Mushrooman
Мудрец
Продам координаты, клюёт каждое утро с 7 до 8
•KARA$¥]{•

на что клюет?Продам координаты, клюёт каждое утро с 7 до 8Переглянути вкладення 27094 •KARA$¥]{•
надо в кросах ходить, все остальное сомнительноСижу и думаю, а какого х*я если тип ходит в сандалях/босоножках и что-то похожее с ним - то это зашквар, а подруги - то норма?
Ебать ты фетишист я 5 минут искал ту 1 подругу. В носках на сандалии есть одна проблема: сандалии это до пиздеца неудобная обувь даже если с носками. Примерно как кросовки без носков.Сижу и думаю, а какого х*я если тип ходит в сандалях/босоножках и что-то похожее с ним - то это зашквар
в чом зашквар ? вот в кросах, якраз влітку загквар, ногам точніше повний зашквар))Сижу и думаю, а какого х*я если тип ходит в сандалях/босоножках и что-то похожее с ним - то это зашквар, а подруги - то норма?
Далеко не у всі локації я маю сміливість піти у в`єтнамках літом. Тим більше, кросівки не одноматні. В тому числі, є моделі для літнього періоду та надмірних фізичних навантажень)в чом зашквар ? вот в кросах, якраз влітку загквар, ногам точніше повний зашквар))
Нет, Booble ᵘᵃ узнаешь местяк (подсказка также в зеркале)Ближайшее метро к этому месту - Академ. Угадал?)
особисто мені - похуйДалеко не у всі локації я маю сміливість піти у в`єтнамках літом. Тим більше, кросівки не одноматні. В тому числі, є моделі для літнього періоду та надмірних фізичних навантажень)
Там пробники духов раздают?
ясна 8 ?)Продам координаты, клюёт каждое утро с 7 до 8Переглянути вкладення 27094 •KARA$¥]{•
Продам координаты, клюёт каждое утро с 7 до 8Переглянути вкладення 27094 •KARA$¥]{•
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.