Chuky_Smile
Сектант
Понял)рубает тоже хорошо)
Понял)рубает тоже хорошо)
Запишусь на пробу мета в Днепре за трип репортВсем доброго времени суток
Хотим предложить пробы ШИШКИ Хроник аут 4 ре пробы по 2г про тестерам ШИШЛО не хуже индора
Также ищем тестера на МЕТ (псефдоэфедрин ) 4ре пробы по 0,5 г товар достойный
Отправим ,сделаем клад Днепр правый берег Кирова Петровского Переглянути вкладення 75477Переглянути вкладення 75478Переглянути вкладення 75479Переглянути вкладення 75480Переглянути вкладення 75481Переглянути вкладення 75482
СпізнивсяЗапишусь на пробу мета в Днепре за трип репорт
Блін я чекаю тріп хто вв юзав! Якшо ціна буде норм, то буду піздец радий бо мокроватого яблочка з ефедрину ше попробуй знайди!!!!! Хочеться вже таритись!!!!зацінив стаф даного селлера, дуже задоволений, ось вам репорт для ознайомлення
Тріп на шишки Chronic від KINGSIZE420
Вітаю вас шановні дами й панове, хлопчики й дівчатка, і ті хто ше не до кінця оприділився ! Цей тріп буде присвячений пробі шишла отриманій від товариша KINGSIZE420, ось ссилочка на продавця https://labrc.name/members/kingsize420.24317/...labrc.name
Думаем 2000 и ниже от 5-10ти отправкойА какая цена на мет будет как полноценно запуститесь?
Огласите весь список пожалуйста))(тестеров)Пробы ёк
Перебор более чем в двое
Привет. Запеши пожалуйста на пробу мета отправкой!!!!Всем доброго времени суток
Хотим предложить пробы ШИШКИ Хроник аут 4 ре пробы по 2г про тестерам ШИШЛО не хуже индора
Также ищем тестера на МЕТ (псефдоэфедрин ) 4ре пробы по 0,5 г товар достойный
Отправим ,сделаем клад Днепр правый берег Кирова Петровского Переглянути вкладення 75477Переглянути вкладення 75478Переглянути вкладення 75479Переглянути вкладення 75480Переглянути вкладення 75481Переглянути вкладення 75482
Я Тоже это подметилНе сдержался,сори...Переглянути вкладення 75485
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.