Продам мухоморы

беру по 400 за 100г минулорічні, сухі і готові. а цю хуйню шо ти нарвав ше треба 3-4 місяці сушити, і не факт шо потім воно володітими потрібними якостями, циркач-бізнесмен

хорошая цена и грибочки красивые! гарант?

беру по 400 за 100г минулорічні, сухі і готові. а цю хуйню шо ти нарвав ше треба 3-4 місяці сушити, і не факт шо потім воно володітими потрібними якостями, циркач-бізнесмен
Зачем 4 месяца, если у меня есть специальная сушилка?

Немного ориентируюсь, мамкин КЭП))
Главное соблюсти температурный режим)
а на час потрібний для виділення діючої речовини ти положив раді продаж, да, мамкін бізнесмен?)))) навіть в тікітоках такі як ти продають цю шляпу з галімої сушки по 500-600грн єслі шо, і то це на лаха ціна, бізнесмен

яка нахуй сушилка, бізнесмен ти мамин. ти ваще шось знаєш про мухомори, діючу речовину, і їх ефект?
Ты чего сюда вообще с агрессией пришёл?
Сразу видно, что мухоморы на тебя не подействовали благостно ))

а на час потрібний для виділення діючої речовини ти положив раді продаж, да, мамкін бізнесмен?)))) навіть в тікітоках такі як ти продають цю шляпу з галімої сушки по 500-600грн єслі шо, і то це на лаха ціна, бізнесмен

Быстро ты ознакомился с материалом)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ты, видимо, считываешь информацию с одной заставки)
я дуже давно з нею знайомий, і точно не з відосіків з ютуба. тому мені й смішно з тебе

Быстро ты ознакомился с материалом)

Ты, видимо, считываешь информацию с одной заставки)
не обращай внимания, это местная фауна)

Ну что ты взял и запорол бизнес на самом начале. 😂

Сегодня буду сушить, принимаю заказы.
100 граммов - 800 грн.

Переглянути вкладення 53973
Переглянути вкладення 53974
Красивый гриб ничего не скажешь.
Я их раньше всегда обходила сторона.
А теперь кидаю и варю зелье. 😂
Давай бизнесмен дерзай 😂😂😂😂😂😂😂

При какой температуре сушишь, и где?
Приходи у меня есть духовка послушим😂

я дуже давно з нею знайомий, і точно не з відосіків з ютуба. тому мені й смішно з тебе
Я смотрю ты прямо целые батлы 😂

Назад
Зверху Знизу