Сам люблю прямо піздаБоже як би я їх понатягав би та їв![]()
Сам люблю прямо піздаБоже як би я їх понатягав би та їв![]()
от теж чому хочу свій дім щоб погреб був, а там....... уууууууууууууууууу, й помідорки й грибочки різні, може й вино б спробував робитьСам люблю прямо пізда
Жив у квартирі, то не то пальтоя постійно щось хочеться, тай біжиш в маркет або на базар. А так навіть садок є, тай якесь яблуко із грушею єбашуот теж чому хочу свій дім щоб погреб був, а там....... уууууууууууууууууу, й помідорки й грибочки різні, може й вино б спробував робить
знаю точно що я б горіхи першим ділом спробував виростить з деревЖив у квартирі, то не то пальтоя постійно щось хочеться, тай біжиш в маркет або на базар. А так навіть садок є, тай якесь яблуко із грушею єбашу
У горіха коріння пиздує під землею так як і зверху. Тому їм садити потрібно подалі від фундаменту і всього що може наїбнути сила деревазнаю точно що я б горіхи першим ділом спробував виростить з дерев
ого не знав, я жив у двоповерховому будинку що німці полонені будували після війни то вже старий був дім, та там був горіх біля нього сусідів, то уявляю що там під домом булоУ горіха коріння пиздує під землею так як і зверху. Тому їм садити потрібно подалі від фундаменту і всього що може наїбнути сила дерева
І що крепкий дім?ого не знав, я жив у двоповерховому будинку що німці полонені будували після війни то вже старий був дім, та там був горіх біля нього сусідів, то уявляю що там під домом було
та не, криповые трещины были...І що крепкий дім?
Я б гарну компанію переглянув.думаю єке кіно сьогодні задивить
ахаахах, я одразу пісюар побачив думаю це мене не дуже характеризує як романтика
Різнобічна ти людинаахаахах, я одразу пісюар побачив думаю це мене не дуже характеризує як романтика
зараз почитаю що цеЯ б гарну компанію переглянув.
Опечатка. Комедіюзараз почитаю що це
Эйс Вентура)Опечатка. Комедію
помню как подростком уссывался, но страшно пересматривать такие фильмы прошлогоСмотрел пару дней назад ))Переглянути вкладення 112919
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.