А хтось питав недавно у флуді, де сипухи взяти нормМахорка мабуть самий афігенний на данний момент варіант дурбали за низьким прайсом, працюйте відправки від 50г сипухи- буде великий попит
братух , можешь нормально сфотать шихи ?Просто трохи шишок Переглянути вкладення 81755
братанчик спробуй сфоткати на смартфон а не на мобiлку, бо покищо там видно купку автоквiтучих лоупрайс шишуль...усім, хто судить якість по зовнішньому вигляді,ну мушу сказати, що в травичках ви розумієте слабенько так, всім добра
Діло людина говорить) Дуже важко нажаль розгледіти товар (братанчик спробуй сфоткати на смартфон а не на мобiлку, бо покищо там видно купку автоквiтучих лоупрайс шишуль...
Забрал 50, +10 добавили бонусом. Быстрая отправка, вежливый продавец. Мощная россыпь, на низкий толлер 2 часа сильный эффект. Приятный фруктовый запах, даже слегка липкая, как перебитая в гриндере шишка. Стелс 8.5, есть над чем работать. Цена/качество 10/10! Рекомнедую, мощная россыпь!
Миру братанікі, шалома усім нашим,дві сделки провели, дякую Богові, гарант супер, все швидко та якісно, тримайтесяЗ Marti було проведено дві гарант-угоди на 72 $ і були завершені успішно!
Задрали з ціми фото, вам бл. шашечкі треба, чи вам їхати, якщо шашечкі,то мімо проходимо, якщо їхати,і файно їхати,то велкомбратанчик спробуй сфоткати на смартфон а не на мобiлку, бо покищо там видно купку автоквiтучих лоупрайс шишуль...
Я фото роблю на смартфон, краще я не вмію,я брідер-гровер,а не фотографНе знаю чого налетіли на фото, навіть на них якщо приблизити, то дуже гарно видно розвинені обільні стігми, та не малу кількість тріхом, видно що шишка не росла сама по собі, а за нею піклувались та якщо людина декілька разів повторює що вони робочі, дає проби щоб опишсати іншим, то я думаю мають бути файні, цікаво аж самому спробувати
Я вважаю, що є тип людини,яка любить потрахати мозок, от тебе все влаштовує, більшості також ок, але є окремі.....Не знаю чого налетіли на фото, навіть на них якщо приблизити, то дуже гарно видно розвинені обільні стігми, та не малу кількість тріхом, видно що шишка не росла сама по собі, а за нею піклувались та якщо людина декілька разів повторює що вони робочі, дає проби щоб опишсати іншим, то я думаю мають бути файні, цікаво аж самому спробувати
Шабат і пурім - не чув таких святА взагалі то миру братанікі, сьогодні шаббат,а ще пурім на додачу,велике свято, тримайтеся і радійте життю, поки воно є
Це свята Ізраїлю, шаббат (субота), Пурім (Еврейский религиозный праздникШабат і пурім - не чув таких свят
Оно так в пакете и приехало или как?Забрал 50, +10 добавили бонусом. Быстрая отправка, вежливый продавец. Мощная россыпь, на низкий толлер 2 часа сильный эффект. Приятный фруктовый запах, даже слегка липкая, как перебитая в гриндере шишка. Стелс 8.5, есть над чем работать. Цена/качество 10/10! Рекомнедую, мощная россыпь!
Вже це вирішив, більше так не поїдеОно так в пакете и приехало или как?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.