Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Я хочу записатися на рожевий кокс бо нормально розуміюся в 2сб напишу качественний репорт в межпх 2 днів після получення посилки а якщо ще сталс сподобаєця то буду в вас затарюватись не тіки мдма
Эксклюзив! TUCI, известный как «розовый кокаин». Раздадим три пробы по 0.5г. В приоритете только опытные тестеры! Трип-репорт нужно написать в течении 72-х часов после получения посылки.
Эксклюзив! TUCI, известный как «розовый кокаин». Раздадим три пробы по 0.5г. В приоритете только опытные тестеры! Трип-репорт нужно написать в течении 72-х часов после получения посылки.
Я хочу записатися на рожевий кокс бо нормально розуміюся в 2сб напишу качественний репорт в межпх 2 днів після получення посилки а якщо ще сталс сподобаєця то буду в вас затарюватись не тіки мдма
Эксклюзив! TUCI, известный как «розовый кокаин». Раздадим три пробы по 0.5г. В приоритете только опытные тестеры! Трип-репорт нужно написать в течении 72-х часов после получения посылки. Больше про вещество тут!
Это больше психоделик,стимулятор или ейфоретик?Ато с той ветки с описания про вещество написано 2cb с другими помесями ну такое не сильно включает доверия что нюхать..