ІНТРОДУСЕ:
1.ПРОДАВЕЦЬ: Vibe Store 2.ПОМІЧНИК: Відсутній
3.ГІЛКА НА ФОРУМІ: 4.ТЕСТЕР: 95/33/178.
5.ПРОБА: Шишка сорту Raspberry Kush.
6.ВАГА: Мала бути 1г, ваги показали - 0.96г.

7.ТОЛЕР: Нульовий, тривалий час без напасів.
8.ДОЗУВАННЯ: 250 мг.
9.ВЖИВАННЯ: Сухий (0.88л пляшка з мінералки).
10.ЧАС ДІЇ: 2+ години.
11.ОПИС: Дві невеличкі майже одного розміру, пресовані шишечки - 0.54 і 0.42г відповідно. Добре просушені, майже не липкі, світло-зеленого забарвлення, місцями всіяні стиглими, багряними трихомами. Запах стійкий, різкий, насичений, не дуже сильний, аромат - хвойно-земляно-пряний. Фруктових ноток, нажаль, мій ніс не вловив.
12.ФОТО:
ТРІП:
З'їздив за скарбом вдало - вдалось зацепити одразу 2-а і, для самого неочікувано, що обидва находи, якби ще готівка була при собі - поїздка виявилась би взагалі ідеальною.Вдома зробив "уточьку" і пішов на прогулянку.
З напєром нормальним і з сухого хапати нормально...
Дві банки ляп, ляп, дето 6 вдохів...
00:05
Травка розкриває себе буквально одразу, з перших хвилин відчув, як тіло і свідомість розчинилися в димному тумані хаю.00:20
Кольори навколо заграли відтінками, а думки хоч і почали литися сильнішим потоком ніж зазвичай, на власне здивування, здавались цілком впорядкованими, якимись більш правильними і що найголовніше сприймалися лише в позитивному ключі.00:30
Захотілось жити й надалі змінювати своє життя хоча б в тих дрібних масштабах, що під силу. Порадів ще раз себе, що за кілька годин до, відмовився від халявної проби пвп, яка була на відстані, можна сказати, "протягнутої руки" від мене.00:40
До цього часу здалось, що шмалька трішки припідпустила, але бажання періодично прибити сушнячок все так залишалось.00:40-01:40
Відрізок часу пролетів швидко, який я просто провалявся на покривалі, на пісочку розмовляючи з дівчиною на різні теми, від сімеймейно-побутових до діалогів про вічне, заземне, потайбічне, реальне і не реальне - більшою мірою - орієнтиром, відправною точкою тих розмов була та реальність в якій ми опинились і є чи були на тоді. Моментами скидав свій погляд на одне із озер і людей, що бродили навколо і мтежками, а моменти просто залипав в небо, де хмаринки малювали свої картинки.
01:40
Стало трішки холодніше, а тому вирішили що час додому. Прогулянка напнівнічним, підсвітленим світлом ліхтарів парком теж здавалоась більш атмосфернішою, ніж зазвичай.02:00
Апетит впринципі тривожив не сильно, але все ж кілька кубиків шоколаду під м'ятно-ромашковий чай вм'яти захотілось.02:40
Трішки сам собі пом'явся про себе, в результаті вирішивши, що невеличка прогулянка-кружок буле не зайвою, як і маленька баночка. Але...Так, це вже зовсім інша історія.
ВИСНОВКИ:
Добра, я би сказав - релаксова шишечка. Після накуру і прогулянка що самому, що з друзями буде по-кайфу і просто почілити в ліжку з телефоном теж буде в кайф. Підвищує комунікабельність і емпатію. Перший покур, після дозування в 250 мг, хвилин 30-ть, здавався прям сильним. Можливо, з непривички частково. Сушить, після банки, теж добре - краще брати з собою водичку. 
13.ПРОБА: 9/10.
14.ВАГА: Ну майже - 9.7/10.
15.СКАРБ: Тихий, спокійний дворик, спочатку не зовсім зрозумів як зроблений і де сам скарб, благо помічник допоміг - 9/10.
16.СТЕЛС: Ну так, щоб замість ізоляційної стрічки - скотч, в мене вперше - 9/10.
17. ЗВ'ЯЗОК З ПРОДАВЦЕМ: 10/10.
Останнє редагування: