Existence#1
Мудрец
КлоунНу нехуй тогда места занимать раз не нужен. Либо пускай передают его кому хотят. Нахуй тут эти торги ????!!!!

КлоунНу нехуй тогда места занимать раз не нужен. Либо пускай передают его кому хотят. Нахуй тут эти торги ????!!!!
Человек, ти за метлою слідкуй, бо ти один з тих людей якийтеж приймаєш участь в рулі!!! Наступного разу , коли виграєш ти то підаром тебе заклюють))) Фу як земля цю гниль терпить ще) Нещасний не виграв і мульти не допомогли ахха)Пидары, повыигрывали то что им нахуй не нужно и щас выёбуються.
Нужно довольствоваться тем что имеешь.
Нарки ебаные
Пидары, повыигрывали то что им нахуй не нужно и щас выёбуються.
Нужно довольствоваться тем что имеешь.
Нарки ебаные
Если я выиграю то я не буду торги в обменнике устраивать ,а буду довольствоваться призом!!!!!!Человек, ти за метлою слідкуй, бо ти один з тих людей якийтеж приймаєш участь в рулі!!! Наступного разу , коли виграєш ти то підаром тебе заклюють))) Фу як земля цю гниль терпить ще) Нещасний не виграв і мульти не допомогли ахха)
Повідомлення об'єднано автоматично:
![]()
Небудь смішним, якщо людини виграли один гроші, а інший товар...і в них є бажання помінятися, чи по іншому вирішити це питання то це чоловіче не твоя справа, тут є смотрящі за темою і вони вкажуть тобі, якщо, щось не так!!! Що не заборонено то дозволено!! Отак справи вирішуються і всі сміються всі довольні!!!Если я выиграю то я не буду торги в обменнике устраивать ,а буду довольствоваться призом!!!!!!
Я тебя понял. ++Небудь смішним, якщо людини виграли один гроші, а інший товар...і в них є бажання помінятися, чи по іншому вирішити це питання то це чоловіче не твоя справа, тут є смотрящі за темою і вони вкажуть тобі, якщо, щось не так!!! Що не заборонено то дозволено!! Отак справи вирішуються і всі сміються всі довольні!!!
Ти б краще думав, як з людьми здружитися, бо прийде час і тобі захочеться зробити обмін тебе всі пошлють бо ти хам і грубіян!!!
Це я тобі простими словами!!!
![]()
Тут же не про обмен была речь, а про продажу приза)Небудь смішним, якщо людини виграли один гроші, а інший товар...і в них є бажання помінятися, чи по іншому вирішити це питання то це чоловіче не твоя справа, тут є смотрящі за темою і вони вкажуть тобі, якщо, щось не так!!! Що не заборонено то дозволено!! Отак справи вирішуються і всі сміються всі довольні!!!
Ти б краще думав, як з людьми здружитися, бо прийде час і тобі захочеться зробити обмін тебе всі пошлють бо ти хам і грубіян!!!
Це я тобі простими словами!!!
![]()
Всерівно це не дає йому право обзавати людей!!! )Тут же не про обмен была речь, а про продажу приза)
товарищ саппорт как вы считаете я заслужил утешительный приз ? Или приз зрительских симпатий - пару грамм полюбасу - мое мненье)Тут же не про обмен была речь, а про продажу приза)
У нас такие призов нет, к сожалению)товарищ саппорт как вы считаете я заслужил утешительный приз ? Или приз зрительских симпатий - пару грамм полюбасу - мое мненье)
Ииии хаПОЗДРАВЛЯЮ ПОБЕДИТЕЛЕЙ РУЛЕТКИ!
![]()
ПОЛУЧАЮТ 1000 ГРН
18. ЕНОТ
40. Dr GONZO
57. krygliu
69. Паяльник
50. Антиматерий
80. neoland
55. JackJeebs
38. ХАТ
25. Bond007
3. Hala Vandala
5 ГР ТОВАРА НА ВЫБОР
(отправкой или кладом)
8. Detroit09
4. Borborigmo
58. Motya_Prado
75. 9IRa GYRY
90. nastybl00d
81. unforgivable
36. alexas
98. Noir Novelist
95. edvin
65. Eseralt
Трампу пиши не прогодаешьЯ тут кому писать ?
ХааааТрампу пиши не прогодаешь
И сказать я от потужногоТрампу пиши не прогодаешь
Бро зараз таке щось сталося всі забули, що вони є людьми і ми є силою тількі в об'єднанні!!!Вчера тут под посольством тусили протестующие. Но всем похуй.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.