PsychoMaN ( 2C-B, 5-MeO-DMT, DMT, DOB/DOI/DON, Crystal AMP, 4F-AMP, 4-MMC, MCAT, A-MVP, каплі, марки, блоттери )

В наявності зявився нова речовина ПЕНТЕДРОН
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Був проведений тест в далекому 2017 та тиждень тому.
Два різних хомяка, відгук один і той же, працює майже як амф ( амф більше морочить ).
50мг, 5+годин дія, ніяких запайок як від альфи ( хоча якщо торчати, то і від горілки білка бере ).
Вікі пише, що механіз дії дуже схожий з метилфенідатом ( тобто підійде для тих, кому треба бути в тонусі та зконцентрованим ).
Ціна як за амф.
Видам на пробу, бажано без толеру і тим хто не юзав альфу.

Переглянути вкладення 57330Переглянути вкладення 57331
+

А коли буде на зв’язку продавець?

Та что то не хотят нам давать на тест

Останнє редагування:
В наявності зявився нова речовина ПЕНТЕДРОН
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Був проведений тест в далекому 2017 та тиждень тому.
Два різних хомяка, відгук один і той же, працює майже як амф ( амф більше морочить ).
50мг, 5+годин дія, ніяких запайок як від альфи ( хоча якщо торчати, то і від горілки білка бере ).
Вікі пише, що механіз дії дуже схожий з метилфенідатом ( тобто підійде для тих, кому треба бути в тонусі та зконцентрованим ).
Ціна як за амф.
Видам на пробу, бажано без толеру і тим хто не юзав альфу.

Переглянути вкладення 57330Переглянути вкладення 57331
Опробовали я и ещё двое коллег эту новинку. Дозировка 50мг, как и рекомендовал Психомэн. Я, с минимальным толлером (+- месяц без стримов), получил и ощутимую эйфо в первый час, а потом стим на протяжении +- 6 часов. И Стим реально дающий сконсентрировать внимание на чем необходимо (то есть работать под ним можно продуктивно). Два других тестера были с толером от амфа/солей за день до, и при этом очень высоко оценили качество- никакой паранои и запайки с такой дозировки, а эффект ощутим. Продукт понравился, впрочем как и амф и 2cb который я раньше приобретал у ув. Психомэна

Опробовали я и ещё двое коллег эту новинку. Дозировка 50мг, как и рекомендовал Психомэн. Я, с минимальным толлером (+- месяц без стримов), получил и ощутимую эйфо в первый час, а потом стим на протяжении +- 6 часов. И Стим реально дающий сконсентрировать внимание на чем необходимо (то есть работать под ним можно продуктивно). Два других тестера были с толером от амфа/солей за день до, и при этом очень высоко оценили качество- никакой паранои и запайки с такой дозировки, а эффект ощутим. Продукт понравился, впрочем как и амф и 2cb который я раньше приобретал у ув. Психомэна
Вы его интраназально употребляли? Как по слизистой бьёт если да? Тоже вот буду тестить

А планируется ли возвращение амфа? В других магазинах совсем не то.

Рекристалізуй і буде то. Не чистять бо так вага більша. Це взагалі не складно і все є в аптеці. Потрібен спирт 96%, ватні серветки, шприци 2-3 шт, 1 година часу на все. Втрати 4%

Пан Психоман працює?

Рекристалізуй і буде то. Не чистять бо так вага більша. Це взагалі не складно і все є в аптеці. Потрібен спирт 96%, ватні серветки, шприци 2-3 шт, 1 година часу на все. Втрати 4%
:ROFLMAO::ROFLMAO:
ну-ну

хоч більше це ніде не пиши ))
Повідомлення об'єднано автоматично:

да, скоро уже будет.

Репорт на пентедрон, лютый чистый Стим!

пиздаватый)) разбавь тот спирт с водичкой уипоставь себе в венку, а салфетками слёзы уьтирай.Я ебу, дятел Вуди)

пиздаватый)) разбавь тот спирт с водичкой уипоставь себе в венку, а салфетками слёзы уьтирай.Я ебу, дятел Вуди)
Поки дочекаєшся коли маєстро наварить фєнчік, згадаєш зі школи курс хіміі і такі розумні слова як полярні че не полярні розчиники. А взагалі чат GPT кращий порадник у цих питаннях.
Кожний розчинник має свої +\-
IMG_8873.jpeg

Назад
Зверху Знизу