Да не всі користовучі знімають відео, жалко, що ніхто не відновив арбітражі, а репорти відновлялиПереглянути вкладення 9458
кому верить?)))
пов : ты заказываешь запрет на 200$
А ШО НАДО ВИДЕО СНИМАТЬ?![]()
Да не всі користовучі знімають відео, жалко, що ніхто не відновив арбітражі, а репорти відновлялиПереглянути вкладення 9458
кому верить?)))
пов : ты заказываешь запрет на 200$
А ШО НАДО ВИДЕО СНИМАТЬ?![]()
Я где то упоминал про всех пользователей?Да не всі користовучі знімають відео, жалко, що ніхто не відновив арбітражі, а репорти відновляли
Так це та сама жалобаМеньше слушайте всяких "умников", вы второй у кого такая проблема:
https://labrc.name/threads/zhaloba-...na-vashej-platforme-drugs-express.2989/unread
В каком месте она та же самая?Так це та сама жалоба
Може перепутав, створювали 2 жалоби на 1 тему. Той, хто порадив, і той, хто купувавВ каком месте она та же самая?
У одного есть видео распаковки, заказывала 50г амф и 50г соли, у вторых видео нет, заказывали шишки
Так может или перепутали?Може перепутав, створювали 2 жалоби на 1 тему
Вчора було 2 жалоби на 1 ситуацію, від того , хто купував, і того, хто радив. Скільки їх сьогодні, не знаюТак может или перепутали?![]()
Ок, потому что я сам стал сомневатьсяВчора було 2 жалоби на 1 ситуацію, від того , хто купував, і того, хто радив. Скільки їх сьогодні, не знаю
На почті стаф мутять ? Стелс палиться ?Ок, потому что я сам стал сомневаться
Перепроверил, две разные
Догадок много,фактов малоНа почті стаф мутять ? Стелс палиться ?
Чи які догадки ?
В таких випадках, як є відео, то є доказ. А як не має відео, то ..Догадок много,фактов мало
ВСмысле та же самая? Разные люди, разные переписки. То не моя жалоба.Так це та сама жалоба
Хоть кто-то адекватный)В каком месте она та же самая?
У одного есть видео распаковки, заказывала 50г амф и 50г соли, у вторых видео нет, заказывали шишки
Тоже интересноЦікаво, як би розглядався випадок при наявності гаранту?
50/50 чи, чи відмова з-за використання мп? І кому саме тоді відмова?
Було б оговорено, що треба зйомки робити і запаковки, і розпаковкиЦікаво, як би розглядався випадок при наявності гаранту?
50/50 чи, чи відмова з-за використання мп? І кому саме тоді відмова?
Адекватні не пишуть з різних аків одно й те саме, понаписували жалоб, повидаляли, знову понаписували - так не роблять адекватніВСмысле та же самая? Разные люди, разные переписки. То не моя жалоба.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я создал вчера тему такую же и удалил потомучто там были данные в переписке. Я затер и создал заново.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Хоть кто-то адекватный)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.