Тріп-репорт на 4MMC від Marvel24

Ох у него и видончик ) запах почувствовал с экрана )

Хорошая проведенная работа . Отличный репорт

Прикольно выглядит согласен) хотя не пробовал его ни разу)😌☺️
Хорошо что не пробовал ,ты знаешь за кучу времени без подобных порошков, я понял ,что пиздец как хочется подобных порошков... Грибы и дмт убивают желание но не оч на долго ...

Хорошо что не пробовал ,ты знаешь за кучу времени без подобных порошков, я понял ,что пиздец как хочется подобных порошков... Грибы и дмт убивают желание но не оч на долго ...
А у меня совсем на оборот, чем дольше не беру ничего в руки, то больше ничего не хочется, ну не считая шш

Так и есть.. По моим субʼєктивным наблюдениям после классических психоделиков 2-3 недели не хочеться эйфо-стимов. Хотя после сессии с мефом и коксом тоже такой период от них отвращение.

Продавець: https://labrc.name/members/marvel24.264/
Підтримка
: https://labrc.name/members/pochtovichek.94/
Гілка магазину: https://labrc.name/forums/marvel24-vidpravki-skarbi-rozdrib-opt-amf-pvp-shish.89/
Тестер:
Ч/30 років /64 кг/ 174 см
Толлер: нульовий
Крос-толлер: нульовий
Вага проби: 3 г
Спосіб вживання: інтраназально
Дозування: 120 мг + 160 мг + 200 мг

Тріп-репорт

Побачив роздачу проб. Почтовичок відразу схвалив мою кандидатуру на меф. Дуже гарний саппорт. Швидко й по ділу відповідає, простий приємний бро. Таких саппортів на форумі можна перерахувати на пальцях однієї руки. Термін відправки стандартний (1-3 дні).

Забрав посилку з НП. Розпакував. Стелс доволі непоганий, але опис в додатку НП не відповідав дійсності.

Органолептика: бежева мука з характерним мефовим запахом.

Переглянути вкладення 59030

Таймінг

00:00 Роблю дві доріжки (120 мг). Залітають на слизову носу. Дуже пече. Зазвичай пече менше.

00:05 Вмикаю музику. Починає мазати. Серотоніновий ефект. Все приємне на дотик, мʼяке. Гарно відчувається саме серотонінова ейфорія.

00:20 Відкриваю вікно. Вдихаю свіже повітря. При вдиханні грибе сильніше. Так, це гарний старий-добрий мефодій, яким я іноді дозволяю собі побалуватись.

00:40 Серотонінова ейфорія відходить на задній план. На передній виходить дофамінова. Зʼявляється більше хтивості. В той же час хочеться на вулицю пройтись. Одягаюсь. Пʼю воду. Закидаю жуйку. Виходжу не надовго. Під час ходи відчувається невелиа стимуляція. Повітря таке смачне..

01:30 Повертаюсь до дому. З ефектів залишилася тільки ледве відчутна стимуляція. Роблю дві доріжки (160 мг).

01:35 Гарно так грибе. Ейфорія переповнює тіло. Ефект нагадує МДМА. Музика звучить проникливіше. В голові легкість. Щелепа гуляє. Долоні пітніють. Стає жартувато.

02:00 Ейфорії більше ніж стимуляції. Спітнів. Іду в душ. Мурахи по всьому тілу. Запах гелю для душу приємніший ніж зазвичай.

02:30 Лишається тільки легка стимуляція. Роблю собі зелений чай. Чекаю поки трохи охолоне. Паралельно залипаю в телефон. Пʼю чай.

03:00 Роблю дві доріжки (200 мг). Заходить з дуже сильною пекучістю. Але в передчутті приходу, ця пекучість навіть приємна.

03:05 Оце потужно. Ейфорія просто розмазує по кроваті, затоплює все тіло. Розфокусовується зір. Добряче накрило. Тактильні відчуття посилені. Хтивість ледве контрольована. Ефект розкривається по максимуму.

(Саме такі дозування як на мене є оптимальними, якщо юзати меф не дуже часто. І тоді на третій підхід ефект буде найсильнішим. Четвертий підхід скоріш за все вже буде з меншою ейфорією)

04:20 Ефект поступово проходе. Зʼявляється апатія, емоцій менше. Присутня сухість у ротовій порожнині. Ніс забитий. Я приймаю душ. Чищу зуби. Капаю ніс піносолом. Лягаю спати.

Спав добре. Слизова носа на ранок була уражена, але носовому диханню не перешкоджала.

Висновок: Ефект від даного мефу потужний. Він реально ейфоричний. Єдиний мінус - при інтраназальному прийомі дуже пекучий і в носі відчувається хімоза.

Оцінки

Продавець/підтримка: 10/10

The best

Стелс: 8/10
Задовільний

Органолептика: 8/10
Мефова мука. Сильно виражений характерний мефовий запах. Занадто пекучий для слизової оболонки носа.

Ефекти: 10/10
Накрило наче пробую вперше
Ейфорія/стимуляція - 80/20
Нагнал лютое тягло на больничной койке 😍
Трип👍🌹🌹🌹

Назад
Зверху Знизу