• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Рыбное место

Сижу и думаю, а какого х*я если тип ходит в сандалях/босоножках и что-то похожее с ним - то это зашквар, а подруги - то норма?

Сижу и думаю, а какого х*я если тип ходит в сандалях/босоножках и что-то похожее с ним - то это зашквар
Ебать ты фетишист я 5 минут искал ту 1 подругу. В носках на сандалии есть одна проблема: сандалии это до пиздеца неудобная обувь даже если с носками. Примерно как кросовки без носков.

Ближайшее метро к этому месту - Академ. Угадал?)

Сижу и думаю, а какого х*я если тип ходит в сандалях/босоножках и что-то похожее с ним - то это зашквар, а подруги - то норма?
в чом зашквар ? вот в кросах, якраз влітку загквар, ногам точніше повний зашквар))

в чом зашквар ? вот в кросах, якраз влітку загквар, ногам точніше повний зашквар))
Далеко не у всі локації я маю сміливість піти у в`єтнамках літом. Тим більше, кросівки не одноматні. В тому числі, є моделі для літнього періоду та надмірних фізичних навантажень)

Далеко не у всі локації я маю сміливість піти у в`єтнамках літом. Тим більше, кросівки не одноматні. В тому числі, є моделі для літнього періоду та надмірних фізичних навантажень)
особисто мені - похуй
я не йду у відкритому взутті тільки туди, де це не буде зручно - ліс, місцевості з поверхнею, ден можна через необережність пошкодити стопу
будь-які інші урбаністичні місця влітку - тільки босоножки і хай думають, що хочуть, в мене ноги не запарюються)

Дякую що нагадав, я якраз хотів розповісти історію як я ходив по псілоцибінові гриби 2 тижня тому:

є моделі для літнього періоду та надмірних фізичних навантажень

12062024417.jpg
Далеко не у всі локації я маю сміливість піти у в`єтнамках літом.
12062024416.jpg

На колёсах выберай любую :)

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу