Продам (единоразово) семена сортовые копли

@S_dushij

У меня не покупать!
Повідомлення
3
Репутація
5
Вподобайки
6
Бали
98
Приветствую уважаемые сектанты и гости форума. Не так давно уволилса из воиск сижу на голяках отхожу имею на продажу семена 2 сортов конопли KUKI KUSH,в количестве 40шт. GAGARINв количестве 12шт. При покупке с выше 5 единиц будет скидка. Покупка через гаранта приветствуетса.

Вкладення

• IMG_20240826_211157.jpg
    IMG_20240826_211157.jpg
    1.2 MБ · Перегляди: 25
  • IMG_20240826_211141.jpg
    IMG_20240826_211141.jpg
    1.1 MБ · Перегляди: 25
  • IMG_20240826_211008.jpg
    IMG_20240826_211008.jpg
    844.8 КБ · Перегляди: 23
  • IMG_20240826_211004.jpg
    IMG_20240826_211004.jpg
    911.8 КБ · Перегляди: 25
Спасибо за подсказку, На 3.5 года выпал с реальности прочекаю данную информацию спасибо
Але там 98% пропозицій серед насіння, це марихуана, і 2% це решта рослин, що носять слабий психоактивний ефект. Виділитись буде важко. Але важко - не означає, що неможливо)

2 сортов конопли KUKI KUSH,в количестве 40шт. GAGARINв количестве 12шт. При покупке с выше 5 единиц будет скидка.
А как в твоём понимании соотносится раздел разовой продажи с продпжей от 5 едениц?
Разовая продажа на то и разовая, что только все 52шт вместе
Повідомлення об'єднано автоматично:

Покупка через гаранта приветствуетса.
Она обязательна, как и наличие даты на фотографии

А чим не грає формулювання “Гарант вітається“? Загалом суть лишається тією ж, ніхто не відмовляється працювати з гарантом.

Чи продаюча сторона обов'язково має писати "Гарант обов'язково", без всяких альтернатив? Так до цього ж цьому не наділяли стільки значення

А чим не грає формулювання “Гарант вітається“? Загалом суть лишається тією ж, ніхто не відмовляється працювати з гарантом.

Чи продаюча сторона обов'язково має писати "Гарант обов'язково", без всяких альтернатив? Так до цього ж цьому не наділяли стільки значення
Суть у тому, що Гарант згідно прааил обов'язкова умова. А то виходить що користувачі між собію вирішують без гаранта працювати, і ресурс не отримує свій %. А продавець отримує дошку для продажу. Якась невигідна взаємодія виходить.

Суть у тому, що Гарант згідно прааил обов'язкова умова. А то виходить що користувачі між собію вирішують без гаранта працювати, і ресурс не отримує свій %. А продавець отримує дошку для продажу. Якась невигідна взаємодія виходить.
Ти хочеш сказати, що на минулому форумі жодна угода не проходила без гаранта? Дуже сумніваюсь.
Наскільки пам'ятаю, то там була обмовка, типу що покупець, який ігнорує гаранта – бере всю відповідальність на себе.
Я нікого не вигороджую і ні до чого не закликаю, але як на мене, формулювання "гарант приветсвуется“ задовільне для того, щоб зрозуміти, що особа не ігнорує діючий порядок. Або якщо є сувора вимога щодо лексики і артикуляції, то це має бути прописано в правилах.

Приветствую уважаемые сектанты и гости форума. Не так давно уволилса из воиск сижу на голяках отхожу имею на продажу семена 2 сортов конопли KUKI KUSH,в количестве 40шт. GAGARINв количестве 12шт. При покупке с выше 5 единиц будет скидка. Покупка через гаранта приветствуетса.
Здравствуйте
Тема перемещается в корзину и будет возвращега при соблюдении правил. Судя по всему Вам сюда

Таке наче було для угод з продавцями
Може й так. Вже й точно не пам'ятаю. Але зобов'язання, що абсолютно кожна угода має проходити через гаранта, то для продаж на постійній основі.
Не хочу образити автора, але в нього тільки постійне те, що він навчився вибирати насіння з суцвіть в кількості 52 шт.

Може й так. Вже й точно не пам'ятаю. Але зобов'язання, що абсолютно кожна угода має проходити через гаранта, то для продаж на постійній основі.
Не хочу образити автора, але в нього тільки постійне те, що він навчився вибирати насіння з суцвіть в кількості 52 шт.
Так подивися на це з точки зору ресурсу. Людина безкоштовно викладає товар дешевше за продавців, продає його на велику аудиторію яку дає ресурс. Але сам ресурс з того нічого не має. А як якась хуйня станеться то одразу тут будуть строчити наїбали мене-наїбали мене(вони нічого не досягнуть, але факт є факт). Нащо тоді такий проблемний розділ, з якого вигоди 0, а спаму про кидки потенційно море?

Так подивися на це з точки зору ресурсу. Людина безкоштовно викладає товар дешевше за продавців, продає його на велику аудиторію яку дає ресурс. Але сам ресурс з того нічого не має. А як якась хуйня станеться то одразу тут будуть строчити наїбали мене-наїбали мене(вони нічого не досягнуть, але факт є факт). Нащо тоді такий проблемний розділ, з якого вигоди 0, а спаму про кидки потенційно море?
Звичайно, я теж такої думки. І перш за все, щоб відсіювати мілких шулєрів. Але проблем розділу одноразових продаж, це те, що ціна лоту може дорівнювати мінімальній комісії гаранта. Для обох учасників угоди стає питання, хто доплачує, чи оплачує. І нерідко такі угоди якраз і по цій причині проходять сольно. Я знову ж таки, нікому нічого не раджу і дисципліну не підриваю) Я хочу повернутися до того, що як на мене початкове формулювання, яке не заперечувало роботу з гарантом - цілком прийнятне. А той, хто пильнує за своїми кровно заробленими грошима, повинен користатися закладеною за замовчуванням можливістю)

А как в твоём понимании соотносится раздел разовой продажи с продпжей от 5 едениц?
Разовая продажа на то и разовая, что только все 52шт вместе

Она обязательна, как и наличие даты на фотографии
Прощелкалмомент исправим

Здравствуйте
Тема перемещается в корзину и будет возвращега при соблюдении правил. Судя по всему Вам сюда

Исправим спасибо

Сорт Куки куш облавтодор

Да кто у него купит этот бутор
Бутор? Хммм

Назад
Зверху Знизу