фруктовый Сектант Реєстрація 27.03.24 Повідомлення 261 Репутація 486 Вподобайки 368 Бали 534 Середа в 01:03 #1 кому там его жалко ещё?
insomniac Сектант Реєстрація 11.04.25 Повідомлення 129 Репутація 160 Вподобайки 138 Бали 133 Середа в 02:06 #2 А на заборе ХУЙ пишется. Наверное внатуре Borborigmo сказав(ла): Та ніхто про цього унтерменша іншого не думав Повідомлення об'єднано автоматично: Середа в 01:20 Я б таким тваринам виривав яйця з мʼясом і розтирав об асфальт Натисніть, щоб розгорнути... Ты перед тем как что-то пиздякать делай факт чекинг пожалуйст, мамкин раздиратель унтер меньшинов)))
А на заборе ХУЙ пишется. Наверное внатуре Borborigmo сказав(ла): Та ніхто про цього унтерменша іншого не думав Повідомлення об'єднано автоматично: Середа в 01:20 Я б таким тваринам виривав яйця з мʼясом і розтирав об асфальт Натисніть, щоб розгорнути... Ты перед тем как что-то пиздякать делай факт чекинг пожалуйст, мамкин раздиратель унтер меньшинов)))
insomniac Сектант Реєстрація 11.04.25 Повідомлення 129 Репутація 160 Вподобайки 138 Бали 133 Середа в 02:17 #3 Borborigmo сказав(ла): Ого, яка ти тварюка, ну пиши адресу, вже якось приїду і покажу тобі, на що здатний)))) Натисніть, щоб розгорнути... Та иди ты в пень))) ты мне в хуй не свистел что б я ещё с тобой встречался
Borborigmo сказав(ла): Ого, яка ти тварюка, ну пиши адресу, вже якось приїду і покажу тобі, на що здатний)))) Натисніть, щоб розгорнути... Та иди ты в пень))) ты мне в хуй не свистел что б я ещё с тобой встречался
Borborigmo Конфуций Реєстрація 31.03.24 Повідомлення 3 549 Репутація 5 783 Вподобайки 6 933 Бали 2 530 Середа в 02:33 #4 insomniac сказав(ла): Та иди ты в пень))) ты мне в хуй не свистел что б я ещё с тобой встречался Натисніть, щоб розгорнути... Ладно, пробач, погарячкував, нерви ні до чорта, недавно друг помер на війні
insomniac сказав(ла): Та иди ты в пень))) ты мне в хуй не свистел что б я ещё с тобой встречался Натисніть, щоб розгорнути... Ладно, пробач, погарячкував, нерви ні до чорта, недавно друг помер на війні