме наче. Брав приблизно 1,5 мл , половину того, що ти дав
Так, не 1,5 мл, а 150 мг, 0.15 млШалома,я тобі всього три дцл.дав,ти путаєш дози, півтора мл.це півтора куби
Але це масло люди через вейп курять,а то що ти купляв,сам казав, що галімо курити,то мабуть є різниця
Хм, в мене менш тривалий ефект, після великого досвіду з різними канна-продуктами.Шш хороші, м'яко куриться. Масло вже 6 годин рубає
В мене толеру не було.Хм, в мене менш тривалий ефект, після великого досвіду з різними канна-продуктами.
Я довше 3-х днів ніколи опіати не вживав. Коли був молодий, навіть в села зі знайомими у сезон не їздив. Боявся чернушної торби, прикладів вистачало. Ширку спробував років 25 тому, а з кукнарем і бінтами, досі не склалося.В мене кожен рік, вже років 33, сезон, місяць двіжухі,був молодший то по чужих,став старшим то по своїх городах плантарях кожного літечка відпочиваю, але потім неділю отходняк і знову в життя,бо опіум то не життя,то суцільні задоволення,не має часу жити, тому на місяць два можна заїхати, якщо є можливість, але не довше
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.