Шалома братанікі усім нашим,наш магаз має дві цілі, необхідні для виконання; це заробити а потім ще заробити гроші,а як я можу це зробити? Тільки даючи файний товар і надійність і чесність, усі файні речі для покупця, це щоб краще продавалося, усім продаж і покупок удачних, бувайте здоровіБрав вже тричі. Продавця рекомендую. Все швидко, надійно і чудово по якості (за таку ціну взагалі топ).
Крайнє замовлення оплатив вчора о 12 дня, сьогодні вранці вже забрав![]()
красавик обратимся значит!)Ш
Шалома братанікі усім нашим,наш магаз має дві цілі, необхідні для виконання; це заробити а потім ще заробити гроші,а як я можу це зробити? Тільки даючи файний товар і надійність і чесність, усі файні речі для покупця, це щоб краще продавалося, усім продаж і покупок удачних, бувайте здорові
Дуже цікаво, чекаємо )Шалома братанікі, миру усім нашим,там хто за масло питає, як тільки,ти будеш перший, днів 10 і буде, чекай
Шалома брази, дякую за увагу, але травички дійсно варті вашої уваги, тримайтеся крепкоБрав тричі, зауважень не маю.
Гарні шишки за свої гроші.
Шалома братанікі, я хоч і господар шишок, але ні де правду діти,зеленка на рівні, запрошуємо до магазину, від вас зовсім трохи грошей, від нас бонуси до кожного замовлення, від 10відсотків, бистрий відгук і відправлення,стелс вакуум обов'язково,Marti
Благодарочка за годный стаф и быструю отправку! Толлер пробивает на ура, ароматные и вкусные.
Друже, будеш брати, напомни за відгук, пару грамм накину до заказуMarti
Благодарочка за годный стаф и быструю отправку! Толлер пробивает на ура, ароматные и вкусные.
какой сорт брал бро ?Marti
АутТут індор,чи аут?
Нихуево вігляд має, Марті топчікМарті, шалома!.)
Отиримав, усе чітко, навіть з бонусом.)
Покурив...Накурює гарно.)
Дяка!.)
Переглянути вкладення 107585
Что за сорт брал , бро ?Марті, шалома!.)
Отиримав, усе чітко, навіть з бонусом.)
Покурив...Накурює гарно.)
Дяка!.)
Переглянути вкладення 107585
50/50 вдова та дизельЧто за сорт брал , бро ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.