У Тома UHQ: 20гр/200долл, 50гр/450долл. + ще 10 долларів за відправку порахує
У Канадців 112 грамм (ААА+\АААА) - 200-250$.
20 грам проти 112 грам. Друже, це 92 грами різниці за ту саму ціну. І це ти називаєш ціна трішки вища? Це ми ще не порівнювали рівень доходів канадців і українців.
Ну порівняй рівень доходів, а я порівнюю покарання за траву. Повна відсутність покарання, або пару років колонії щоб умовний
Rejoice викурив грамулю. Для мене особисто достатньо цього вагомого фактору для пояснення з чого формується ціна. Кожен сам оцінює свій час, вкладені кошти, свою субʼєктивну оцінку ринку ну і звісно ризики. Ринок пропонує, дорого? Якщо б все було так просто, то всі самі вирощували б.
Конечно сорта потому что они от определенного гровера,ты ж не гровера ,а сорт тестишь и уже выбираешь фаворита от кого именно
Ну мабуть таке не відбудеться, або банально можна напиздіти, більшість сортів навіть не впізнати
Все верно ценообразование исход от спроса и предложения,если все массово начнут растить и предложение будет выше, цена пойдет в низ, потому что кто то будет за счёт оборота снижать цену
Ну звісно, пропозиція менше, бо це не легально і не кожен має бажання ризикувати вирощуючи.
Я курю 27 лет, растить начали больше, чем когда я начинал курить. Вот только цены всё выше. Когда начинал курить в корабле было 5 г травы, потом сделали новые спичечные коробки с козачками и барыги начали продавать 2-2,5 грамма травы как корабль
Піздец, 27 років. В той час який відсоток ТГК був, 10-15? Індустрія розвивається у світі, нові генетики коштують грошей так як хтось вкладається в розвиток, це все ще нелегально в Україні та переслідується кримінально, зʼявляються нові технології та методи боротьби у поліції проти цього ринку зменшуючи пропозицію. Не розумію чому ти так дивуєшся, що дорожче стало ніж 27 років тому. Ринок сам врегулює ціну, якщо зараз виставити всю траву по 2$, вона просто пропаде з полиць, бо пропозиція буде на старому рівні або навіть менше, в свою чергу попит виросте так як більше людей захочуть їх купити дешевше, буде жорсткий дефіцит і знову ціна пригне, так як люди захочу дістати дорожче але зараз, а не за дешево через півроку.
Если случиться легалайз, то те барыги\гроверы которые сейчас торгуют на форуме, вряд ли потянут лицензии на производство. Барыги жадные мрази. Поэтому пытаются максимально заработать пока есть такая возможность. Большинство из них не выдержит конкуренции при легазайзе и их доходы порядочно упадут.
Ніякого легайлайзу не буде ще 27 років, не переживай за те. Я би порадив би споживачам не бути жадібними до своєї свободи і спробувати самим вирощувати, якщо спіймають то поділитись роками свободи з поліціянтами