так а де в рот за айфон дають, а то звучить голословно і без адресаДумали что для начала тебе придется его заработать
Переглянути вкладення 115601
зацікавила пропозиція?так а де в рот за айфон дають, а то звучить голословно і без адреса![]()
та я для подруги цікавлюсьзацікавила пропозиція?
а тепер по фактам, хулі ти висрав?Ой блять копеечные пидарасы никуда не делись, почему не в армии , а ну да
Нет яиц
По фактам пошла на хуй ты и твой говяжийа тепер по фактам, хулі ти висрав?
о какіє ми боєвиє в інтернетах, токо в мене є пропозиція - дві пари перчей, я так то дівчат не трогаю але тут інше - гнилий базар безпонтовий, бо говориш не знаючи обставин, я то піду в армію, але твоїй голові гавяжій не понять, шо не всі тут без яєцьПо фактам пошла на хуй ты и твой говяжий
ЕСли бы ты щас рядом стоял то я бы тебя в голову убрала
Почему родину не защищаешь ты лопух безличный, нахуй пошел я тебе говорю
Пидорас ебаный
Ти пиздоголова шавка мало того, що висрала безпонтову тему на форумі, так ще й у ній перша на рівному місці почала говорити на тему війни та мужиків без яєць, які чомусь не спішуть на фронт захищати таку дрисню, як тиИз-за таких кастрюлеголовый всё и началось, самое плохое то что гибнут из-за вас нормальные люди, а ты биомусор почему то живёшь, хотя даже права не имеешь что то говорить в своем статусе, солевой пидорас
знову ти блякаєш своєй черешньой непробитой хуєту - через таких як я все почалось, ти обосрань, я ще не був повнолітнім, але ще тоді знав шо за клоуна - тільки клоуни і можуть проголосувати, а скидувати вину загибелі воїнів на нас - верх критинізму, я сука в перший день в тро під києвом пішов і з єбаной палкой, похожою на автомат, а біля нас дрг піймали і ми як дураки без ніхуя туди летіли, аля може помогти таким ж бідолагам, а зараз просто вчитимусь на офіцера, хоча такі пробиті в усіх місцях голови як ти - тупо пиздякають за те, на що перше - не впливають і чого як я бачу не розуміють, тож - пасісі вялава, шмонькаИз-за таких кастрюлеголовый всё и началось, самое плохое то что гибнут из-за вас нормальные люди, а ты биомусор почему то живёшь, хотя даже права не имеешь что то говорить в своем статусе, солевой пидорас
я то піду цю дирку захищати, але під егідої незалежності України та тільки чутиму таку риганіну в свій бік чи воїнів які захищали нас - битиму сука в йобич шоб менше в тій будці таких егоцентричних і одночасно безпомічних ідей менше виникалоТи пиздоголова шавка мало того, що висрала безпонтову тему на форумі та ще й у ній перша на рівному місці почала говорити на тему війни та мужиків без яєць, які чомусь не спішуть на фронт захищати таку дрисню, як ти
Дєвачка-пріпєвачка, тебе і тут пустять по кругу
Забей)) вона навєрно із мовного патруля фаріонзнову ти блякаєш своєй черешньой непробитой хуєту - через таких як я все почалось, ти обосрань, я ще не був повнолітнім, але ще тоді знав шо за клоуна - тільки клоуни і можуть проголосувати, а скидувати вину загибелі воїнів на нас - верх критинізму, я сука в перший день в тро під києвом пішов і з єбаной палкой, похожою на автомат, а біля нас дрг піймали і ми як дураки без ніхуя туди летіли, аля може помогти таким ж бідолагам, а зараз просто вчитимусь на офіцера, хоча такі пробиті в усіх місцях голови як ти - тупо пиздякають за те, на що перше - не впливають і чого як я бачу не розуміють, тож - пасісі вялава, шмонька
Повідомлення об'єднано автоматично:
я то піду цю дирку захищати, але під егідої незалежності України та тільки чутиму таку риганіну в свій бік чи воїнів які захищали нас - битиму сука в йобич шоб менше в тій будці таких егоцентричних і одночасно безпомічних ідей менше виникало
Умудрился уловить связь айфона и боевых действийТак шо, айфон кому-то нужно? Я прочитал комменты выше, так и не понял)))
У меня один вопрос, почему и на основании чего Kира решил(а), что если человек не обдладает достаточным постоянным доходом, чтобы с нихуя не автопилоте купить новый яблукофон, то он обязан быть на передке? Где такое написано? Неужели те ребзя, что 24/7 сидят в грязи получая 100к но ДО ВЫЧЕТА на всякие подати от командиров или реставрацию корчей - бегут покупать айфоны, чтобы гламурно?
И второе, если у Киры нету денег на айфон, то что мы можем предположить с прошлого абзаца?
Я прочитал первый же коммент понял, что срач будет... Я с вами, ребят)
Ленке не изменю! Он обидчивыйДумали что для начала тебе придется его заработать
Переглянути вкладення 115601
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.