• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Продам шишки

Махорка мабуть самий афігенний на данний момент варіант дурбали за низьким прайсом, працюйте відправки від 50г сипухи- буде великий попит

Махорка мабуть самий афігенний на данний момент варіант дурбали за низьким прайсом, працюйте відправки від 50г сипухи- буде великий попит
А хтось питав недавно у флуді, де сипухи взяти норм

Опа, шишки это хорошо

Дякую бро, тобі завжди скачуха по усьому асортименту, заслужена уважуха

Миру братанікі, там може є запитання до тріму, так я даю зверху десять відсотків і більше, за домовленістю,а усім, хто судить якість по зовнішньому вигляді,ну мушу сказати, що в травичках ви розумієте слабенько так, всім добра
IMG_20250313_141449_126.jpgIMG_20250313_141402_866.jpg

усім, хто судить якість по зовнішньому вигляді,ну мушу сказати, що в травичках ви розумієте слабенько так, всім добра
братанчик спробуй сфоткати на смартфон а не на мобiлку, бо покищо там видно купку автоквiтучих лоупрайс шишуль...

братанчик спробуй сфоткати на смартфон а не на мобiлку, бо покищо там видно купку автоквiтучих лоупрайс шишуль...
Діло людина говорить) Дуже важко нажаль розгледіти товар (

Не знаю чого налетіли на фото, навіть на них якщо приблизити, то дуже гарно видно розвинені обільні стігми, та не малу кількість тріхом, видно що шишка не росла сама по собі, а за нею піклувались та якщо людина декілька разів повторює що вони робочі, дає проби щоб опишсати іншим, то я думаю мають бути файні, цікаво аж самому спробувати

Забрал 50, +10 добавили бонусом. Быстрая отправка, вежливый продавец. Мощная россыпь, на низкий толлер 2 часа сильный эффект. Приятный фруктовый запах, даже слегка липкая, как перебитая в гриндере шишка. Стелс 8.5, есть над чем работать. Цена/качество 10/10! Рекомнедую, мощная россыпь!

Вкладення

• photo_2025-03-13_18-13-06.jpg
    photo_2025-03-13_18-13-06.jpg
    252.1 КБ · Перегляди: 40
  • photo_2025-03-13_18-13-07.jpg
    photo_2025-03-13_18-13-07.jpg
    330.5 КБ · Перегляди: 38
  • photo_2025-03-13_18-13-09.jpg
    photo_2025-03-13_18-13-09.jpg
    250.6 КБ · Перегляди: 38
  • photo_2025-03-13_18-14-25.jpg
    photo_2025-03-13_18-14-25.jpg
    348.7 КБ · Перегляди: 40
  • photo_2025-03-13_18-13-06 (1).jpg
    photo_2025-03-13_18-13-06 (1).jpg
    230.2 КБ · Перегляди: 40
З Marti було проведено дві гарант-угоди на 72 $ і були завершені успішно!

Забрал 50, +10 добавили бонусом. Быстрая отправка, вежливый продавец. Мощная россыпь, на низкий толлер 2 часа сильный эффект. Приятный фруктовый запах, даже слегка липкая, как перебитая в гриндере шишка. Стелс 8.5, есть над чем работать. Цена/качество 10/10! Рекомнедую, мощная россыпь!

З Marti було проведено дві гарант-угоди на 72 $ і були завершені успішно!
Миру братанікі, шалома усім нашим,дві сделки провели, дякую Богові, гарант супер, все швидко та якісно, тримайтеся

Задрали з ціми фото, вам бл. шашечкі треба, чи вам їхати, якщо шашечкі,то мімо проходимо, якщо їхати,і файно їхати,то велком
Повідомлення об'єднано автоматично:

Не знаю чого налетіли на фото, навіть на них якщо приблизити, то дуже гарно видно розвинені обільні стігми, та не малу кількість тріхом, видно що шишка не росла сама по собі, а за нею піклувались та якщо людина декілька разів повторює що вони робочі, дає проби щоб опишсати іншим, то я думаю мають бути файні, цікаво аж самому спробувати
Я фото роблю на смартфон, краще я не вмію,я брідер-гровер,а не фотограф
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я вважаю, що є тип людини,яка любить потрахати мозок, от тебе все влаштовує, більшості також ок, але є окремі.....

Шабат і пурім - не чув таких свят
Це свята Ізраїлю, шаббат (субота), Пурім (Еврейский религиозный праздник
Значение:
спасение еврейского народа от истребления)
Вставив з Вікі за Пурім, тому що багато писати ✌️
МИР ☮️

Оно так в пакете и приехало или как?

Назад
Зверху Знизу