Помню и это. Помню ещё как в дет садике нам барышня взрослая показывала писькепомню как тетка пиздой курила
Помню и это. Помню ещё как в дет садике нам барышня взрослая показывала писькепомню как тетка пиздой курила
ееееееееееебааааааааа рисковая, вы же могли родакам рассказать на впечатленииПомню ещё как в дет садике нам барышня взрослая показывала письке
Никогда не сливал лишнего родителям, я ж люблю их, зачем травмировать психикуееееееееееебааааааааа рисковая, вы же могли родакам рассказать на впечатлении
а з тьотьой той побалакав як підрос?Никогда не сливал лишнего родителям, я ж люблю их, зачем травмировать психику
Шо таке побалакав ?а з тьотьой той побалакав як підрос?
але ж ти запам'ятав цей прикол, то може якось вплинуло, я щось типу дівчат пам'ятаю дивилися але так ніякого сексуального не було у цьомуШо таке побалакав ?
Тоді нам було конкретно похую на її пізду
Це прямопропорційно тому що чекає на нас у похилому віціале ж ти запам'ятав цей прикол, то може якось вплинуло, я щось типу дівчат пам'ятаю дивилися але так ніякого сексуального не було у цьому
Кажуть ще що в них аж соски крутить, так хочуть єбатьсяот про дідуганів що піструном світять багато від кого чув навіть бабуся моя ще дівчиною була то в них такі бігалі по селу
не хотілося б так, то треба зараз натрахатисяКажуть ще що в них аж соски крутить, так хочуть єбаться
Взагалі ловити момент добре б )не хотілося б так, то треба зараз натрахатися
але йде він на хуй той страх
коли долаєш це поріг, спочатку важко, але потім дуже багато нових можливостей
був малий то налякався вже то зараз треба просто робить
А хто ж не даєто нарешті можна писати
склейкаА хто ж не дає![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.