Нв моїх фото нижче дуже добре видно що приїздить від продавця. І по якості це бомбові шшДіло людина говорить) Дуже важко нажаль розгледіти товар (
Нв моїх фото нижче дуже добре видно що приїздить від продавця. І по якості це бомбові шшДіло людина говорить) Дуже важко нажаль розгледіти товар (
Це за 140, але сотенні так само виглядаютьА ці що на фото зверху в яку ціну?
Оце вже жирні фото. РеспектШалома братанікі, знову трохи шишок хмелю для вас Переглянути вкладення 83029
Переглянути вкладення 83026
Дякую бро, нарешті вийшло щось трохи з ціми фотоОце вже жирні фото. Респект![]()
Миру братанікі, може трохи більше розповів би нам,свої враження за шишки, там було два види, ще махорка,я звісно щасливий, що хоч забрав посилкуХороши шиш Дякую за пробу
8-10 шиш на толлер дякую
Оно так в пакете и приехало или как?
бля ебать я в ахуе с васВже це вирішив, більше так не поїде
Кому ти розказуєш,я без вакуумів 30год банчу, на лагерь дела їздять, що ти бачив, давай мінус,во ісполняє,воно твоє? Чи тебе займаєбля ебать я в ахуе с вас
повезло-повезло мог бы твой гровинг-бридинг быстро закончится
даже -10 репы дать хочу
пздц долбоеб так отправлять деган шоли?)))
ебать дядя не гони пургу нахуй, тут некоторых с первой посыли принимают, а ты без вакуума банчиш говориш ну смешно просто пиздецКому ти розказуєш,я без вакуумів 30год банчу, на лагерь дела їздять, що ти бачив, давай мінус,во ісполняє,воно твоє? Чи тебе займає
Бро, запишешь на пробу ганджубаса?Дякую бро, нарешті вийшло щось трохи з ціми фото
Кому ти розказуєш,я без вакуумів 30год банчу, на лагерь дела їздять, що ти бачив, давай мінус,во ісполняє,воно твоє? Чи тебе займає
Тобі смішно,бо ти не розумієш, що вакуум рятує, трохи рятує від запаху,усі ці стелси до жо.. коли посиль на рентгені,а щоб вона туди не попала,то не вакуум треба,а своя людина на пошті, тут немає на лабсі більшості моїх клієнтів, але пару є,я попрошу щоб написали,як і по сей день без вакуумів отримують регулярно і безпечно і усім задоволени,а взагалі то те,що їде до клієнтів лабсу, зараз у вакуумі і все ок, що тобі ще треба, на коліна впасти і просить, щоб ти мені якісь нещасні бали знявда пох ваще
ебать дядя не гони пургу нахуй, тут некоторых с первой посыли принимают, а ты без вакуума банчиш говориш ну смешно просто пиздец
Шалома бро, буду мати на увазі, але затім усе розданіБро, запишешь на пробу ганджубаса?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Есть примеры трипов, на написание 1-2 дня буквально , Киев
Бро ти багатьом роздавав проби? Я щось вахуї ,толком ніхто і не відписався. Один відгук від посвяченого і то пару слів ,в темах інших приватників теж помічав що наче порядні сектанти хуй забивали. походу думають раз чайку не получать то і хуй забити на селлера можна. А на грамулю від "віп магазину" на дві сторінки налижутьТобі смішно,бо ти не розумієш, що вакуум рятує, трохи рятує від запаху,усі ці стелси до жо.. коли посиль на рентгені,а щоб вона туди не попала,то не вакуум треба,а своя людина на пошті, тут немає на лабсі більшості моїх клієнтів, але пару є,я попрошу щоб написали,як і по сей день без вакуумів отримують регулярно і безпечно і усім задоволени,а взагалі то те,що їде до клієнтів лабсу, зараз у вакуумі і все ок, що тобі ще треба, на коліна впасти і просить, щоб ти мені якісь нещасні бали зняв
Шалома бро, буду мати на увазі, але затім усе роздані
Приехало в вакууме все окбля ебать я в ахуе с вас
повезло-повезло мог бы твой гровинг-бридинг быстро закончится
даже -10 репы дать хочу
пздц долбоеб так отправлять деган шоли?)))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.