Продам шишки

Хм, пернатого записали, прикольно.
Marti чувствую, долго ты будешь репорты ждать)
Можливо, не злися, будеш перший на масло Ріка Сімпсона і там буде ще один важливий продукт
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я не забуду за тебе, миру братанікі

Цельные выглядят неплохо, если сможешь сделать на правом берегу или в центре Киева пару грамм, оформлю тебе грамотный фид-бэк в кратчайшие сроки!
Куча примеров под спойлером
New:
Шалома бро, давай адресу в личку, не хочу 😁 втрачати твою довіру,да може репорт буде файний, просто відпишеш враження, якщо в кайф займатися,зробиш з фото, але враження якнайшвидше будласка в тему, всім миру

Можливо, не злися, будеш перший на масло Ріка Сімпсона і там буде ще один важливий продукт

Я не забуду за тебе, миру братанікі
Можна також пробу на масло RSO ?
Був досвід з продавцем цього масла з цього форуму. Брав масло тгк, і масло тгк + кбд

Мира братаники, по поводу внешнего вида,я так храню шиш,спресовал в банку,ща залезу на чердак,я просто старий и короче,пофоткаю такой как нужно,, дальше фото,ето не гаш,ето трава,ферментированая и вставучая пипец,я отправлю одному из тестеров,он не даст сбрехать, все шо осталось, для нее нужен свежий шишка,она просто подгнивает, наполовину висушенная ложится,никакая плесень,разве шо отдельние види грибка,тгк не уничтожает,проверено многая лета, всем шалома.пс.кусок сгнившей шиш, не пахне,а какой ефект

Переглянути вкладення 80094
Шалома братанікі, там кому попаде цей кусок, оцініть пліз,там десь 0.25, на два рази мені накуритись хватає,толер,30+років кожного дня 4-5 покурів, це хтось протестує

Можна також пробу на масло RSO ?
Був досвід з продавцем цього масла з цього форуму. Брав масло тгк, і масло тгк + кбд
Шалома всім нашим,я маю тільки Сімпсона масло,те що на етанолі,RSO це як?

Не пам'ятаю, кому попаде кусок черний шишки, там 0.25, так то ферментирована, її можна на два рази, мені накуритись хватає наприклад, чи можна на двох дубанути😁

На внешний вид шш так себе. :(
Миру братанікі Не спорю,бро, але дубасять вони добре,три години гарно провести час, це про ці шишки,0.1 0.2гр.в залежності від толлеру на легені і гей,я просто не думав продавати,пакував куди було, врожаю просто,... завжди більше пяток саджу,з тим що половину хтось зніме,а тут нічого, ніхто,кенти хто закордон, хто воює, хоча я тім хто воює увагу приділяю нормально

Привіт:aiwan-hi:
Написав до цього сектанта Marti з інтересом про його товар ,та бажанням отримати на пробу по позиції з асортименту після короткого спілкування дав дані , протягом 24 годин відправили , через день вже прибуло.
IMG_20250309_171633_251.jpg
Всередині стелсу мене зустрічає 3 пакунки - махорка, два види шиш, і як пізніше зрозумів шматок чорної шишки 0.2 за словами продавця ферментованої.
Стелс у селлера гідний , все зроблено якісно та максимально задля безпеки.

Махорка,битий шиш
IMG_20250309_154006_734.jpg
Першою мене селлер попросив протестити махорку , то ж перший тріп почнинаємо із неї.
Отафф являє собою перебитий шиш з дрібними цукровими листочками, класичний "районний" битий шиш з якого багато починали свій щлях. На перший погляд продукт хорошої якості із приємним звичним запахом шишок.

🏪Продавець: Marti
👨Тестер: Обычный
🌿Товар: Биті ШШ(сипуха,махорка)
⚖️ Вага проби: 1.5 грами
🛡️Толлер: Середній. Шишки OG kush вчора , та тиждень перед цим сорт LSD

23:50 - розпаковую підгончик,про стелс селлер подбав справді відповідально та все зроблено безпечно.
23:55 - всередині стелсу між усім мене чекав пакунок із битими шиш , гарно спресовано, не займає багато місця , одразу відчувається різкий приємний запах конопельки, сам Селлер зазначив спробувати цей вид першим. Такого виду.
IMG_20250309_171816_682.jpg
🕰️23:59 - все від фотографував, приходжу на точку , заряджаю 0.15-0.20 в напас сухаря та напалюю.
🕰️00:00 - взриваю,напалюється гарно , пляшка швидко заповнилася густим димом, роблю декілька хапок
🕰️00:03 входить легко , без жодної гіркоти , лиш смак хорошого стафу
🕰️00:05 - напас випалив за 3 рази , одразу відчувається зміна настрою
🕰️00:15- сипуха дала приємний розслабляючись ефект та добряче затуманила свідомість. Розумію що це доволі сильний продукт..
🕰️00:30 - всі ефекти розкрилися на максимум , мене добряче так пле , очі жесть які червоні
🕰️00:30-01:00 лежу, відчуваючи на собі всі ефекти , максимальний спокій та пох на все , трава з переважаючою індикою.
🕰️01:00 - Розумію що це саме той варіант травки для відпочинку , доволі сильний але який з однієї банки не вбиває тебе повністю.
🕰️01:20-02:00 - Ефекти все ж такі сильні проте відчувається посилення ейфорії взамін відчуття вбитості
🕰️02:00 починає потихеньку відчуватися спад ефектів сипухи.
🕰️02:20 стан все ще надзвичайно розслаблений але психоактивний ефект значно менший
🕰️02:30 вирішую дати ще баночку через водний
🕰️02:40 вдихаю ще приблизно 0.1-0.2 через водний і ще декілька годин просто чілл 🤙
🕰️06:00 - дописую останні строчки репорту. На цей момент мозок варить прекрасно проте тіло розслаблене та приємні відчуття залишаються.

Отже
По якості - більш ніж гідна пропозиція ,товар за свою ціну відповідає опису від селлера , з однієї банки на середній — 2-3 години активного доволі сильного ефекту. На високий думаю дві-три банки буде достатньо. Якість на рівні хороших недорогих шиш. Убойна робоча сипуха яку ми всі звикли бачити на районі.

Комунікація з селлером: 10/10 грамотно, ввічливо та по ділу
Швидкість відправки: 10/10 відправка менше 24 години,через день уже в мене
Стелс: 9/10 годиться, замасковано добре
Биті шишки: 8/10
класний робочий варік за малі гроші
IMG_20250309_171816_616.jpg
Згодом як скуштую буде тріп по шиш.

Не пам'ятаю, кому попаде кусок черний шишки, там 0.25, так то ферментирована, її можна на два рази, мені накуритись хватає наприклад, чи можна на двох дубанути😁
Да,чорний шматок ферм.шиш мені попав. Була разом у кульку приліплена до шишки, я спершу подумав що це підгнивший шматок поки не прочитав твоє смс. Чорний шматок з різким запахом шишок ,по виду нагадує гаш , теж доволі маслянистий та приймає форму.
IMG_20250309_171638_401.jpg
Легко зробиться пальцями , на пальці залишаються масла та запах. В перебитому вигляді доволі липка та може тримати форму IMG_20250309_171635_441.jpg
Шишки двох сортів. №1 на якому була приліплена ферм шиш.
IMG_20250309_171639_484.jpg
Після перебивки гріндером:
IMG_20250309_171932_741.jpg
Та сорт №2 , її буду тестити наступною
IMG_20250309_154004_101.jpg
В перебитому вигляді
IMG_20250309_171958_313.jpg

Мира всем нашим!
Работаем только через гаранта!!!
Разние сорта на разний бюджет!
Шишка для комерции, на 4 по пятибальной шкале,100 грн гр.Едет от 100 грамм.
Шишка больше для себя любимого, на 5- тянет,140 грн грн.Едет от 100 грамм
Махорка,или битая на 4- по качеству,саме то для комерции по 50грн.гр.Едет от 200 гр.
Масло RSO 2000грн.мл. на заказ от 5 мл.
Имеются отличние орехи; авто,фото,ранники.Орехи феменизировани етиленом, гарантовано 80процентов женских растений+афигитительний рост и жизнестойкость,в отличии от фем.серебром, где задушена генетика и иммунитет растений .Цена 5 гр.шт.от 1тисячи.Работаем только через гаранта!!!
Только через гаранта!!!
Отправки нп,по желанию и договору возможно закладом Киев и район.
БОНУС к каждому заказу 5 прц. от веса.
Роздам проби трем тестерами,по 1.5 шишек двух вариантов и махорки2 . Тестер нужен с подтвержденной репутацией на нике,остальним, без обид.
Цена до 500гр.шишки и 1000махорки неизменна, все шо више,обговариваем и торгуемся!!!
Все вопроси в личку
РАБОТАЕМ ТОЛЬКО ЧЕРЕЗ ГАРАНТА!!!
Переглянути вкладення 79713Переглянути вкладення 79714Переглянути вкладення 79715Переглянути вкладення 79716Переглянути вкладення 79717Переглянути вкладення 79718
доброго здоровьечка, хочу пробник плана, отписал в лс)

махорка 200 грамм минималка - нема таких грошей .Нет вариантоа по 10 -20 грамм сделать?

махорка 200 грамм минималка - нема таких грошей .Нет вариантоа по 10 -20 грамм сделать?
Шалома бро, так як тільки починаю, можна на сотню спуститися,а взагалі по цім питанням краще в личку

Хм, пернатого записали, прикольно.
Marti чувствую, долго ты будешь репорты ждать)
Шалома бро, бачиш, цей,, пернатий,, файний репорт забабахав,а головне що істіну глаголе людина, миру усім нашим!!!

Приветствую всех, че там по остальным отзывом пробников? В пятницу по сообщеним вижу уехали. Вижу пока один только отзыв имеется!
Пока по топовой россыпи Дяди Вади у нашего любимого Плуто пусто (как обычно пару мес не курил, а когда появилось желание - пусто). Могу у Вас КУПИТЬ 50г россыпи (махорки), а то 100 и 200 многовато для меня, конечно и отзыв оставлю, если интересно, то напишите пожалуйста в ЛС. Оплата usdt trc-20. Если возможно, то кладом на район в Киеве (насколько я понял, Вы в Киеве), если нет, то почтой, топовым стелсом. Успехов в продажах! :cool:

https://labrc.name/members/tome.370/Шалома братанікі, хтось писав що пернатим проби не давай, буде зле, але бачимо, що пернатий якраз швидко, найпершим відреагував, за що йому велике дякую,проби висилали в один і той же час,а Томе,посвященний бля, ще даже не відповів,три дні просто ноль від нього, ще сутки почекаю і починаємо качати березу тому,,посвяшенному,, це ж не пиріжки даємо на пробу

https://labrc.name/members/tome.370/Шалома братанікі, хтось писав що пернатим проби не давай, буде зле, але бачимо, що пернатий якраз швидко, найпершим відреагував, за що йому велике дякую,проби висилали в один і той же час,а Томе,посвященний бля, ще даже не відповів,три дні просто ноль від нього, ще сутки почекаю і починаємо качати березу тому,,посвяшенному,, це ж не пиріжки даємо на пробу
Це зверху ник його,Томе ,,посвященний,, може хто знає його,маякніть йому, нехай забере посилку

IMG_20250311_153321_748.jpg
Бошки які до мене приїхали,теж більш ніж гідної якості. З 0.1—0.2 3 години активний ефект. Кількість на фото
IMG_20250311_153322_367.jpg
Сорт №1
IMG_20250311_153322_628.jpg

Потужна шишка. Має досить презентабельний спресований вигляд, в перебитому вигляді 1—1.5 грами готового продукту.
IMG_20250309_171635_318.jpg
Пахне різко та приємно. Ефект такий же потужний та натуральний
IMG_20250311_153322_669.jpg

Сорт №2 IMG_20250311_153325_199.jpg
Теж бошка вагою близько грама, суха , свіжа , приємно пахне. Її спробував першою , ефект зверху на розсип , та й на тверезий стан однаково міцний, та занурює в стан релаксу.
IMG_20250311_153321_727.jpg З однієї середньої банки 2-3 внутрішнього спокою , позитиву а з 0.2 2-3 банки яскравий тріп , тгк тут понад достатньо.
IMG_20250309_171636_086.jpgМаксимально яскрава шишка за такий невисокий прайс.

IMG_20250309_171638_401.jpg
Ферм шиш,чорна шишка
Була приліплена до шиш сорту №1, має липку основу , напалюється багато та міцним густим димом , після того як зняв напас продовжує тліти як гашиш , з 0.2 цілком хороший тріп на 2 рази!
IMG_20250311_153322_438.jpg
Вельми вдячний селлеру за пробу та оцінюю
Розсип 8/10
шишки 9/10
Ферм шиш потужна штука 9.5/10
Ціни: 10/10
Буду радий також спробувати ваше масло, за тріп репорт у короткі терміни!

Вкладення

• IMG_20250309_171958_313.jpg
    IMG_20250309_171958_313.jpg
    158.8 КБ · Перегляди: 5
  • Вподобайка
Реакції: Mr.MC, HappyNow та Marti

Marti

Балів: 10
    Сектант з ніком чайки вельми швидко забрав та опублікував ще швидше ніж обіцяв
Назад
Зверху Знизу