Ще небагато потрібно думаю ще пару тисяч смс і перемога пишемоДа я думаю никто бы не против был
Тут працюють всі хто працює рандомайзерРандомайзер тут работает? Или сила и мощь флуда?
Тут ты прав не могу не согласиться с тобойЩе небагато потрібно думаю ще пару тисяч смс і перемога пишемо
Шось зімною не то кароче сил немає зовсім (Тут ты прав не могу не согласиться с тобой
Аналогично. Стареем мы с тобою дед)))Шось зімною не то кароче сил немає зовсім (
Та я не спорю, але щоб моментально...нічого не хочеться...може це вигорання (Аналогично. Стареем мы с тобою дед)))
А может погода так влияетТа я не спорю, але щоб моментально...нічого не хочеться...може це вигорання (
Я не знаю я такий маю стан як то я тиждень лопатою грядку копавА может погода так влияет
А я такое ощущение как будто с тобой рядом с сапочкой сапалаЯ не знаю я такий маю стан як то я тиждень лопатою грядку копав
Исправь сообщение должно быть не меньше пяти словВсем ку
Та пусть будет таким как есть)))Исправь сообщение должно быть не меньше пяти слов
И тебе ку-ку![]()
Только такую по одному слову не катитТа пусть будет таким как есть)))
Повідомлення об'єднано автоматично:
вижу Вам новую платформу открыли для флуда
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.