Помощь военному

Клянчер метадоновый, а не военный.
Это бред, что у военного нету денег.

Яка бригада,на якому напрямку "працюєте",у чому саме є потреба,на що конкретно гроші збираєш?)
Привіт! Можеш допомогти?
Пруфи скину в ПП.
Клянчер метадоновый, а не военный.
Это бред, что у военного нету денег.
Не сміши.
Район виконання бойових завдань. Рота пацанів сидять без цигарок. Нема за що купити. Ждуть зп. Коли отримають, то ті хто сімейні, відправлять половину грошей додому, а друга половина ляже тут. За тиждень. На всякі прибамбаси: від саморізів, клейонки і газу в балони забуть до покупки електроінструменту, форменого одягу, бо минулий комплект стерся за місяць , і до купівлі бензину в легковий транспорт, бо в армії тільки солярка.
І знову далі чекати вже премії, як тут називають "додаткову винагороду".
Яку теж тут залишиш придбавши новий комплект резини на пікап або закинеш на відкритий побратимом збір на РЕБ для того пікапа. Бо без РЕБу нікуди.
Ось так і воюють процентів 90 всієї нашої армії. Не завдяки, а всупереч.
Бо якщо ти собі цього не будеш купувати, рівень виконання бойового завдання впаде врази, а уже від цього залежить твоє життя і здоров'я.
Тому мусиш купувати, бо волонтери вже не витягують елементарні речі покрити, а держава цього не фінансує, бо той пікап, Старлінк, газові плити не стоять на обліку частини. Одяг і взуття втрачене півроку назад на бойових ще не отримало акт списання втраченого майна, тому або ходи голим/босим, або купуй сам собі. Але голим/босим ходити нізя, тому замовляєш в інтернеті, вже по четвертому колу собі тей комплект.

З іншого боку, знаю хлопців з підрозділів які стоять на повному забезпеченні у меценатів та волонтерів. І заробітню плату вони мають змогу навіть відкладати. Але таких підрозділів можна порахувати на пальцях...

Тому не потрібно рівняти всіх під одну гребінку.

На тепловизор надо, только со шпиталя вышел
Блін, ну після госпіталю, навіть якщо в тебе залишилися ціле взуття і вся броня, останнє що потрібно купувати - це тепляк.

Вибач, але я навіть не можу уявити які ви там виконуєте завдання і де, що в пріоритеті перед екіпіруванням, стоїть тепловізор.

Поправ мене, якщо я помиляюсь.

Вкладення

• IMG_2342.png
    IMG_2342.png
    245.8 КБ · Перегляди: 18
  • IMG_2339.png
    IMG_2339.png
    347.6 КБ · Перегляди: 18
Наебнулся тепловизор. Ставки окончены, господа!

Назад
Зверху Знизу