I hate lies
Гуру
Та думать це ж не придумать можна іноді і задуматисьтільки ж треба щось думать собі
Та думать це ж не придумать можна іноді і задуматисьтільки ж треба щось думать собі
а ти знаєш коли кінець конкурсу і скільки переможців буде?Та думать це ж не придумать можна іноді і задуматись
Якого саме конкурсу, якщо цього то коли буде 3000 смс і один переможець...а ти знаєш коли кінець конкурсу і скільки переможців буде?
оце я туплю, дякую що проінформувавЯкого саме конкурсу, якщо цього то коли буде 3000 смс і один переможець...
Та всяке буває всі ми вночі спати хочемооце я туплю, дякую що проінформував
прикинь, ми тільки 290 настрочили. виходить, це треба буде тиждень часу, щоб зібрати таку кількість смс...Та всяке буває всі ми вночі спати хочемо
Хто знає бувало що і за 2 години писали, але то треба мега стимул і норм толпа людейприкинь, ми тільки 290 настрочили. виходить, це треба буде тиждень часу, щоб зібрати таку кількість смс...
ти хоча б раз отримував якийсь приз в подібних конкурсах?Хто знає бувало що і за 2 години писали, але то треба мега стимул і норм толпа людей
и шо получал в конечном итоге?я выиграл всякие рулетки
пиздюлейи шо получал в конечном итоге?
Та ну ти що тут такі монстри за ними не встигаєшти хоча б раз отримував якийсь приз в подібних конкурсах?
я ебашу еТа ну ти що тут такі монстри за ними не встигаєш
без особистого життя так точноТа ну ти що тут такі монстри за ними не встигаєш
Яке воно особисте життя як жиьтягбез особистого життя так точно
если пить, то только до цирроза печенитиииха я пью минералку водки дохуя
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.