🎰Рулетка-Флуд📣 Приз - 3 грамма люкс или прем шш на выбор либо 10USDT💲Каждые 1500сообщений приз!💀 Dreamers.club.cc🔝

от теж чому хочу свій дім щоб погреб був, а там....... уууууууууууууууууу, й помідорки й грибочки різні, може й вино б спробував робить
Жив у квартирі, то не то пальтоя постійно щось хочеться, тай біжиш в маркет або на базар. А так навіть садок є, тай якесь яблуко із грушею єбашу

• Love
Реакції: Zeno
Жив у квартирі, то не то пальтоя постійно щось хочеться, тай біжиш в маркет або на базар. А так навіть садок є, тай якесь яблуко із грушею єбашу
знаю точно що я б горіхи першим ділом спробував виростить з дерев

знаю точно що я б горіхи першим ділом спробував виростить з дерев
У горіха коріння пиздує під землею так як і зверху. Тому їм садити потрібно подалі від фундаменту і всього що може наїбнути сила дерева

• Wow
У горіха коріння пиздує під землею так як і зверху. Тому їм садити потрібно подалі від фундаменту і всього що може наїбнути сила дерева
ого не знав, я жив у двоповерховому будинку що німці полонені будували після війни то вже старий був дім, та там був горіх біля нього сусідів, то уявляю що там під домом було

вообще за все время рикки любимый герой)

ого не знав, я жив у двоповерховому будинку що німці полонені будували після війни то вже старий був дім, та там був горіх біля нього сусідів, то уявляю що там під домом було
І що крепкий дім?

Можливо колись бачив, як асфальт підриває коріння.

• Вподобайка
в Киеве уже искали минимум 1975 дом

думаю єке кіно сьогодні задивить

Назад
Зверху Знизу