Очень ахуенно еслмюи победит тот кто накатает 5 сообщений из всей кучи
На ходу печатаю). Говорю прикольно будет если выигает тот кто написал всего 5 сообщений из всей кучи в 3 к сообщенийЧувак, клава глючит
думаю так и будет в конечном итогеОчень ахуенно еслмюи победит тот кто накатает 5 сообщений из всей кучи
Мені теж постійно цікаво щосьЦікаво то є дуже цікаво якщо так
То є нормальне явище чому ніМені теж постійно цікаво щось
шо ж ти ще не спиш?!То є нормальне явище чому ні
Я вже проснувся так буває)))шо ж ти ще не спиш?!
вообще просинаються жайворонки зранку обичноЯ вже проснувся так буває)))
Ну да а ще солов'ї і я разом з нимивообще просинаються жайворонки зранку обично
угости репутацією по братськи дуже прошуНу да а ще солов'ї і я разом з ними
Не все так просто мені треба ще 10 люоям дати що я міг тобі знову дати!угости репутацією по братськи дуже прошу
а чого в мене вийшло тебе угостить тіки шо?Не все так просто мені треба ще 10 люоям дати що я міг тобі знову дати!
Значить ти сьогодні вже дав всім 10 а я попав 11а чого в мене вийшло тебе угостить тіки шо?
ну ладно, хай так і буде, не обіднію як то кажутьЗначить ти сьогодні вже дав всім 10 а я попав 11
Не парся я не забуду дати тобі репку як тількі можна будену ладно, хай так і буде, не обіднію як то кажуть
дякую друже! ти дуже добродушний, я таке ціную!Не парся я не забуду дати тобі репку як тількі можна буде
Потрібно жити правильно, тоді всі будуть щасливі....)))дякую друже! ти дуже добродушний, я таке ціную!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.