Понимаютрупоед
Шляпа бабуина2 травня)
День копчоної русні))
Ммм))
И шо куда смотреть?Моё 2 мая 2014 года.
и
Бо шаную жертву українців які відбили місто від русні?трупоед
Бачиш які тут настроїБля ти ж вкурсі що пожежу вони самі викликали через коктейлі Молотова, якими з будівлі кидались?
Плюс це ж були дійсно ватні консєрви
Це занадто категорично. Не сприймай на особисте, якщо щоСжечь дон и луган обл, по твоему там все ватники?
шо ж ты плетёшь, чучелоце мені закидає начебто донатер на лікування ветеранів.
Хіба не подвійні стандарти?
Напомни, кстати, ты чего тогда не смог?шо ж ты плетёшь, чучело
«Донатер» это ты, шляпа
А я почти дословно процитирую свои слова в посте, если не ошибаюсь, о павших в боях за донецкий аэропорт:
«Хисока, шляпа ты усатая, если бы ты знал, упрекая меня в нелюбви к войне, сколько я сделала в масштабах обычного гражданского человека для Украины и победы в войне, то усомнился бы не то что в своём патриотизме, а и в своём существовании»
А про раненых, да, я тебя звала хотя бы в госпиталь, под гарантии безопасности и полное финансирование, зайти рассказать пацанам без ног и рук как охуенно горит русня.
Скорее день несостоявшихся шашлыков, в которые поверили десятки тысяч людей и поплатились жизнью2 травня)
День копчоної русні))
Ммм))
Сама ти чучелошо ж ты плетёшь, чучело
«Донатер» это ты, шляпа
А я почти дословно процитирую свои слова в посте, если не ошибаюсь, о павших в боях за донецкий аэропорт:
«Хисока, шляпа ты усатая, если бы ты знал, упрекая меня в нелюбви к войне, сколько я сделала в масштабах обычного гражданского человека для Украины и победы в войне, то усомнился бы не то что в своём патриотизме, а и в своём существовании»
А про раненых, да, я тебя звала хотя бы в госпиталь, под гарантии безопасности и полное финансирование, зайти рассказать пацанам без ног и рук как охуенно горит русня.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Напомни, кстати, ты чего тогда не смог?
Ми не вторгаємось, не окуповуємо, та не вбиваємо і гвалтуємо жителів чужої країни, ,Це для початку. І взагалі ми нічим не схожі з росіянами (не русскими, такої нації АПРІОРІ НЕ ІСНУЄ), коли ви блять то очі повідкриваєте нарешті. Мабуть все ж мало по Одесі ракет прилітає, треба більшеДоказывать что-то неблагодарное дело и не хочу, Но! Даже предположим что так, это повод смаковать смертями людей?
Откуда такая бесчеловечность? Чем мы тогда отличаемся или хотим отличаться от русских?
А ты в Германии?Ми не вторгаємось, не окуповуємо, та не вбиваємо і гвалтуємо жителів чужої країни, ,Це для початку. І взагалі ми нічим не схожі з росіянами (не русскими, такої нації АПРІОРІ НЕ ІСНУЄ), коли ви блять то очі повідкриваєте нарешті. Мабуть все ж мало по Одесі ракет прилітає, треба більше
Не могу понять ваще шо написано тобою.Ми не вторгаємось, не окуповуємо, та не вбиваємо і гвалтуємо жителів чужої країни, ,Це для початку. І взагалі ми нічим не схожі з росіянами (не русскими, такої нації АПРІОРІ НЕ ІСНУЄ), коли ви блять то очі повідкриваєте нарешті. Мабуть все ж мало по Одесі ракет прилітає, треба більше
Шо не понятноНе могу понять ваще шо написано тобою.
Согласєн цинічно сказано, перегнул слегка. Но блін , як ще відкрити очі таким як Гонзо чи іншим коментаторам які рахують, що в домі профсоюзів згоріли «бідні, нещасні мирні активісти» і які досі не бачать різниці між нами і кацапами. Люди, у вас з головою всьо ок?Шо значит мало били по Одессе?
Мабуть дивовижно хуйово, коли ті хто можуть тебе зрозуміти та підтримати тупо не входять в коло спілкування, інніт?Согласєн цинічно сказано, перегнул слегка. Но блін , як ще відкрити очі таким як Гонзо чи іншим коментаторам які рахують, що в домі профсоюзів згоріли «бідні, нещасні мирні активісти» і які досі не бачать різниці між нами і кацапами. Люди, у вас з головою всьо ок?
Можливо є доля правди в твоїх словах. Можливо я тоді дійсно якось імпульсивно підключився туди куди не нада та під'єбав тебе, айм соу сорі) але ти також не святоша і почав хуйню підморожувати в мій бік )Мабуть дивовижно хуйово, коли ті хто можуть тебе зрозуміти та підтримати тупо не входять в коло спілкування, інніт?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.