• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Продам шишки

Хороши шиш Дякую за пробу
8-10 шиш на толлер дякую

приветствую
Готов сделать заказ

Напишешь пж в личку

Хороши шиш Дякую за пробу
8-10 шиш на толлер дякую
Миру братанікі, може трохи більше розповів би нам,свої враження за шишки, там було два види, ще махорка,я звісно щасливий, що хоч забрав посилку
Повідомлення об'єднано автоматично:

Братанікі,посоветуйте крипто кошелькі якісь,в мене паспорт книжка, багато де не получается пройти ідентифікації, може є щось нормальне, щоб без пачпорта😁

Шалома братанікі, хочу дещо показати, це другий сорт,по 100грн.якщо брати, від ста грам, але згідно із побажаннями, мінімально їде 30гр. за 4000 грн, мені можна не писати, одразу гаранту, після проплати їде в перший день, якщо до обіду 14:00 проплатив, усім гарного настрою і вдалих покупок та продажів
IMG_20250319_203137_840.jpgIMG_20250319_203258_513.jpgIMG_20250319_203316_254.jpg

Останнє редагування:
Шишки бомба бро, ти головне дбай за свою безпеку і безпеку справи , такий сервіс тут потрібен постійно 🤙

Оно так в пакете и приехало или как?
Вже це вирішив, більше так не поїде
бля ебать я в ахуе с вас
повезло-повезло мог бы твой гровинг-бридинг быстро закончится
даже -10 репы дать хочу
пздц долбоеб так отправлять деган шоли?)))

бля ебать я в ахуе с вас
даже -10 репы дать хочу
Кому ти розказуєш,я без вакуумів 30год банчу, на лагерь дела їздять, що ти бачив, давай мінус,во ісполняє,воно твоє? Чи тебе займає

да пох ваще
Кому ти розказуєш,я без вакуумів 30год банчу, на лагерь дела їздять, що ти бачив, давай мінус,во ісполняє,воно твоє? Чи тебе займає
ебать дядя не гони пургу нахуй, тут некоторых с первой посыли принимают, а ты без вакуума банчиш говориш ну смешно просто пиздец

Дякую бро, нарешті вийшло щось трохи з ціми фото
Бро, запишешь на пробу ганджубаса?

😂😂😂😂💪🏻

Есть примеры трипов, на написание 1-2 дня буквально , Киев

да пох ваще

ебать дядя не гони пургу нахуй, тут некоторых с первой посыли принимают, а ты без вакуума банчиш говориш ну смешно просто пиздец
Тобі смішно,бо ти не розумієш, що вакуум рятує, трохи рятує від запаху,усі ці стелси до жо.. коли посиль на рентгені,а щоб вона туди не попала,то не вакуум треба,а своя людина на пошті, тут немає на лабсі більшості моїх клієнтів, але пару є,я попрошу щоб написали,як і по сей день без вакуумів отримують регулярно і безпечно і усім задоволени,а взагалі то те,що їде до клієнтів лабсу, зараз у вакуумі і все ок, що тобі ще треба, на коліна впасти і просить, щоб ти мені якісь нещасні бали зняв 🤣😂🤣😂🤣

Бро, запишешь на пробу ганджубаса?

😂😂😂😂💪🏻

Есть примеры трипов, на написание 1-2 дня буквально , Киев
Шалома бро, буду мати на увазі, але затім усе роздані

Тобі смішно,бо ти не розумієш, що вакуум рятує, трохи рятує від запаху,усі ці стелси до жо.. коли посиль на рентгені,а щоб вона туди не попала,то не вакуум треба,а своя людина на пошті, тут немає на лабсі більшості моїх клієнтів, але пару є,я попрошу щоб написали,як і по сей день без вакуумів отримують регулярно і безпечно і усім задоволени,а взагалі то те,що їде до клієнтів лабсу, зараз у вакуумі і все ок, що тобі ще треба, на коліна впасти і просить, щоб ти мені якісь нещасні бали зняв 🤣😂🤣😂🤣

Шалома бро, буду мати на увазі, але затім усе роздані
Бро ти багатьом роздавав проби? Я щось вахуї ,толком ніхто і не відписався. Один відгук від посвяченого і то пару слів ,в темах інших приватників теж помічав що наче порядні сектанти хуй забивали. походу думають раз чайку не получать то і хуй забити на селлера можна. А на грамулю від "віп магазину" на дві сторінки налижуть

бля ебать я в ахуе с вас
даже -10 репы дать хочу
Приехало в вакууме все ок👌

Назад
Зверху Знизу