Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Це мій 1-й тріп-репорт у статусі PRO. Хочу подякувати @Admin, модераторам @Dylan, @Шпинат та команді PRO-тестерів @Inkognito18, @hoffmanitafun, @Kate, @Froggy420, @HollyCard, @I'm Broken, @Smoker, @Антиматерий, @БоДжек за голосування та отриманий статус PRO-тестер. Disclaimer. Експерименти з...
Trip-Report по пробам AlphaRom'&'Йа от магаза KLAD777 Тестер: М 30+/187/80 Тестируемое вещество: Альфа (A-PVP) Способ получения: залежи в грунтовых недрах Толлер: ~10 дней трезвости и отреченья ИвентСпонсор: KLAD777 Вес пробы: 0.25г (альфа_перломутровый_окрас) Способ употребления: порошком...
Наконец-то мне полегчало я сутки мучился после 6 грамм убойных шишек подряд ещё и вот тока первый день как температура прошла и я начал наконец оживать после этого ужаса
Наконец-то мне полегчало я сутки мучился после 6 грамм убойных шишек подряд ещё и вот тока первый день как температура прошла и я начал наконец оживать после этого ужаса