Шишки Марти

Брав вже тричі. Продавця рекомендую. Все швидко, надійно і чудово по якості (за таку ціну взагалі топ).
Крайнє замовлення оплатив вчора о 12 дня, сьогодні вранці вже забрав👍

Ш
Брав вже тричі. Продавця рекомендую. Все швидко, надійно і чудово по якості (за таку ціну взагалі топ).
Крайнє замовлення оплатив вчора о 12 дня, сьогодні вранці вже забрав👍
Шалома братанікі усім нашим,наш магаз має дві цілі, необхідні для виконання; це заробити а потім ще заробити гроші,а як я можу це зробити? Тільки даючи файний товар і надійність і чесність, усі файні речі для покупця, це щоб краще продавалося, усім продаж і покупок удачних, бувайте здорові

Ш

Шалома братанікі усім нашим,наш магаз має дві цілі, необхідні для виконання; це заробити а потім ще заробити гроші,а як я можу це зробити? Тільки даючи файний товар і надійність і чесність, усі файні речі для покупця, це щоб краще продавалося, усім продаж і покупок удачних, бувайте здорові
красавик обратимся значит!)

Приветствую всех РАСТА!
Делал пару раз тут заказы все приходило как и договаривались. Сейчас заказал немного болше чем обычно, ценник радует, дополнительно отпишусь по получению.

Всіх вітаю! Замовляв вже декілька разів, все завжди супір!!!
Оператор відповідає протягом 15хв або швидше, якість відносно ціни взагалі розйоб, стелс порядочний - герметична упаковка + трошки шмоток.)

Брав тричі, зауважень не маю.
Гарні шишки за свої гроші

Шалома братанікі, миру усім нашим,там хто за масло питає, як тільки,ти будеш перший, днів 10 і буде, чекай

• Вподобайка
Реакції: 888

Marti
Благодарочка за годный стаф и быструю отправку! Толлер пробивает на ура, ароматные и вкусные.​

Вкладення

• изображение_viber_2025-07-18_11-43-10-139.jpg
    изображение_viber_2025-07-18_11-43-10-139.jpg
    235.2 КБ · Перегляди: 13

Marti

Благодарочка за годный стаф и быструю отправку! Толлер пробивает на ура, ароматные и вкусные.​

Шалома братанікі, я хоч і господар шишок, але ні де правду діти,зеленка на рівні, запрошуємо до магазину, від вас зовсім трохи грошей, від нас бонуси до кожного замовлення, від 10відсотків, бистрий відгук і відправлення,стелс вакуум обов'язково,
Повідомлення об'єднано автоматично:

Marti

Друже, будеш брати, напомни за відгук, пару грамм накину до заказу

Назад
Зверху Знизу