🎰Рулетка-Флуд📣 Приз - 3 грамма люкс или прем шш на выбор либо 10USDT💲Каждые 1500сообщений приз!💀 Dreamers.club.cc🔝

от теж чому хочу свій дім щоб погреб був, а там....... уууууууууууууууууу, й помідорки й грибочки різні, може й вино б спробував робить
Жив у квартирі, то не то пальтоя постійно щось хочеться, тай біжиш в маркет або на базар. А так навіть садок є, тай якесь яблуко із грушею єбашу

• Love
Реакції: Zeno
Жив у квартирі, то не то пальтоя постійно щось хочеться, тай біжиш в маркет або на базар. А так навіть садок є, тай якесь яблуко із грушею єбашу
знаю точно що я б горіхи першим ділом спробував виростить з дерев

знаю точно що я б горіхи першим ділом спробував виростить з дерев
У горіха коріння пиздує під землею так як і зверху. Тому їм садити потрібно подалі від фундаменту і всього що може наїбнути сила дерева

• Wow
У горіха коріння пиздує під землею так як і зверху. Тому їм садити потрібно подалі від фундаменту і всього що може наїбнути сила дерева
ого не знав, я жив у двоповерховому будинку що німці полонені будували після війни то вже старий був дім, та там був горіх біля нього сусідів, то уявляю що там під домом було

ого не знав, я жив у двоповерховому будинку що німці полонені будували після війни то вже старий був дім, та там був горіх біля нього сусідів, то уявляю що там під домом було
І що крепкий дім?

Можливо колись бачив, як асфальт підриває коріння.

• Вподобайка
Останнє редагування:
  • Love
Назад
Зверху Знизу