PsychoMaN ( 2C-B, 5-MeO-DMT, DMT, DOB/DOI/DON, Crystal AMP, 4F-AMP, 4-MMC, MCAT, A-MVP, каплі, марки, блоттери )

Ті хто не шарить і каже що фурамат «не працює» — просто неосвічені олені
тут справа в іншому, не в товарі.
1. є продажні жополизи з банерами, які відпрацьовують дозу.
2. великий толер + спалені рецептори.
смішно читати, коли один і той же клієнт пише, що амф різний та з піною у рота доводить, що ви продали інший, коли амф з одного пакету.
Кайфожор жре за тиждень декілька грам і хоче, щоб його перло як в перший раз.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Мистер , скажите когда мипт и мео мипт в наличии ?
сперва добавим амф и меф, потом триптамины.
мео мипта не будет, будет обычный мипт, дмт, 5-меодмт.

Останнє редагування:
смішно читати, коли один і той же клієнт пише, що амф різний та з піною у рота доводить, що ви продали інший, коли амф з одного пакету.

мео мипта не будет, будет обычный мипт, дмт, 5-меодмт.
а когда примерно планируется амф ? или нет инфы ?

Сделаю маленткий отзыв. Брал недавно меф, фофу и меодмт.
Стелс оценить не могу т.к. посылку забирал не я, но чел говорил что ее судя по всему на почте прощупывали. Стафф как всегда на высоте, жаль только с мефом я опять борщанул, чуть с армии не выгнали. .-.
Фофа понравилась, но пекучая просто кошмар, аж сибирь вспомнилась. Нужно будет взять еще когда в отпуске буду, но в целом понравилось куда больше мефа, не вырубает мозг так жестко, эйфория более мягкая, сравнил бы с мдма но оч давно его не употреблял, уже не помню как оно.
Меодмт это интересно, но для моей головы обычный дмт лучше. Меодмт мешал в жижу для вейпа, в маленькой концентрации, далеко не улетая. Пол грамма замешал на примерно 30 мл жидкости, размешалось хорошо, парил длинными пуфами на 20 ВТ, в общем можно было и побольше концентрацию делать, потому что иногда хотелось улететь дальше, а кнопку на вейпе найти уже не удавалось.
Жижи еще больше половины осталось, но пока я на донбасе, психота подождет.

мео мип
Пам'ятаю як я дуже потужно вживав амф, і якось треба було терміново вийти на роботу, а мене аж вирубало, відкрив новий пакет, зробив дорогу, дійшов до остановки і все, ефекту як не було. Було 2 варіанти, або амф бракований, або я вже гівно на ніжках, дав пакет колезі, а він 2 суток за одніеї дороги не спав)). Тоді вирішив призупинити вживання стимуляторів хоча б на пів року)).

Шановний PsychoMaN, товариш цікавиться чи плануються якісь новорічні акції?

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу