Шалома братанікі усім нашим,наш магаз має дві цілі, необхідні для виконання; це заробити а потім ще заробити гроші,а як я можу це зробити? Тільки даючи файний товар і надійність і чесність, усі файні речі для покупця, це щоб краще продавалося, усім продаж і покупок удачних, бувайте здоровіБрав вже тричі. Продавця рекомендую. Все швидко, надійно і чудово по якості (за таку ціну взагалі топ).
Крайнє замовлення оплатив вчора о 12 дня, сьогодні вранці вже забрав![]()
красавик обратимся значит!)Ш
Шалома братанікі усім нашим,наш магаз має дві цілі, необхідні для виконання; це заробити а потім ще заробити гроші,а як я можу це зробити? Тільки даючи файний товар і надійність і чесність, усі файні речі для покупця, це щоб краще продавалося, усім продаж і покупок удачних, бувайте здорові
Дуже цікаво, чекаємо )Шалома братанікі, миру усім нашим,там хто за масло питає, як тільки,ти будеш перший, днів 10 і буде, чекай
Шалома брази, дякую за увагу, але травички дійсно варті вашої уваги, тримайтеся крепкоБрав тричі, зауважень не маю.
Гарні шишки за свої гроші.
Шалома братанікі, я хоч і господар шишок, але ні де правду діти,зеленка на рівні, запрошуємо до магазину, від вас зовсім трохи грошей, від нас бонуси до кожного замовлення, від 10відсотків, бистрий відгук і відправлення,стелс вакуум обов'язково,Marti
Благодарочка за годный стаф и быструю отправку! Толлер пробивает на ура, ароматные и вкусные.
Друже, будеш брати, напомни за відгук, пару грамм накину до заказуMarti
Благодарочка за годный стаф и быструю отправку! Толлер пробивает на ура, ароматные и вкусные.
какой сорт брал бро ?Marti
АутТут індор,чи аут?
Нихуево вігляд має, Марті топчікМарті, шалома!.)
Отиримав, усе чітко, навіть з бонусом.)
Покурив...Накурює гарно.)
Дяка!.)
Переглянути вкладення 107585
Что за сорт брал , бро ?Марті, шалома!.)
Отиримав, усе чітко, навіть з бонусом.)
Покурив...Накурює гарно.)
Дяка!.)
Переглянути вкладення 107585
50/50 вдова та дизельЧто за сорт брал , бро ?
Шалома братанікі, дякую за чесний відгук, будемо раді допомогти, за відгук бонус, напомни якщо...Всім привіт! Давно xотів спробувати асортимент Марті, особливо легендарну маxорку
Сам розсип без листя та палок, вигляд має файний, запаx слабкий, але приємний
з двоx козацькиx банок вбиває порядноа третя робить дива взагалі
Оціню розсип:
Смак - 8
Ефект - 8.5
Тривалість - 8.5
Як на таку ціну то це взагалі пушка, буду брати ще
P.S. Дякую Марті за бонус до замовлення (~2г. шишуль)
Шишулі ще краще за маxорку, кента вбило з двоx банок так, що і балакать не міг![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.