це можна зрозуміти, то домовляємося так що до рулетки ти там а потім ми тебе забукаємо на три години сюдиМне на топку времени не хватает, тем более куда то еще флудить
це можна зрозуміти, то домовляємося так що до рулетки ти там а потім ми тебе забукаємо на три години сюдиМне на топку времени не хватает, тем более куда то еще флудить
Як тобі такену що ж ти робиш, розбійнику, тепер треба шукать кому можна репутацію дать, щоб мати можливість справедливо оцінити твій смак
Ебал я шото)це можна зрозуміти, то домовляємося так що до рулетки ти там а потім ми тебе забукаємо на три години сюди
Зочем так ;Ебал я шото)
Єбашу бо магу, обшаюсь бо папріколуоце приклад настрою не орієнтованого на результат
оце приклад high energy підходу, тобі б може з часом коучем стати можнаЄбашу бо магу, обшаюсь бо папріколу
Все може змінитися в один момент.оце приклад high energy підходу, тобі б може з часом коучем стати можна
Ого блязлив катку ото ганьба напікали хуйні
Ой, я на вайпере люблю и ебу страшноНаш Кери сало там Фантомка
Наш мидер венга 0 4 там Вайпер)))
А хускара уважаешь?))Ой, я на вайпере люблю и ебу страшно
Фантомка то же убывця
Норм штрэбанА хускара уважаешь?))
Бляха я ленивый потому на сапах играю, западло крипов бить... Но вижу как коры играют... Так возникает мысль что там должен быть я)) Некра вот на 3 беруНорм штрэбан
Уважаю некра
А я так увлекаюсь этим процессом, даже когда почти базу снесли, я иду бить крипчиковБляха я ленивый потому на сапах играю, западло крипов бить... Но вижу как коры играют... Так возникает мысль что там должен быть я)) Некра вот на 3 беру
Особенно рубиком)))Хукать нравится?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.