Прообы кокаина Columbia в Киеве

Ще десь має бути, правда, пуховічьок рібок підюзаний. Але йому років і років, але ще досі теплий, на пір'ї. Правда я перестав їбашить спіди і він мені трішки в обтяг став, а ще там немає капішону. Бля ненавіжу курточки без капішонів)
Якщо пуховик до колін та без капюшона це бїда ... Коротенькі то звичайно норма без капюшона . Мені потрібно щоб я у своїй хатинці був . Капюшон затягнутий та кросах Адідас фалкон які витримали Карпати двічи- шагати на впевнених

Ще десь має бути, правда, пуховічьок рібок підюзаний. Але йому років і років, але ще досі теплий, на пір'ї. Правда я перестав їбашить спіди і він мені трішки в обтяг став, а ще там немає капішону. Бля ненавіжу курточки без капішонів)
Точно капішон
Дякую що нагадав недавно снилось мені що я в капішоні ховав і мене шаманами і не знайшли
А потім тєлка якась полізла до мене обніматися і спиздила те що хавав

В кого? White doctor? Это плевый аккаунт, странно что такой опытный сектант подумал о мультиакке
Повідомлення об'єднано автоматично:

Нищий
Та а что думать ? Подобные темы создают мультики и лоси которые 2+2сложить не могут .

Та а что думать ? Подобные темы создают мультики и лоси которые 2+2сложить не могут .
Тут главное исходить из аксиомы - мне поебать что скажешь ты, а тебе - я. Можешь писать что хочешь, что позволяют жизннные ориентиры, в любом случае тебе это репа, тотал, пробы. А мне - … поебать)

понятно что наебалово, но надо же посмотреть что за тупак будет внутри поста
тебе грех жаловаться
Ты с высоты своего опыта тут
Встретил 5233 постов с наебаловом
Да и кокс тебе нахуй не нужен давай на чистоту

Назад
Зверху Знизу