🆘пропала емо-металістка

Джанґо

Мудрец
Повідомлення
1 442
Репутація
4 081
Вподобайки
4 012
Бали
1 670
5s3M1rsQ_t.jpg

0hkwkGlc_t.jpg

Гайз. Ми не можемо ігнорувати цей факт. Не може такого бути, що ось ми пам'ятали за людину, а тут ось хуяк і забули.

Хто там його знає в реальному житті? Корєшився, лавандовий раф пив, плойку на балконі прогрівав?

Якщо не вийде додзвонитись/достукатись, то можна просто в дворі включити Stigmata, Animal Джаз, Три дня дождя не знаю.

А то мене тривожить відчуття, як наче ми його підвели до такого вчинку даючи поради по ТЦК. Хоча там були пристойні варіанти, які не передбачали такого фаталізму.

Не первый раз уже. Но может в этот раз реально выпилился. В телеге пишет был на этой неделе
Он вроде с Killa v.2.0 металом ставился периодически, а так то хз с кем еще в реале тусил

5s3M1rsQ_t.jpg

0hkwkGlc_t.jpg

Гайз. Ми не можемо ігнорувати цей факт. Не може такого бути, що ось ми пам'ятали за людину, а тут ось хуяк і забули.

Хто там його знає в реальному житті? Корєшився, лавандовий раф пив, плойку на балконі прогрівав?

Якщо не вийде додзвонитись/достукатись, то можна просто в дворі включити Stigmata, Animal Джаз, Три дня дождя не знаю.

А то мене тривожить відчуття, як наче ми його підвели до такого вчинку даючи поради по ТЦК. Хоча там були пристойні варіанти, які не передбачали такого фаталізму.
узнаю у общей подруги

Он вроде с Killa v.2.0 металом ставился периодически, а так то хз с кем еще в реале тусил
Грунтуючись на відкритих джерелах, в тому числі архів чату, можна припустити, що і Mushrooman, Day420bankusь, Sinkler мусять його знати. Darkseid, shit_paradise можливо знають. Valerie F. гарантія знає, тіки біда що вона максимум в телефонному режимі може
Повідомлення об'єднано автоматично:

узнаю у общей подруги
Дякую, сподіваємося на краще!

unforgivable бля, та шо ти дурік, давай рішим, я позичу бабла, якось спетляємо, ну не будь лохопетом

Грунтуючись на відкритих джерелах, в тому числі архів чату, можна припустити, що і Mushrooman, Day420bankusь, Sinkler мусять його знати. Darkseid, shit_paradise можливо знають. Valerie F. гарантія знає, тіки біда що вона максимум в телефонному режимі може

Дякую, сподіваємося на краще!
Ще вродє якийсь корєш з реала є, вродє Desperado може шарити, бо я нік не помню, там якийсь пивний гвинтик чи шось типу того

unforgivable ты давай это, ну, не чуди

Ще вродє якийсь корєш з реала є, вродє Desperado може шарити, бо я нік не помню, там якийсь пивний гвинтик чи шось типу того
Это тот самый, что и:

У них последнее время, насколько мне известно, общение не очень складывалось. Но как говорится, чем Ведьмин_Дом не шутит.

5s3M1rsQ_t.jpg

0hkwkGlc_t.jpg

Кстати перерезать себе горло даже невменяемым невозможно.
Да и в целом суициды нарков особенно такими vanile способами это явление редкое.
Обычно golden inject, либо выход в окно на попусках/попайках.
Да и суицид это редкость у нариков по той простой причине что жизнь наркомана это цикл из добычи кайфов а преждевременное наложение на себя рук убирает этот цикл по причинам весьма понятным.
Даже я мучаясь и будучи инвалом пытаюсь тянуть лямочку до последнего, хоть и не отбрасываю того факта что рано или поздно заебет и я пропаду из сети навсегда не написав свой последний трип репорт на 0.5 мяса

5s3M1rsQ_t.jpg

0hkwkGlc_t.jpg

Это что он из за тцк? Или чо там случилось ?

За меня бы кто так переживал ..

Кстати перерезать себе горло даже невменяемым невозможно.
Да и в целом суициды нарков особенно такими vanile способами это явление редкое.
Обычно golden inject, либо выход в окно на попусках/попайках.
Да и суицид это редкость у нариков по той простой причине что жизнь наркомана это цикл из добычи кайфов а преждевременное наложение на себя рук убирает этот цикл по причинам весьма понятным.
Даже я мучаясь и будучи инвалом пытаюсь тянуть лямочку до последнего, хоть и не отбрасываю того факта что рано или поздно заебет и я пропаду из сети навсегда не написав свой последний трип репорт на 0.5 мяса
шо там твій лайм, з короною не йде?

За меня бы кто так переживал ..
я попереживаю, карту для оплати скину в ЛС

Это что он из за тцк? Или чо там случилось ?
Це перше, що спадає на думку. Звичайно можливо ще накладаються другі факти поверх - його не взяли на бажану роботу і перепади настрою на фоні вживання опіатів.

Да, темы он создавал, поищи
Навпаки. Ліпше б не пізнати чужого горя. Нехай подібні історії стають якимись уроками, чи засторогою.

Ой, я не те процитував

Навпаки. Ліпше б не пізнати чужого горя. Нехай подібні історії стають якимись уроками, чи засторогою.
YMBUkraine то тобі адресувалось

Алкашка мне и до него не заходила. После дак полный аншлаг, я её пью только в миксе с веществами потому что от веществ по какой то причине нет отходов.
Однако я редко нахожусь трезвым если честно трезвость мне не нравится.

Це перше, що спадає на думку. Звичайно можливо ще накладаються другі факти поверх - його не взяли на бажану роботу і перепади настрою на фоні вживання опіатів.

Ой, я не те процитував

Да , согласен старина ✊

Ой, я не те процитував

Так , а чего емо металістка ? Річ за дівчину , чи хлопця ?

Назад
Зверху Знизу