Репортаж на D-Meth від Tip-Top

SiriusWhite

Гуру
Повідомлення
5 977
Репутація
4 066
Вподобайки
8 000
Бали
3 340
Продавець: Tip Top
Підтримка
: pinksyndicate Darkseid
Гілка магазину: https://labrc.name/forums/tip-top-s...prodazh-24-7-a-pvp-amfetamin-mef-xtc-shsh.45/
Тестер:
Ч/31 років /64 кг/ 174 см
Толлер: нульовий
Крос-толлер: нульовий
Вага: 1 г
Спосіб вживання: інтраназально
Дозування: 40 мг + 40 мг

Люблю поповнювати свою колекцію репортів новими речовинами. Хотілося спробувати гарний Д-мет, бо той що я колись пробував був точно не високої якості. andrik1488 відмітив мене в темі де були проби від Tip Top . Я написав Darkseid . Він скинув мені фото кристалів. І я вирішив стати на пробу цієї речовини.

Посилку отримав по НП. Стелс гарний.
А ось фото речовини:
photo_5210932500405283098_y.jpgphoto_5210932500405283099_y.jpgphoto_5210932500405283100_y.jpg

Таймінг

00:00
- Відважив 40 мг. Подрібнив. Зробив траси… Зайшло з легким печінням. Яке пройшло майже моментально.

00:02 - Відчуваю прискорене серцебиття і гіркоту в носоглотці.

00:05 - Поступово огортає дофамінова ейфорія.

00:10 - Помітно розширилось поле зору та концентрація. Відчуття, що стало світліше. Виходжу на вулицю купити мінералки. Хода легка. Під час руху додатково ейфорить. В супермаркеті на касі спілкуватися зручно і комфортно. Нема ніякого «палива». Обличчя дівчат більш привабливі ніж зазвичай.

00:30 - Повертаюсь до дому з магазину. Відчувається стимуляція. Дивлюсь у дзеркало - зіниці в нормі. Щелепа не гуляє. Серце не навантажує. Організму вцілому комфортно.

01:00 - Відважую речовину 40 мг. І доганяюсь. Пече. Але не дуже сильно. Майже відразу ловлю відчуття мурах по шкірі. Ейфорить сильніше. Відчувається підвищення лібідо. Але сильної хтивості немає. Та і впринципі відчувається контроль, урівноважена стимуляція, розмовляю не тараторячи. На відміну від амфетаміну де тобі важко всидіти на одному місці і говориш швидше звичайного.

01:20 - Починаю займатися домашніми справами. І за що б я не брався - відчуваю задоволення від процесу. Дуже легко концентруватися на будь-якій справі. Періодично можу сісти і спокійно залипати в ютуб чи тік-ток. І навіть лежати комфортно під Д-метом.

03:00 - Яскраво виражена ейфорія вже не відчувається. Лишається стимуляція. Робити справи комфортно і відпочивати теж комфортно. Бажання «догону»відсутнє. Почав слухати музику - кайфово.

04:30 - Пообідав. Апетит був трохи менший ніж в звичному стані. Але їжа цілком смачна. Ефекти поступово проходять. В тілі легкість. Інколи пробігають мурахи по шкірі.

07:00 - Помітив, що час пролетів швидко. Скоріш за все так, тому що всі справи робив із задоволення.

13:00 - Ефекти повністю закінчились.

Висновок: Речовина сподобалась більше ніж амфетамін. В Д-меті я зловив більше нотки продуктивності, ніж кайфулів. В деяких випадках можна використовувати як лайфхак щоб збадьоритися. Ейфорія ж до кокаїнової не дотягує. Окреме дякую Darkseid . Швидко поставив на пробу. Проконсультував по речовині.

Оцінки

Підтримка: 10/10

Стелс: 8/10

Органолептика: 10/10

Ефекти: 9/10

Ейфорія/Стимуляція: 50/50

З вами був SiriusWhite до нових тріп-репортів

Останнє редагування:
ювелир!

Продавець: Tip Top
Підтримка
Гілка магазину: https://labrc.name/forums/tip-top-s...prodazh-24-7-a-pvp-amfetamin-mef-xtc-shsh.45/
Тестер:
Ч/31 років /64 кг/ 174 см
Толлер: нульовий
Крос-толлер: нульовий
Вага: 1 г
Спосіб вживання: інтраназально
Дозування: 40 мг + 40 мг

Люблю поповнювати свою колекцію репортів новими речовинами. Хотілося спробувати гарний Д-мет, бо той що я колись пробував був точно не високої якості. andrik1488 відмітив мене в темі де були проби від Tip Top . Я написав Darkseid . Він скинув мені фото кристалів. І я вирішив стати на пробу цієї речовини.

Посилку отримав по НП. Стелс гарний.
А ось фото речовини:
Переглянути вкладення 69489Переглянути вкладення 69488Переглянути вкладення 69487

Таймінг

- Відважив 40 мг. Подрібнив. Зробив траси… Зайшло з легким печінням. Яке пройшло майже моментально.

00:02 - Відчуваю прискорене серцебиття і гіркоту в носоглотці.

00:05 - Поступово огортає дофамінова ейфорія.

00:10 - Помітно розширилось поле зору та концентрація. Відчуття, що стало світліше. Виходжу на вулицю купити мінералки. Хода легка. Під час руху додатково ейфорить. В супермаркеті на касі спілкуватися зручно і комфортно. Нема ніякого «палива». Обличчя дівчат більш привабливі ніж зазвичай.

00:30 - Повертаюсь до дому з магазину. Відчувається стимуляція. Дивлюсь у дзеркало - зіниці в нормі. Щелепа не гуляє. Серце не навантажує. Організму вцілому комфортно.

01:00 - Відважую речовину 40 мг. І доганяюсь. Пече. Але не дуже сильно. Майже відразу ловлю відчуття мурах по шкірі. Ейфорить сильніше. Відчувається підвищення лібідо. Але сильної хтивості немає. Та і впринципі відчувається контроль, урівноважена стимуляція, розмовляю не тараторячи. На відміну від амфетаміну де тобі важко всидіти на одному місці і говориш швидше звичайного.

01:20 - Починаю займатися домашніми справами. І за що б я не брався - відчуваю задоволення від процесу. Дуже легко концентруватися на будь-якій справі. Періодично можу сісти і спокійно залипати в ютуб чи тік-ток. І навіть лежати комфортно під Д-метом.

03:00 - Яскраво виражена ейфорія вже не відчувається. Лишається стимуляція. Робити справи комфортно і відпочивати теж комфортно. Бажання «догону»відсутнє.

04:30 - Пообідав. Апетит був трохи менший ніж в звичному стані. Але їжа цілком смачна. Ефекти поступово проходять. Інколи по тілу пробігають мурахи.

07:00 - Помітив, що час пролетів швидко. Скоріш за все так, тому що всі справи робив із задоволення.

13:00 - Ефекти повністю закінчились.

Висновок: Речовина сподобалась більше ніж амфетамін. В Д-меті я зловив більше нотки продуктивності, ніж кайфулів. В деяких випадках можна використовувати як лайфхак щоб збадьоритися. Ейфорія ж до кокаїнової не дотягує. Окреме дякую Darkseid . Швидко поставив на пробу. Проконсультував по речовині.

Оцінки

Підтримка: 10/10

Ефекти: 9/10

Ейфорія/Стимуляція: 50/50

З вами був SiriusWhite до нових тріп-репортів
Отлично Бро) зашёл продукт?

Продавец: Tip Top
Поддержка
Ветвь магазина: https://labrc.name/forums/tip-top-s...prodazh-24-7-a-pvp-amfetamin-mef-xtc-shsh.45/
Тестер:
Ч/31 лет /64 кг/ 174 см
Толлер: нулевой
Кросс-толлер: нулевой
Вес: 1 г
Способ применения: интраназально
Дозировка : 40 мг + 40 мг

Обожаю пополнять свою коллекцию репортов новыми веществами. Хотелось попробовать хороший Д-мет, потому что я когда-то пробовал был точно не высокого качества. andrik1488 заметил меня в теме, где были пробы от Tip Top . Я написал Darkseid . Он скинул мне фото кристаллов. И я решил встать на пробу этого вещества.

Посылку получил по ЧП. Стелс хорош.
А вот фото вещества:
Переглянути вкладення 69489Переглянути вкладення 69488Переглянути вкладення 69487

Тайминг

– Отвесил 40 мг. Измельчил. Сделал трассы… Зашло с легким жжением. Прошедшее почти моментально.

00:02 – Чувствую учащенное сердцебиение и горечь в носоглотке.

00:05 - Постепенно обволакивает дофаминовая эйфория.

00:10 – Заметно расширилось поле зрения и концентрация. Ощущение, что стало светлее. Выхожу на улицу купить минералки. Походка легкая. Во время движения дополнительно эйфорит. В супермаркете на кассе общаться удобно и уютно. Нет никакого «топлива». Лица девушек более привлекательны чем обычно.

00:30 – Возвращаюсь в дом из магазина. Чувствую стимуляцию.

01:00 - Отвешиваю вещество 40 мг. Но не очень сильно ловлю. тараторя. В отличие от амфетамина где тебе трудно усидеть на одном месте и говоришь скорее обычного.

01:20 – Начинаю заниматься домашними делами. И за что бы я ни брался – испытываю удовольствие от процесса. Очень легко сконцентрироваться на любом деле. Периодически могу сесть и спокойно залипать в ютуб или тик-ток. И даже лежать удобно под Д-метом.

03:00 - Ярко выраженная эйфория уже не чувствуется.

04:30 – Пообедал. Аппетит был немного меньше, чем в обычном состоянии. Но еда вполне вкусна. Эффекты постепенно проходят. Иногда по телу пробегают муравьи.

07:00 - Заметил, что время пролетело быстро. Скорее всего да, потому что все дела делал из удовольствия.

13:00 – Эффекты полностью закончились.

Вывод: Вещество понравилось больше, чем амфетамин. В Д-цели я поймал больше нотки производительности, чем кайфулов. В некоторых случаях можно использовать как лайфхак, чтобы взбодриться. Эйфория же до кокаиновой не дотягивает. Спасибо Darkseid . Быстро поставил на пробу. Проконсультировался по веществу.

Оценки

Поддержка: 10/10

Эффекты: 9/10

Эйфория/Стимуляция: 50/50

С вами был SiriusWhite в новые трип-репорты
Интересно было почитать твой
путешествие)
Будто меня описал в трипе)

Так , пошёл Ка и я вьебу дорогу мета)
Давно уже пора раскрыть так сказать эту чакру...
Хороший чуткий трип

Ps шишка встала на фото твоих весов!

Интересно было почитать твой
путешествие)
Будто меня описал в трипе)
Я, кстати, ожидал лютой похоти. Но всё оказалось так, как ты и писала. Чуток поднялось либидо. Мне наиболее понравилось то что - что бы я не делал - всё в кайф)

Так , пошёл Ка и я вьебу дорогу мета)
Давно уже пора раскрыть так сказать эту чакру...
Хороший чуткий трип

Ps шишка встала на фото твоих весов!
Благодарю, бро!
Точность у весов лютейшая)

ох и мет лютый у тип топа

КАк по мне чтоб прочухать радость от этого продукта надо сразу 100мг не меньше и тогда либидо на высоте будет😅

Назад
Зверху Знизу