ну ты и васяСорри, был использован максимальный кликбейт на уровне лабы, но блять ..солевые...скажите...ваша работа
Переглянути вкладення 47954
А ты ведь так рассчитывал на пробуну ты и вася
а шо кокса хотел на шару?ну ты и вася
Кстати никогда не нюхал кокс, хотя могу себе позволить, стремно словить нн за 3ка шо кокса хотел на шару?
Calvin klein?Я би курточку зимову взяв би на пробу
Та хоть би коламбіюCalvin klein?
кстати нет, я не нюхаю броА ты ведь так рассчитывал на пробу
Только куришь соль ?)кстати нет, я не нюхаю бро
у меня есть охуенно теплая трипл оверсайз в ней в морозы даже жарковато)Та хоть би коламбію
Ну прям тортикиу меня есть охуенно теплая трипл оверсайз в ней в морозы даже жарковато)
Це Да ) це зараз актуальноЯ би курточку зимову взяв би на пробу
Та хоть би Блять просто теплуТа хоть би коламбію
В мене коламбія єТа хоть би коламбію
Канада гус . Вот э́то уровень . Вот к чему надо стремитьсяТа хоть би коламбію
что єто за хайп?)Сорри, был использован максимальный кликбейт на уровне лабы, но блять ..солевые...скажите...ваша работа
Переглянути вкладення 47954
Чєл, моя минулорічна сінсей за 1500, мені і каламбія заканє(Канада гус . Вот э́то уровень . Вот к чему надо стремиться
Розумію , у самого пуховик анта . Але у минулому році навіть його більше 2 разів не надягав .Чєл, моя минулорічна сінсей за 1500, мені і каламбія заканє(
Ще десь має бути, правда, пуховічьок рібок підюзаний. Але йому років і років, але ще досі теплий, на пір'ї. Правда я перестав їбашить спіди і він мені трішки в обтяг став, а ще там немає капішону. Бля ненавіжу курточки без капішонів)Розумію , у самого пуховик анта . Але у минулому році навіть його більше 2 разів не надягав .
В кого? White doctor? Это плевый аккаунт, странно что такой опытный сектант подумал о мультиаккеПерелогинься
Нищийчто єто за хайп?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.